Coincidențe tulburătoare: 3 incendii, un acționar comun detinatorul HADES records

Distribuie!by Pe lângă Colectiv Club, unul dintre acționari, Costin Mincu deţine acţiuni la alte 11 firme implicate în cluburi şi organizări de concerte, din care trei în Constanţa. Goblin este numele unui club în Constanța, dar și al unei terase care a ars din temelii acum 5 ani. Elephant, unul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe lângă Colectiv Club, unul dintre acționari, Costin Mincu deţine acţiuni la alte 11 firme implicate în cluburi şi organizări de concerte, din care trei în Constanţa. Goblin este numele unui club în Constanța, dar și al unei terase care a ars din temelii acum 5 ani. Elephant, unul dintre cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, la care, de asemenea, Costin Mincu are acțiuni, a ars anul trecut.

Potrivit informațiilor publicate de ziarul Financiar, Costin Mincu, unul din acţionarii Colectiv Club, are între 20% şi 100% din acţiunile altor 11 firme din zona de cluburi sau organizări de concerte: Music Hall, Hades Record, CVC Mistico, Elefant Club, Festival Arena, Goblin Bar& Club, Mamut Pub, Iunie Events, Goblin Club (Constanţa), Com Evant (Constanţa), Co Al Co Entertainment (Constanţa).


Costin Mincu mai deţine trei cluburi care îşi desfăşoară activitatea în subsoluri: Goblin Nightwatcher de pe strada Smârdan, Elephant Pub & Alive Music de pe strada Gabroveni, ambele din Bucureşti şi clubul Goblin Constanţa.

Firma Colectiv Club, care are clubul unde a avut loc tragedia de vineri seară din Capitală, este deţinută de Alin George Anastasescu (47%), Costin Mincu (23%) şi Paul Cătălin Gancea (30%).


Iată ce scriau Mediafax și jurnalul.ro, pe 4 noiembrie, în 2010: Terasa Goblin din staţiunea Vama Veche a fost distrusă într-un incendiu, în 2010. În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că o persoană necunoscută a aruncat combustibil pe lemnul terasei, iar apoi i-a dat foc.

Articolele vremii îi citează pe reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa, incendiul a izbucnit în jurul orei 01.30, la terasa Goblin din Vama Veche, la faţa locului fiind trimise trei autospeciale ale Staţiei Mangalia.

Incendiul a fost stins după aproximativ trei ore, în jurul orei 04.30, potrivit Mediafax.

În urma incendiului, terasa şi anexele, construite din lemn, au fost distruse în totalitate, pe o suprafaţă de aproximativ 850 de metri pătraţi. De asemenea, în incendiu au ars şi mai multe materiale depozitate în apropiere.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o persoană necunoscută, care a aruncat combustibil pe lemnul terasei, iar apoi i-a dat foc.

Alte informații, postate anul trecut de utilizatorul FB Hyperlink, arată că:
Un incendiu puternic a izbucnit în jurul orei 11 și 45 de minute, deasupra clubului Elephant Pub, de pe strada Gabroveni din Centrul Vechi al Capitalei.

loading...

Clienții clubului au fost evacuați de urgență. Pompierii au intervenit în jurul orei 00.00, cu mai multe autospeciale și echipaje de prim ajutor. Un reprezentat al echipei de intervenție a declarat pentru Hyperflash, că a existat pericolul producerii unei explozii, deoarece în imobilul alăturat se aflau câteva butelii de gaz. Focul s-a răspândit pe abele părți ale imobilului, flăcările fiind vizibile atât de pe strada Gabroveni cât și de pe strada Covaci.
Focul s-a răspândit pe o suprafață destul de mare la nivelul acoperișurilor.

Dacă vi se pare că aveți întrebări, eu cred că o parte dintre ele coincide cu cele pe care le vor pune și procurorii.
Ar mai fi câteva, în plus: cum se va reglementa situația minorilor care sunt acceptați în cluburi, lăsați să bea și să fumeze? De asemenea, nu cumva în zone cu trafic uman considerabil, nu trebuie să existe, pe langă amenajările legale necesare, și pompieri? Măcar pompieri civili?
Pe de altă parte, întrebări care nu țin de procurori, dar le pun eu:
–    Cât de absent să fii din viața copilului tău, ca să nu știi unde e el noaptea,mai ales dacă e minor?
–    Cât trebuie să ne doară, ca să învățăm să ocolim pericolele?

SURSA: radio3net.ro

Foto: www.evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

DESCOPERIRE DE ULTIMA ORA A CERCETATORILOR! UCIDE MICROBII IN CATEVA MINUTE!
Doctorul Cîrstoveanu, de la Marie Curie: Verificați și medicamentele! Politicienii protejează importul de medicamente false!
Se pare ca ursuletul a fost lasat intentionat sa se plimbe prin Sibiu ca sa fie impuscat si sa acopere mediatic faptul ca Iohannis a pierdut a doua casa in instanta| cucuveaua mov cu plagiatul ei
SHIVA - demonul distrugator albastru DEMASCAT
Ion Ţiriac: Cu toată responsabilitatea, în era comunistă era mai bine cu sportul, era mai bine cu învăţământul, era mai bine cu multe
Trump a retras Statele Unite din Tratatul Minciunii Încălzirii Globale. Cerem Guvernului României să retragă România din acest tratat odios care bagă în faliment Industria pe Cărbuni a României și împovărează cu taxe populația și industria țării
Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola
O țărancă din Rusia a născut 69 de copii!!!
Victor Ponta: Distrugerea sistemului energetic românesc e una din "sarcinile" Guvernului de tehnocrați! Când vor pleca, ei vor primi un "bonus" de la șefii lor, iar românii vor rămâne să platească prețul! Ghinion? Sau trădare?
TRUMP: Voi fi cel mai mare reprezentant al crestinilor cum nu au mai avut de mult| IUBESC BIBLIA| FIICA lui IVANKA: Maternitatea este cea mai importanta slujba
CUM SE POATE REFUZA VACCINAREA COPIILOR? Ghid pentru parinti elaborat de Pro-Vita Romania
DEPOPULARE prin intermediul SPITALELOR DE STAT-PNEUMONIE NOZOCOMIALA- boala pe care o iei din SPITAL
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite