Coincidență? După vizita la Berlin a lui Cioloș, România a cumpărat armament de peste 100 de milioane de euro din Germania

Distribuie!by La finalul anului trecut, premierul Dacian Cioloș a fost la Berlin pentru o întrevedere cu Angela Merkel, iar coincidență sau nu, după vizita acestuia la Berlin, România a cumpărat armament de producție germană în valoare de peste 100 de milioane de euro, anunțălinx.crji.org. Compania Națională Romtehnica a anunțat, la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
La finalul anului trecut, premierul Dacian Cioloș a fost la Berlin pentru o întrevedere cu Angela Merkel, iar coincidență sau nu, după vizita acestuia la Berlin, România a cumpărat armament de producție germană în valoare de peste 100 de milioane de euro, anunțălinx.crji.org.

Compania Națională Romtehnica a anunțat, la câteva zile după revenirea în țară a  lui Dacian Cioloș din Germania, că a semnat două contracte în valoare de 92,7 milioane euro, respectiv 17,9 milioane euro pentru achiziționarea de sisteme rachete antitanc portabile și “mijloace antitanc”. Ambele contracte au fost atribuite prin negociere directă companiei EuroSpike GmbH, din Germania.


Deși contractul în valoare de 17.910.000 euro a fost atribuit în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie 2015, compania din România a anunțat acest lucru pe 11 ianuarie. Interesant este faptul că acest contract a fost atribuit prin negociere directă pe motiv că produsele pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.


loading...

Tot în ajunul Crăciunului, Romtehnica i-a dat companiei EuroSpike Gmbh un alt contract, în valoare de 92.719.500 euro, pentru furnizarea de “sisteme rachete antitanc portabile”. Contractul a fost atribuit tot prin negociere directă pe motiv că “lucrările, produsele, serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice”. La fel ca și primul contract, actele s-au semnat pe data de 11 ianuarie.

EuroSpike GmbH este o societate de tip “joint venture” formată din Diehl BGT Defence GmbH & Co.Kg, Rheinmetall Defence Electronics GmbH, ambele din Germania, și firma Rafael Advanced Defense System Ltd. din Israel.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Atenție la ceapă și usturoi. Restul, depinde de tine….. Nimeni nu-ți va spune asta vreodată
Să vedem ce nu le-a convenit libienilor, de ce l-au omorât pe liderul lor Muammar al-Gaddafi.
Trump la un pas de a fi asasinat! Cartile de joc illuminati prevestesc asta de mult!!!!! Dar pe cine intereseaza aceste lucruri cand sunt doar "teorii conspirationiste"
Mărturia unui doctor din Timișoara: În 1990 se chiuretau peste 150 de femei pe zi, era sânge peste tot, ca la ABATOR! Personalul medical era sufocat de femei venite să-și avorteze copiii
IOHANNIS NU VREA sa PROMULGE LEGEA ELIMINARII TAXELOR! El vrea sa protejeze companiile straine, nu vrea sa sprijine romanii DECI v-ati dat seama INCA o data cui duce INTERESELE!!!!
Obiceiul bradului de Craciun provine de la babilonieni- cultul MITHRA | Biblia spune ca nu poti bea din cupa lui Dumnezeu si a demonilor in acleasi timp. 1 Corinteni 10:21
Prospecţiunile au scufundat un sat din Judetul Gorj, 200 de case au fost inghitite de pamant de alunecarile de teren cauzate de exploziile pentru cautarea petrolului
SOROS VREA SA ADUCA COMUNISMUL IN EUROPA DAR NU PE CEL AL LUI CEAUSESCU CI PE CEL A LUI PAUKER SI LENIN. Săptămânalul German Wirtschafts Woche îl acuză pe Soroș ca finantează și susține Syriza pentru a prabuși Euro și Germania.
Stiai ca platesti vacantele doamnei Carmen Iohannis si renovarea casei de la Sibiu?
VIDEO Top 5 cele mai periculoase femei naziste din istorie
VA ROG, DISTRIBUITI! TRATAMENTUL DE MAI JOS MI-A SALVAT TATAL DE LA ARSURI DE GRADUL III
„FABRICA DE E-URI”. Am intrat în Aria 51 a industriei alimentare din România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Mesajul dur al unui medic din Suceava: „Nimeni, dar absolut nimeni dintre cei care ne conduc nu dă doi bani pe voi şi sănătatea voastră”

România, ţară a experimentelor Codex Alimentarius?

Situatia meteorologica din Romania se datoreaza si defrisarilor masive…

Deutsche Welle: Presa pro Iohannis din România e anti Trump și înrolată de partea stângii americane

De necrezut: Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare

Închide