Cine a fost EXTRATERESTRUL care a muncit pentru GUVERNUL AMERICAN: „Avea un IQ de 1200, sase degete la o mana si vorbea peste 100 de limbi”

Distribuie!by Cel mai mare deconspirator al extraterestrilor, Phil Schneider a starnit numeroase controverse cu declaratiile sale, cea mai interesanta fiind povestea despre Valiant Thor, extraterestrul care a muncit pentru guvernul american. In prima faza, Valiant Thor parea ca ar fi fost o persoana ca oricare alta, doar ca poseda numeroase caracteristici […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cel mai mare deconspirator al extraterestrilor, Phil Schneider a starnit numeroase controverse cu declaratiile sale, cea mai interesanta fiind povestea despre Valiant Thor, extraterestrul care a muncit pentru guvernul american.

In prima faza, Valiant Thor parea ca ar fi fost o persoana ca oricare alta, doar ca poseda numeroase caracteristici fiziologice fata de orice fiinta umana. Schneider a povestit ca acesta ar fi fost de fapt un extraterestru ( inger decazut), venit de pe Venus, care a muncit pentru guvernul american pana la sfarsitul anilor ’50. Imediat dupa ce si-a incheiat misiunea, extraterestrul blond s-a intors pe nava sa si nu a mai fost vazut niciodata.


Schneider a aratat o imagine cu Valiant Thor in timpul unei prelegeri de la o expozitie din 1995. Fotografia fusese realizata in 1943. Schneider a afirmat faptul ca extraterestrul lucrase pentru armata americana din 1937. Conform descrierii lui Schneider, Thor avea sase degete la o mana, un plaman urias, o inima supradimensionata, un IQ de 1200, ceea ce il facea capabil sa vorbeasca peste 100 de limbi si varsta de aproximativ 500 de ani.

Extraterestrul ( inger decazut din rasa reptiliana, demon) de pe Venus a avut mai multe intalniri cu presedintii americani din acea perioada,Dwight Eisenhower si Richard Nixon.


loading...

Thor i-a comunicat presedintelui american ca omenirea trebuie sa-si schimbe optica cu privire la razboi si ca politica bazata pe violenta va produce in viitor un dezechilibru global, care va pune intreaga civilizatie in pericol. Val Thor a ramas pe Pamant pana la 16 martie 1960 , si apoi a debarcat pe planeta sa de origine Venus . El a indicat ca rasa lui de oameni au trait si locuit in subteran ( subdimensiuni) si ca multe din planetele universului sustin viata in acelasi mod . De asemenea, extraterestrul a vorbit si despre prezenta lui Iisus pe Terra.  Thor a parasit Pamantul in dimineata zilei de 16 martie 1960, decoland din Alexandria, statul Virginia, intr-o nava spatiala.

Straniu este faptul ca la doar cateva luni dupa ce a relatat aceasta intamplare bizara, Schneider a fost gasit mort in apartamentul sau la 17 ianuarie 1996, in conditii suspecte. Multi cred ca a fost ucis, desi moartea sa a fost calificata drept suicid.

Sursa: obiectiv.info

http://caplimpede.ro/cine-a-fost-extraterestrul-care-a-muncit-pentru-guvernul-american-avea-un-iq-de-1200-sase-degete-la-o-mana-si-vorbea-peste-100-de-limbi/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite