Cimatica – Cuvantul – frecventa – unda lui D-zeu

Distribuie!by Cimatica este o știință în plină expansiune în peisajul științelor fiind totuși foarte puțin cunoscută deoarece, deși studiile inițiale sunt mai vechi, abia în ultima vreme s-au făcut pași vizibili și s-au dezvoltat aplicații ale sale. Aceasta pleacă de la ipoteza că toate formele „materiale” ce există în jurul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cimatica este o știință în plină expansiune în peisajul științelor fiind totuși foarte puțin cunoscută deoarece, deși studiile inițiale sunt mai vechi, abia în ultima vreme s-au făcut pași vizibili și s-au dezvoltat aplicații ale sale.
Aceasta pleacă de la ipoteza că toate formele „materiale” ce există în jurul nostru sunt determinate de câmpuri vibraţionale în general sau în particular de sunete.
Experienţe simple demonstrează că nisipul aşezat pe o placă, o diafragmă sau o membrană se ordonează în forme geometrice precise sub acțiunea sunetelor sau undelor vibraţionale în general, forme geometrice care se modifică odată cu schimbarea frecvenței vibrației respective.

Într-o manieră complementară explicațiilor și intervențiilor medicinii convenționale, cimatica se definește în bună masură ca aparținând practicilor medicale complementare cunoscute sub numele de medicină energetică.


Aceste practici acționează asupra câmpurilor biologice care inconjoară și influențează corpul uman. Relația dintre lumină și sunet este sintetizată de dr. Sir Peter Guy Manners, reprezentant cunoscut al cimaticii: “lumina, în calitate de energie electro-informațională conștient dobandită de la soare intra în organism, prin nervul optic al ochiului. Lumina stimulează direct glanda pineală, care este organ foto-reactiv, responsabil pentru producerea unor variați agenti neuro-umorali.

Glanda pineală este conectată la hipotalamus, care mediază în fiecare moment, la nivel subconștient, toate procesele vitale ale organismului, fie pe cale directă, fie prin conexiune cu glanda pituitară, cu sistemul nervos autonom sau cu cortexul cerebral. Hipotalamusul este în relație cu celulele cromofilice, care transformă lumina electro-magnetică în impulsuri neuro-chimice, transmise direct catre glanda pituitară. Aceasta, la randul ei, elaborează și secretă hormoni care stimulează în continuare secreția altor hormoni ai organismului, contribuind astfel la menținerea homeostazei.


Prin expunerea activitații subconștiente a minții (a sistemului nervos în ansamblul său) la vibrații pure, fie ele culori sau sunete, se poate echilibra sistemul neuro-endocrin al corpului. În plus, lumina pură și sunetele armonice stimulează centrul “extatic” al creierului, prin declanșarea și stimularea secreției celui mai puternic opium natural: endorfinele.

Fie doar aceasta sintetică explicație și ne va fi de-ajuns pentru a întelege că, din perspectiva cimaticii, lumina si sunetul au o esențială importanță în realizarea funcțiilor sistemului nervos central și vegetativ și implicit în realizarea stării de sănătate a complexului minte-corp. Căci, adevarata vindecare sau echilibrare a organismului uman o reprezinta benefica și permanenta transformare a stărilor psiho-afective și psiho-logice în stari bio-fiziologice si reciproc.

Evidențierea corelației dintre lumină și sunet se regasește și în corespondența directă dintre cele 7 culori esențiale ale spectrului solar, cele 7 note muzicale și cele 7 complexe organic-endocrine (având asociate tot atatea chakre sau centri de forță) ale organismului uman.” – “Terapia prin lumină” – Traian D. Stănciulescu.

Informații interesante sunt cuprinse și în cartea domnului Tudor Opriș “Parabiologia – o știință a viitorului” care poate fi pre-vizualizată aici (click) .

Așa cum spunea și Evan Grant în speach-ul său redat în filmul de mai sus, e important în aceste vremuri să aplicăm pasiunea, cunoaşterea şi abilităţile noastre pentru ca împreună să construim o comunitate globală, să ne inspirăm unii pe alţii și să dezvoltăm cercetarea esenţei lucrurilor nevăzute.

 

Stiinta Cimaticii ne arata practic cum a luat nastere totul prin Cuvant:

O moua stiinta cimatica ne arata cum a luat nastere materia!

Daca ne gandim la Vechiul Testament :
“Evanghelie după Ioan
Capitolul 1

loading...
1. La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul.
2. Acesta era întru început la Dumnezeu.
3. Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.
4. Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor.
5. Şi lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a cuprins-o.
6. Fost-a om trimis de la Dumnezeu, numele lui era Ioan.
7. Acesta a venit spre mărturie, ca să mărturisească despre Lumină, ca toţi să creadă prin el.
8. Nu era el Lumina ci ca să mărturisească despre Lumină.
9. Cuvântul era Lumina cea adevărată care luminează pe tot omul, care vine în lume.
10. În lume era şi lumea prin El s-a făcut, dar lumea nu L-a cunoscut.
11. Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit.
12. Şi celor câţi L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu,
13. Care nu din sânge, nici din poftă trupească, nici din poftă bărbătească, ci de la Dumnezeu s-au născut.
14. Şi Cuvântul S-a făcut trup şi S-a sălăşluit între noi şi am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr. “
Deci cuvantul e  sunet !

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite