Chris Terhes: Atât Iohannis cât şi Dragnea sunt SCLAVII serviciilor

Distribuie!by Președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției, preotul Chris Terhes, are o reacţie extraordinară despre tot ceea ce s-a întâmplat astăzi în legătură cu numirea premierului, afirmând clar că că atât Iohannis cât şi Dragnea sunt sclavii serviciilor. “Ce s-a intamplat azi a confirmat faptul ca atât Iohannis cat si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției, preotul Chris Terhes, are o reacţie extraordinară despre tot ceea ce s-a întâmplat astăzi în legătură cu numirea premierului, afirmând clar că că atât Iohannis cât şi Dragnea sunt sclavii serviciilor.

“Ce s-a intamplat azi a confirmat faptul ca atât Iohannis cat si Dragnea sunt sclavii serviciilor, a scris Chris Terhes pe pagina personală de Facebook.


“Pe unul il duc în excursii în strainatate (referindu-se la Klaus Iohannis),  iar pe celălalt îl amăgesc că-l scapă de dosare. Iohannis spusese ca va desemna ca premier numai o persoana “integră”. Se vede caădacă ai plagiat eşti integru.

loading...

Dragnea, apoi, nu a găsit din tot PSD-ul pentru funcţia de premier decât pe unul care a luat doctoratul şi a fost profesor la Academia SRI. Dragnea va înmormânta PSD-ul.


http://evz.ro/atat-iohannis-cat-si-dragnea-sunt-sclavii-serviciilor.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite