Chuck Norris raspunde celor care glumesc pe seama lui: A existat un om a cărui lacrimi puteau vindeca păcatul. … Sângele lui ne-a vindecat. Numele lui este Iisus, nu Chuck Norris

Distribuie!by Chuck Norris continuă să fie una din figurile cele mai recunoscute din industria cinematografică, dar mulți nu știu că el este de asemenea un urmaș al lui Hristos, ce vorbește deschis despre experiența lui ca și creștin. „Eu mi-am predat viața lui Isus la vârsta de 12 ani. M-am […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Chuck Norris continuă să fie una din figurile cele mai recunoscute din industria cinematografică, dar mulți nu știu că el este de asemenea un urmaș al lui Hristos, ce vorbește deschis despre experiența lui ca și creștin.

„Eu mi-am predat viața lui Isus la vârsta de 12 ani. M-am și botezat la această vârstă. Și El creștea înlăuntrul meu. Dar când am avut ocazia să merg la cruciadele pastorului Billy Graham, din păcate am avut puțină treabă cu cinematografia”.


„Tot mai mult pierdeam legătura și din această cauză mi-am pierdut prima mea familie”, a declarat la CBN News.

Chuck Norris s-a îndepărtat de Isus dar a găsit drumul de întoarcere la Hristos cu ajutorul Bibliei. „Întotdeauna eram mânios, aveam un gol enorm în inima mea și nimic nu mă făcea fericit. În cele din urmă m-am căsătorit cu o femeie temătoare de Dumnezeu și acasă ea citea Biblia în fiecare dimineață. După un anumit timp ea mi-a zis: vrei să citesc cu voce tare și pentru tine?”, a declarat actorul.


„Așa că m-am așezat și ea a început să citească Biblia pentru mine cu voce tare, în fiecare dimineață. În cele din urmă i-am zis: acum lasă-mă să citesc eu. Așa am început să citesc Biblia cu  voce tare, ca apoi să aud în inima mea că Dumnezeu îmi spune: Chuck, este momentul să te întorci acasă și de atunci a trecut deja suficient timp. Acum inima mea este plină din nou”, a spus.

Chuck revelează de asemenea că programul său național de arte marțiale se bazează în principiile creștine. „Filosofia artelor marțiale se bazează fundamental în principiile Bibliei. Chiar dacă nu vorbim despre Isus, putem vorbi de ceea ce Isus spune în Biblie. Iubește-l pe aproapele tău și fii o persoană bună. Chiar când nu putem cita Scripturile, putem parafraza ceea ce spune Isus sau ceea ce spune apostolul Pavel, într-o formă indirectă”.

loading...

Actorul spune că tot succesul său se datorează harului lui Dumnezeu. „Chuck tu ești bărbatul cel mai norocos din lume. Ești campion mondial de karate și o stea de cinematograf și TV”, îi spun unele persoane.

„Când mi se spune acest lucru zâmbesc deoarece norocul nu are nimic de a face cu aceste lucruri. Dumnezeu este cel ce are ceva de spus cu toate acestea”, a semnalat.

Ce puteți spune despre anumite  „glume” din Internet ce spun că Norris este suficient de puternic că poate vindeca cancerul? Răspunsul lui Chuck este destul de singular: „A existat un om a cărui lacrimi puteau vindeca cancerul sau orice altă infirmitate, inclusiv adevărata cauză a tuturor bolilor: păcatul. … Sângele lui ne-a vindecat. Numele lui este Isus, nu Chuck Norris. Dacă sufletul tău are nevoie de vindecare, rețeta de care ai nevoie nu se găsește în lacrimile lui Norris ci în sângele lui Isus”, conclude actorul.

Sursa: NoticiaCristiana.com

https://benidradici.com/chuck-norris-citirea-bibliei-m-adus-din-nou-la-hristos1/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Un străin în Transilvania: desen animat marca BBC despre vizita unei britanice la Braşov
Carnea de pui, bombă alimentară? Tot ce trebuie să știi despre acest produs atât de consumat!
IRLANDEZ: Daca nu ar fi existat Ceausescu nici acuma nu aveati metrou, ca noi
Fosta Agenta: Condrea e in Venezuela|Hexi Pharma producea DROGURI de mare risc
Liderul liberalilor din Marea Britanie a demisionat după ce a ales să susțină că avortul este greșit și homosexualitatea e un păcat: Era imposibil să-i rămân credincios lui Hristos
Un preot ortodox a pus bazele unei cooperative care vinde produse tradiționale românești dovedind că supermarketurile pot fi învinse: Nimeni nu poate reuși dacă nu reușesc toți
SOC: Motivul pentru care vin atatia musulmani in Europa sta scris in Coran, versetul IX: după ce lunile sacre vor trece, Ramadan, omorâți infidelii, acolo unde îi găsiți, combateți-i pe cei care nu cred în Allah.
Soros suparat il ataca pe Trump: are afinitati cu dictatorii lumii, cu care va face intelegeri| elita masonica din SUA nu mai poate de nervi ca a pierdut cu toate canalele media de care dispun tot nu au reusit sa prosteasca lumea!!
SUA sfideaza UE prin mentinerea VIZELOR pentru ROMANI: Romania e buna doar de muls si de sclavit!
Eminența cenușie de la BNR lansează un scenariu îngijorător: Criză financiară majoră in 2016!
OAMENI. Preotul Marin Bica a înființat trei centre de recuperare pentru copii
Maestrul masonilor din Romania il felicita pe Johannis ca a iesit presedinte ! Johannis si Ponta, doua papusi ale masonilor, in mana lui George Soros !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite