Chinezii au testat cu succes MOTORUL IMPOSIBIL! Daca nu ne-am fi vandut masonilor in 1990, am fi ajuns si noi ca tara la performante de acest gen!!!

Distribuie!by Oamenii de stiinta chinezi au construit primul prototip al unui motor antigravitational. Dispozitivul inovator EmDrive a fost testat cu succes pe statia spatiala “Tiangong-2”.   Acest motor functioneaza incalcand legea impulsului si nu are nevoie de carburant. Pana acum, oamenii de stiinta au pus sub semnul indoielii posibilitatea realizarii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Oamenii de stiinta chinezi au construit primul prototip al unui motor antigravitational. Dispozitivul inovator EmDrive a fost testat cu succes pe statia spatiala “Tiangong-2”.

 


Acest motor functioneaza incalcand legea impulsului si nu are nevoie de carburant. Pana acum, oamenii de stiinta au pus sub semnul indoielii posibilitatea realizarii in practica a unui astfel de dispozitiv.

Pe parcursul testelor efectuate s-a statilit ca EmDrive poate functiona fara sincope si fara sa arunce masa reactiva, dezvoltand, totodata, o forta de tractiune de 1,2 milliNewtoni pe kw.


In opinia cercetatorilor, noul motor va permite ca distanta dintre Terra si Marte sa fie parcursa in numai 10 saptamani. In prezent, noul mecanism se afla in faza de definitivare.

loading...

https://www.antena3.ro/actualitate/adrian-sarbu-fostul-director-al-pro-tv-urmarit-penal-in-dosarul-mineriadei-din-1990-392466.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite