Cine se afla DE FAPT in spatele scoaterii religiei din scoli

Distribuie!by Nu ştiaţi cine împinge organizaţia ASUR de la spate – ai cărei reprezentanţi sunt Moise şi Cernea – în lupta împotriva firii unui neam creştin? Aceiași care au organizat Maidanul la Kiev şi care promovează homosexualitatea în forţă, numind un ambasador mondial pe această problema în încercarea de a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu ştiaţi cine împinge organizaţia ASUR de la spate – ai cărei reprezentanţi sunt Moise şi Cernea – în lupta împotriva firii unui neam creştin? Aceiași care au organizat Maidanul la Kiev şi care promovează homosexualitatea în forţă, numind un ambasador mondial pe această problema în încercarea de a coloniza o lume care se opune încă experimentelor sociale criminale.

Departamentul de Stat al SUA, prin Biroul pentru Democraţie, Drepturile Omului şi Muncă, a lăudat ASUR (Asociaţia Secularist-Umanistă din România) pentru programul intitulat „Stop îndoctrinării religioase în şcoli!” în România. Departamentul de Stat al SUA specifica în anii trecuţi: „În septembrie, ASUR a îndemnat Ministerul Educaţiei să retragă imediat din şcoli manualele de religie care promovează intoleranţa şi să facă toţi paşii necesari pentru a preveni îndoctrinarea religioasă. Asociaţia şi-a exprimat îngrijorarea în privinţa includerii conceptelor de „păcat”, „iad” şi „diavol” în manualele de religie pentru şcolile primare. ASUR a criticat, de asemenea, înscrierea din oficiu la orele de religie şi a început o campanie pentru a informa părinţii că au dreptul să-şi retragă copiii de la ora de religie”(Sursa aici).


Emil Moise este şi absolvent al cursurilor postuniversitare – pentru doctoranzi şi profesori universitari – în programul “Religion, Globalization, and the State”, organizate de Central European University din Budapesta, Ungaria, o facultate fondată de Soros special pentru colonizarea culturala a Europei de Est. Aportul României la această şcoală ideologică a fost reprezentat de un escroc, membru marcant al GDS, „profesorul” Sorin Antohi, şeful departamentului de istorie al Universităţii Central Europene, fost turnător la Securitate, prieten al lui Tismăneanu care l-a făcut membru în Comisia Prezidenţială pentru analiză dictaturii comuniste. Relevant este faptul că Sorin Antohi a condus DOCTORATE fără să aiba titlul de doctor! (Chiar mă întreb ce s-a întâmplat cu zecile de doctorate frauduloase ale acestei şcoli de dresaj ideologic.) Aceasta chestiune de drept penal a fost escamotata de toți membrii GDS din motive de solidaritate a intelectualilor băsiști.

Remus Cernea deja nu mai are nevoie de prezentare. Este o creaţie politică a sistemului globalist care a făcut dintr-un om fără însuşiri o persoană publică. Evident, cu sprijinul presei. Este de observat cum a fost învăţat în şcolile de formare a activiştilor NWO să folosească stereotipuri verbale repetate până intră bine în capul unor oameni lipsiți de structuri interioare temeinice: „îndoctrinare religioasă”, „intoleranţă, „atac la persoană”, „fundamentalism” vs. „toleranţă”, „eu întorc şi celălalt obraz” etc. Un demagog bine dresat şi împins de politica oficială americană la televiziuni, care i-au creat o enormă platforma publică.


loading...

Se începe cu ora de religie, iar presa îşi face datoria de Coloana a V-a a ateismului din România. Atacurile împotriva BOR sunt continue de ani de zile şi am atras atenţia într-un articol că în spatele acestora se află structuri din SRI care dirijează atacul împotriva fibrei ontologice a neamului românesc, unii dintre ei fiind membri sau susţinuţi în carieră de culte neoprotestante americane.

O să urmeze mai mult ca sigur, exact ca în Occident, după ce numărul creştinilor devine neglijabil iar propaganda permanentă reuşeşte să creeze Omul Nou, un atac împotriva simbolurilor creştine, a Crucii şi a marilor sărbători creştine – Naşterea Domnului şi Învierea -, obligarea preoţilor de a oficia căsătorii homosexuale şi considerarea sodomiei ca un fapt firesc, nu un păcat. Pentru asta se cenzurează deja pasajele biblice neconvenabile.

Pentru că România are cei mai puţini atei din Europa şi sentimentul religios este încă extrem de puternic (numai micuţa Malta ne depăşeşte procentual, dar foarte puţin), aveţi motivul pentru care această presiune ideologică a globalismului este colosală. Forţele acesteia in nu se vor da în lături că să folosească războiul „cald” după cel propagandistic, ca soluţie a acestei „probleme” de inadecvare a României la o direcție impusă pe plan mondial.

Ce se poate face ca sa ne opunem acestui fenomen de distrugere a spiritului și identității naționale? În afara unei lupte duhovnicești necesare oricărui creștin care și-a asumat un parcurs ecleziastic spre Mântuire, ar trebui sa structuram o opoziție reala. Pentru asta însă, spaima de politică inoculată nouă timp de 70 de ani ar trebui sa dispară sau măcar să fie depășită.

P.S. Înainte de orice, înscrieți-va copiii la ora de Religie!

http://activenews.ro/follow-the-money_1889172.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Părinţi, salvaţi-vă copiii de Halloween! Virgiliu Gheorghe avertizează asupra pericolelor şi traumelor psihice provocate de “cultura morţii”. INTERVIU
Unde se afla astazi tezaurul Romaniei de 93,5 tone de aur cedat de casa regala si de Titulescu?
FOTO Prânz cu viermi de la Mega Image, cumpărat de o bucureşteancă
Suntem tratati ca GUNOAIELE de catre americani: Biden i-a spus NU lui Cioloş în cazul vizelor dar scut antiracheta au americanii la noi in tara
FURIOS LA MAXIM: Un membru al parlamentului elvetian spune ca e timpul sa indepartam islamul din Europa
Urmeaza Arafat agenda islamului, adica exterminarea oricarui crestin prin orice metoda posibila?
EI MERITĂ RESPECT. Copil sărac a ajuns judecător. Acum, ajută alţi elevi să-şi termine şcoala
Toate alimentele sunt controlate de doar ZECE corporatii! Tu le cunosti?
EXPLOZIV/Această femeie CÂȘTIGĂ 25.000 de EURO pe LUNĂ de la STAT/PROTECTORII ei sunt Tăriceanu, Rușanu și Chițoiu
Alexandru Căutiş: Apăraţi-o pe asistenta Violeta Maria Naca | A fost ameninţată de cineva foarte mare din cauză că a povestit cum a decurs salvarea, cu întârziere. Are sufletul încercat de grozăviile pe care le-a văzut, dar mai ales pentru că i se cere să ascundă adevărul!
Studiu alarmant! Centralele de apartament ne pot imbolnavi de cancer | De aceea au incurajat montarea lor ca sa depopuleze masiv lumea de la bloc!!!!
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE! 13 DOSARE ALE MORȚILOR DE LA COLECTIV | De ce au fost ŢINUTE LA SECRET dosarele despre DECESELE ULTERIOARE INCENDIULUI! Video
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite