Cod roșu de dezinformare. Cititi si raspanditi!!!

Distribuie!by M-a pus necuratul să mă uit la televizor zilele astea pentru a urmări ce s-a întâmplat în țară din cauza vremii rele. Mare greșeală am făcut – din principiu nu mă uit la televizor, dar cum spuneam, necuratul m-a ispitit de data asta, reușind doar să mă enervez privind […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
M-a pus necuratul să mă uit la televizor zilele astea pentru a urmări ce s-a întâmplat în țară din cauza vremii rele.
Mare greșeală am făcut – din principiu nu mă uit la televizor, dar cum spuneam, necuratul m-a ispitit de data asta, reușind doar să mă enervez privind la modul aberant de abordare a iernii de către jurnaliști.
Dragi colegi, de peste 2.000 de ani, acest teritoriu străbate cele patru anotimpuri. Unul dintre ele este iarna. Iar iarna, NINGE. Apele îngheață, vântul se întețește, se circulă mai greu. Asta e REALITATEA, asta e NORMALITATEA. Nu e niciun „iad alb”.
Apoi a fost chestiunea cu oamenii care au fost prinși pe drumurile închise de autorități – o măsură foarte corectă, apropo. Am văzut cum unii erau deplânși că se „chinuiau” stând la căldură, într-o benzinărie, cu telefon și wirelles la îndemână. Înțelegând pe deplin neplăcerea de a nu ajunge unde ți-ai propus, întreb: dacă ăsta e iad, în Siria ce mai e? Dar în Irak sau Estul Ucrainei?
Chiar așa de ingrați am ajuns? Chiar ne plângem de normalitate? Am văzut domnișoare care transmiteau „LIVE”-uri din mijlocul „urgiei”, în fapt erau în fața sediilor televiziunilor respective, unde vorbeau despre „suferințele” oamenilor afectați de „cod”.
Pe cuvânt, am văzut oameni a căror casă era complet sub nămeți, care comunicau cu exteriorul prin mici găuri săpate în munții de zăpadă și ăia nu se văitau așa cum o fac jurnalistele astea.
Întrebare de „jurnalist”: Cum s-a circulat? (afară ningea). Răspuns șofer: Ca în condiții de iarnă. Răspuns firesc la o întrebare tâmpă. Orice copil știe că iarna nu-i ca vara. Parcă se urmărește, cu orice preț, zgândărirea oamenilor, stârnirea unei revolte – cât de mici, împotriva autorităților, a concetățenilor, a polițiștilor, a țării. Stârnirea ideii că „numai la români e posibil așa ceva!”.
În realitate, nu mai târziu de 25 decembrie, în SUA s-au închis drumuri cu zecile, iar multe localități au rămas fără curent electric, din cauza unei furtuni puternice. Avem aici reportajul de la Fox News pe tema asta. Reporterul afirmă, cu zâmbetul pe buze, că e un Crăciun cu zăpadă, adică „alb” că vremea aduce niște „nice clean snow”, adică zăpadă curată și frumoasă. Nici urmă de încrâncenare, panică sau isterie pe chipul omului.
Dacă pe vremuri aveam prea puțină informație, acum se manipulează prin suprasaturare. Se repetă la infinit cuvinte precum „cod”, „extrem” , „urgie” , se întrerup jurnalele pentru a fi anunțați că în ianuarie începe să ningă!, toate menite să inducă o stare de nesiguranță în sufletul omului, dar și mult mai perversa nevoie artificială de a „rămâne pe recepție”, pentru a afla ce se mai întâmplă în continuare. Înainte, ne uitam la rubrica meteo și cam atât. Și am prins ierni în care erau nămeți de un metru prin noiembrie și nu circula nimeni pe străzi. Nu era nicio panică și niciun „infern”.
Nu se mai întâmplă nimic, fraților. Iarna e grea în România, mai ales dacă ești la câmpie și ai tăiat pădurile din jurul orașelor și ești fudul, așteptând să vină cineva să-ți curețe poteca și mașina.
Concluzia: stați departe de televizor și mainstream media!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Mormonul Tiriac jigneste Romania: Am plecat din TIGANIE la Budapesta. De mine nimeni nu-si bate joc
Se taie lemnul acum ca niciodata| In curand nu va mai fi lemn pentru foc| va fi mai scump decat aurul| de aceea se fac programe CASA VERDE caci taranii vor muri de frig in propria lor tara!
Mărturiile unui medic: „Sunt cu foamea în gât, nu am nici un venit, trebuie să supraviețuiesc. Sunt în România anului 2017”
După ce că îşi înmormântează unicul fiu, părinţii lui Valentin Fieraru mai primesc o lovitură, de această dată din partea unor ziarişti!
Miron Cozma: Traian Basescu mi-a dat trenuri ca sa aduc minerii la Bucuresti
Nu o să ne mai rămână lemn nici de sicrie…
ROMÂNIA, VENEZUELA, LIBIA, IRAK - STATE ALE CĂROR CONDUCERI PATRIOTICE AU FOST ELIMINATE PRIN PROCEDURI IDENTICE SAU FOARTE SIMILARE. Caz de studiu. Dati “Share” să afle și alți români din experiența conducerilor patriotice.
Bunica a supravietuit oricarei crize pentru ca furnizorul ei de alimente era local ( gradina) si ca stia cum sa produca. Ati inteles de ce oculta vrea distrugerea taranului roman?
Rabobank Olanda cumpără teren agricol furat țăranilor români
Iohannis, care a negociat înfierea a 20 de copii ( cine știe câți neoficial) și doamna Viorica Dăncilă, care a înfiat un copil să-i fie mamă și mamă i-a fost!
Casa regala britanica dezminte si astazi ca printul Charles si amanta sa au chinuit-o pe Diana si incearca sa o denigreze| reptilele nu vor reclama negativa
Economia lui 2010 în visurile lui Ceauşescu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite