Chevron se retrage din Bulgaria, unde explorarea gazelor de sist a fost interzisa de Guvernul de la Sofia

Distribuie!by Compania americană își va concentra activitatea în țări precum România, Polonia și Ucraina, scrie presa din țara vecină. Chevron a venit în Bulgaria în 2011, după ce a câștigat o licitație pentru un contract pe 5 ani. Era vorba de operațiuni de prospectare și explorare pentru identificarea de gaze […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Chevron a venit în Bulgaria în 2011, după ce a câștigat o licitație pentru un contract pe 5 ani. Era vorba de operațiuni de prospectare și explorare pentru identificarea de gaze de șist în nord-estul țării, pe o suprafață de 4 kilometri pătrați.

În urma unor proteste de amploare, Guvernul de la Sofia condus atunci de Boiko Borisov a impus un moratoriu care interzicea total explorarea și exploatarea de gaze de șist și țiței prin fracturarea hidraulică.

Expertul bulgar în domeniul energiei Ilian Vasilev, care are legătură cu activitatea Chevron în țara vecină, a confirmat că americanii au decis să se retragă.

Noua strategie a companiei se va concentra acum pe ţări din Europa Centrală şi de Est precum Polonia, România şi Ucraina, care asigură condiţii favorabile pentru investiţiile riscante ale Chevron, a adăugat Vasilev.


Potrivit unor estimări, Bulgaria are zăcăminte de gaze de șist care se ridică la 480 de miliarde de metri cubi și de încă 180 de milioane de barili de țiței.

loading...

În România, Chevron a început luna aceasta forajul de explorare a gazelor de şist în comuna vasluiană Pungeşti. Compania susține că lucrările se desfăşoară “într-un mod sigur şi responsabil faţă de mediul înconjurător”. Mai multe proteste violente au avut loc la Pungești din octombrie anul trecut, când compania americană obținuse autorizație de amplasare a primei sonde de explorare.


http://www.europafm.ro/stiri/externe/chevron-se-retrage-din-bulgaria-unde-explorarea-gazelor-de-sist-a-fost-interzisa-de-guvernul-de-la-sofia~n75000/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

De cate ori mancati carne, amintiti-va ca este modificata genetic si ca ati putea manca carne de om, in realitate. De ce? Pentru ca in intreaga lume se fac experimente genetice si modificari genetice intre animal si om pentru crearea unor hibrizi - monstri genetici
TOP FORBES: Regele Mihai al Romaniei- printre cei mai bogati suverani ai lumii
E gratis să dai cu îngrășăminte chimice, dar ești ars la buzunar dacă fertilizezi cu gunoi de grajd. Fermier din Ilfov: Am de achitat 3.000 de euro dacă vreau să împrăștii bălegarul de la vaci pe 44 de parcele
Douăsprezece dovezi că Evangheliile conțin adevărata istorie a lui Iisus
RAPIREA? 2014-2015 Cometa evreiasca&Tetrada celor 4 LUNI IN SANGE
KLAUS IOHANNIS - PREŞEDINTE PRIN FRAUDĂ: SORIN FRUNZĂVERDE CONDAMNAT LA DOI ANI DE ÎNCHISOARE
CRIMINAL ! Mancam rosii tratate chimic si branza cancerigena din import, in timp ce produsele romanesti traditionale se arunca !
O fata frumoasa de politist din Arad s-a spanzurat, acestea sunt efectele antenelor psihotronice, lipsa de credinta si ale parintilor masoni....
Club Colectiv: „Atac terorist cu armă chimică! Trebuia să cadă Ponta!”. Iată tot adevărul…
Daca nu ar fi existat Ceausescu nu am fi avut Otopeni, uitati-va la Brasov de 28 de ani nu sunt in stare sa faca un aeroport.
Se spreyaza viroze si gripe prin CHEMTRAILS ca sa aibe motiv sa depopuleze, sa vanda medicamente si sa promoveze vaccinurile!!!
Medicii confirma ca bebelusii care au murit in spitale au murit in urma VACCINARILOR!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite