Cititi si minunati-va: cine este teribila familie Bush?

Distribuie!by In articolul de mai jos sunt concentrate informatii despre originea si actiunile importante ale familiei Bush. Este raul intrupat in fiinte umane. Cititi si minunati-va …. A început cu linia de sange a printesei Harriet Fay, descendenta a lui Morgan Le Fay și mama lui Samuel Prescott Bush, fiul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In articolul de mai jos sunt concentrate informatii despre originea si actiunile importante ale familiei Bush. Este raul intrupat in fiinte umane. Cititi si minunati-va …. A început cu linia de sange a printesei Harriet Fay, descendenta a lui Morgan Le Fay și mama lui Samuel Prescott Bush, fiul ei. Samuel Prescott Bush s-a alaturat societatii secrete Skull and Bones și familia sa a furat craniul de lider Geronimo, pentru a-l utiliza într-un ritual satanic. Samuel Prescott Bush s-a implicat în politică prin Skull and Bones și a avut un fiu pe nume Prescott Sheldon Bush( bunicul lui G.W. Bush, presedintele SUA dinaintea lui Barack Obama, n.a.). Prescott S. Bush Prescott Sheldon Bush a fost un satanist și s-a făcut prieten cu alti sataniști. El a fost un ocultist întunecat și în anii 1920 a început o prietenie cu un ocultist german aspirant pe nume Adolf Hitler.

Prescott Sheldon Bush va deveni mai târziu un senator al Statelor Unite iar Adolf Hitler avea să devină mai târziu dictator in Germania. Prescott a finanțat holocaustul lui Hitler prin corporația lui Fitz Thyssen. El a eclozat, de asemenea, un complot cu generalul SS Gustav Schwarzenegger pentru a răsturna FDR și să se stabilească el însuși dictator fascist in America în 1941. Complotul va fi împiedicat de catre generalul Smedley Butler.


Franklin D. Roosevelt il va ierta mai târziu pe Prescott Bush, dar il exileaza pe generalul Schwarzenegger în Germania. Cu toate acestea, Gustav Schwarzenegger are un fiu, Arnold Schwarzenegger, care mai târziu este invitat în America să devină un membru Hollywood și guvernator de California. Acesta a fost planul elitei pentru facțiunea americana Illuminati, condusa de către Roosevelt, pentru a fi infiltrat de o formă și mai corupta Illuminati, “Noua Ordine Mondiala”, spre deosebire de “Vechea Ordine Mondiala” Illuminatis. Aceasta “noua ordine mondiala illuminatis” au fost naziști. Deci, naziștii au început planul lor de infiltrare in America (a se vedea articolul de pe blog – Operatiunea Paperclip – de fapt factiunea Bush, condusa de George Herbert Bush – tatal fostului presedinte, este cunoscuta ca factiunea nazista a Illuminati, cea care planuieste mereu noi razboaie pe planeta, n.a.). Aleister Crowley Hitler a avut un nazist pe nume George Scherff. George Scherff a avut un fiu – George Scherff al-II-lea, care a fost trimis în America în 1944 și adoptat de senatorul pro-nazist Prescott Bush. Acestuia i-a fost dată o identitate falsă si anume: “George H.W. Bush”. În 1945, el a avut o întrevedere cu Fuhrerul său, Adolf Hitler.  Adolf Hitler i-a dezvăluit că el a fost fiul secret al lui Aleister Crowley( cel mai renumit ocultist satanist din istorie, info aici:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley ), și că Hitler a avut o soră care a fost, de asemenea, fiica lui Aleister Crowley.  Această soră a fost numita Barbara Pierce. În 1945, George Scherff al-II-lea a început o relație cu Barbara Pierce, sora Fuhrerului. Barbara Pierce apoi a devenit Barbara Scherff.  Public au fost “George H.W. Bush si Barbara Bush”. Ei au avut un fiu pe nume George Scherff al-III-lea in 1946, nume fals “George W. Bush”. În 1947, George H.W. Bush a creat în secret CIA cu ajutorul fostului comandant al serviciilor secrete naziste, generalul Reinhard Gehlen și apoi a adus toti naziștii de top în America și le-a dat poziții în NASA, Monsanto, industria farmaceutica și psihiatrica. George H.W. Bush a început să se implice mai mult in CIA din anii 1960.


Lyndon Johnson

În 1963, Illuminati a ordonat ca președintele John Fitzgerald Kennedy să fie asasinat. Ordinul a fost dus la șeful Illuminati american, cadavrul reposedat al lui Aleister Crowley. Crowley cu sprijinul Vaticanului și Mafia a orchestrat o conspirație pentru a-l asasina pe John F. Kennedy. Detaliile finale au fost apoi date lui Lyndon B. Johnson(care era vicepresedinte atunci si a urmat la Casa Alba dupa asasinarea lui Kennedy, n.a.). Lyndon B. Johnson a realizat apoi o conspirație pentru a trimite CIA, Mafia și un grup de socialiști să-l asasineze pe Kennedy. Totul a fost supravegheat de către George H.W. Bush, el a fost supraveghetor final, și George W. Bush a fost cel care a apăsat pe trăgaci pentru a-l ucide pe președintele John F. Kennedy. Lee Oswald a fost un fraier acuzat si apoi asasinat si el in timpul unui interviu televizat cu catuse la maini.

loading...

Cadavrul reposedat al lui Aleister Crowley, apoi a preluat controlul asupra Americii și a transformat președintia într-un post de marioneta. Lyndon B. Johnson a devenit prima marioneta a lui Crowley. Acesta este motivul pentru care fiica lui Crowley, Candy Crowley monitorizează dezbaterile prezidențiale, ea face alegerea  marionetei pentru tatăl ei. Crowley a transformat America ținând-o departe de aur și argint sub Nixon în 1973( cand s-a renuntat la acoperirea obligatorie in aur si argint a dolarului, n.a ). H.W. Bush a crezut că Nixon nu a fost suficient, deși era neoconservator. Așa că la pus sub acuzare(scandalul Watergate, n.a.). Acesta a fost momentul cand H.W. Bush a devenit șef al organizației create de el, CIA.

George H.W.Bush

Când Carter era președinte, a început o conspirație cu H.W. Bush pentru a controla Fratia Musulmana si a transforma Iranul într-o dictatură, in scopul de a avea o scuză pentru războiul din Orientul Mijlociu. De asemenea, la acest moment G.W. Bush a creat o corporație in domeniul petrolului cu membrul descendent al familiei regale saudite, familia bin Laden, care au fost magnații petrolului. Membru in aceasta corporatie a fost numit Salem bin Laden. Salem bin Laden a murit în mod misterios într-un accident de avion, și toți banii sau dus la G.W. Bush. Apoi a devenit corporația de petrol a lui Bush.

H.W. Bush însuși a fost făcut vicepresedinte în 1981. Acesta si-a dat seama că Reagan nu a fost atât de neoconservator. H.W. Bush si-a pus prietenul sau John Hinckley sa-l impuste pe Reagan( se stie ca Reagan a fost ranit intr-un atentat, n.a.). Reagan apoi a fost de acord să fie o marionetă neoconservatoare pentru Bush.

George W Bush

Deci, el a fost făcut să iubească….omenirea (?!!). Ca vice-presedinte George H.W. Bush a făcut un plan pentru a crea o dictatură în America. Acesta ar avea nevoie de un dușman  împotriva caruia oamenii sa se revolte si astfel dictatura ar parea ca îi salvează. Așa că au decis să creeze un dușman, care il face să apară ca un erou în primul rând. Deci, în 1980 H.W. Bush s-a întâlnit cu fratele partenerului fiului său din corporatia petroliera, Osama bin Laden, si a inceput sa faca din el un “luptator antisovietic”, și l-a antrenat ca un agent CIA antisovietic. Osama apoi a devenit o marionetă pentru CIA și Bush. După guvernământ, în calitate de președinte și admiterea Noii Ordini Mondiale, H.W. Bush a vândut apoi președinția lui Clinton, guvernator de Texas si apoi fiului său George W. Bush. G.W. Bush a preluat apoi controlul în 2001(cu doua mandate, n.a.) și a continuat agenda lui Clinton, care a fost de a începe să-l înfățișeze prin CIA pe Osama bin Laden ca inamic, astfel încât guvernul ar putea începe instaurarea dictaturii. Bush apoi a orchestrat atacul din 11 Septembrie 2001 și l-a utilizat pe bin Laden ca fraier, si-a creat un guvern extrem de puternic și a ucis milioane de oameni în războaie. Bush este de asemenea responsabil pentru moartea lui Nikola Tesla din Ianuarie 1943.

Deci, familia Bush a avut un rol în : asasinarea lui JF Kennedy, Holocaustul, uciderea lui Nikola Tesla, 9/11, Iran Contra, Project Paperclip, corupției psihice, Monsanto, Agenda Extraterestra, traficului ilegal de droguri, împușcarea lui Ronald Reagan, punerea sub acuzare a lui Richard Nixon, crearea Iranului islamic, războiul din Irak și Afganistan, instabilitate și haos în Orientul Mijlociu, confiscarea libertăților americane, defaimarea mormântului lui Geronimo, și creșterea Noii Ordini Mondiale.        sursa: http://www.godlikeproductions.com


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite