Codex Alimentarius ii obliga pe romani sa manance legume si fructe cancerigene

Distribuie!by Codex Alimentarius îşi spune încă o dată cuvântul, întărind pentru încă o dată ideea că alimentele omologate au menirea să distrugă omenirea şi nu să o protejeze.  O nouă substanţa este testată pentru a fi introdusă în larga gamă a produselor chimice cu care se obţin culturile agricole. Este vorba […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Codex Alimentarius îşi spune încă o dată cuvântul, întărind pentru încă o dată ideea că alimentele omologate au menirea să distrugă omenirea şi nu să o protejeze.

 O nouă substanţa este testată pentru a fi introdusă în larga gamă a produselor chimice cu care se obţin culturile agricole. Este vorba despre un compus chimic pe bază de initium, care va fi testat pentru prima oară în România, în special pe culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Această substanţă are rolul de a proteja culturile de dăunători şi în acelaşi timp să grăbească ciclul de producţie. După testarea compusului chimic va fi introdus şi în alte ţări precum Olanda, Germania, Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie.

Varianta neoficială, confirmată de cei mai mulţi specialişti reflectă un fapt impresionant. Compuşii chimic pe bază de initium protejează culturile agricole dar pe cealaltă parte este dăunătoare organismului.

Doar 1 mg din această substanţă se elimină foarte greu din organism, în circa un an, iar efectele negative se regăsesc la nivelului colonului. Cea mai frecventă afecţiune pe care o produce compusul chimic este cancerul de colon pentru că intrând în compoziţie chimică cu celelalte substanţe devine reziduală în organism. Folosirea zilnică a initium-ului favorizează formarea tumorilor maligne. Această substanţă va fi testată în România timp de 3 ani, iar dacă efectele vor fi negative, adică vor muri oameni, ea va fi retrasă dinCodex Alimentarius.


Directivele Codex-ului Alimentarius enunţate de către Directiva Europeană în ceea ce priveşte suplimentele alimentare trebuie aplicate sub ameninţarea sancţiunilor financiare.

Se intenţionează eliminarea oricărui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite cu 28 de produşi de sinteză farmaceutică (prin urmare toxici), care vor fi dozaţi şi vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripţie medicală. Magazinele noastre de produse naturiste şi suplimente alimentare vor mai avea pe raft numai cu 18 produse, cele care există pe lista Codex-ului. Tot ceea ce nu este pe listă (de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc.), vor deveni ilegale. Adică, dacă le foloseşti, te duci la închisoare. Medicina naturistă (acupunctură, medicina energetică, ayurvedica, tibetana etc.) va fi progresiv şi insidios interzisă.


• Agricultură şi alimentaţia animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, care interzic din principiu aşa numita agricultura bio. în anul 2001, 12 substanţe chimice, despre care se ştie că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de ţări, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanţe interzise. Conform regulilor Codexului, aproape toate alimentele trebuie să fie iradiate. Acum nu avem decât să mâncăm roşii cu INITIUM, să aşteptăm să vedem dacă murim ca să ştie UE dacă fungicidul nemţilor este sau nu toxic.

INITIUM ESTE UN PRODUS TOXIC

Numele provizoriu al produsului INITIUM este ametoctradin. Acesta este un fungicid din clasa Pyrimidylamine.
Triazolopyrimidine extraordinar de puternic, a cărui structură chimică o puteţi consulta. Produsul este toxic pentru organismul uman, este carcinogen, reproductiv şi dezvolta toxicitate, neurotoxicitate, şi toxicitate acută.

loading...

Faptul că nu s-au făcut publice date concrete cu privire la efectele acestei substanţe asupra organismului uman, aşa cum ar fi fost normal să existe în orice raport de cercetare şi evaluare, este foarte îngrijorător. Dar în felul acesta nimeni nu poate fi făcut responsabil de efectele grave care ar putea să apară mai târziu la oameni în urma consumării alimentelor care au fost injectate cu INITIUM.
Este foarte dubios faptul că raportul de evaluare pe care se bazează concluziile Autorităţii Europene pentru Siguranţa Alimentară (EFSA), NU fusese analizat în mod independent şi de alţi cercetători – aşa cum o cer normele – la momentul la care aceştia au tras concluziile şi au dat recomandarea. Acest lucru este menţionat chiar în raportul respectiv:

Deoarece raportul de evaluare nu a fost încă analizat şi de alţi cercetători, concluziile la care s-a ajuns în urma rezultatelor obţinute trebuie să fie considerate provizorii şi vor putea fi reconsiderate o dată cu finalizarea rapoartelor suplimentare, conform Directivei 91/414/EEC.
Deci, din datele oficiale existente la ora actuală nu reiese decât că există această substanţă şi că ea va fi testată în România. în rest, trebuie să-i credem pe cuvânt pe cei de la EFSA că substanţa este inofensivă pentru organismul uman.  Dar nu există dovezi clare pentru aceasta.

Codex Alimentarius - Codex Alimentarius ii obliga pe romani sa manance legume si fructe cancerigene

Modalitatea extrem de facilă şi totodată criminală prin care s-au făcut aceste recomandări, pentru introducerea acestei substanţe în circuitul alimentar fără existenţa unor studii şi evaluări riguroase prealabile, este la fel de „ştiinţifică“ precum vaccinarea oamenilor cu un vaccin netestat. Un vaccin îl mai poţi refuza… încă. Dar cum te fereşti de astfel de experimente criminale, în condiţiile în care legea cu privire la utilizarea acestei substanţe nu impune avertizarea consumatorilor…

Codex Alimentarius ii obliga pe romani sa manance legume si fructe cancerigene

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite