Coincidențe tulburătoare: 3 incendii, un acționar comun detinatorul HADES records

Distribuie!by Pe lângă Colectiv Club, unul dintre acționari, Costin Mincu deţine acţiuni la alte 11 firme implicate în cluburi şi organizări de concerte, din care trei în Constanţa. Goblin este numele unui club în Constanța, dar și al unei terase care a ars din temelii acum 5 ani. Elephant, unul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Pe lângă Colectiv Club, unul dintre acționari, Costin Mincu deţine acţiuni la alte 11 firme implicate în cluburi şi organizări de concerte, din care trei în Constanţa. Goblin este numele unui club în Constanța, dar și al unei terase care a ars din temelii acum 5 ani. Elephant, unul dintre cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, la care, de asemenea, Costin Mincu are acțiuni, a ars anul trecut.

Potrivit informațiilor publicate de ziarul Financiar, Costin Mincu, unul din acţionarii Colectiv Club, are între 20% şi 100% din acţiunile altor 11 firme din zona de cluburi sau organizări de concerte: Music Hall, Hades Record, CVC Mistico, Elefant Club, Festival Arena, Goblin Bar& Club, Mamut Pub, Iunie Events, Goblin Club (Constanţa), Com Evant (Constanţa), Co Al Co Entertainment (Constanţa).


Costin Mincu mai deţine trei cluburi care îşi desfăşoară activitatea în subsoluri: Goblin Nightwatcher de pe strada Smârdan, Elephant Pub & Alive Music de pe strada Gabroveni, ambele din Bucureşti şi clubul Goblin Constanţa.

Firma Colectiv Club, care are clubul unde a avut loc tragedia de vineri seară din Capitală, este deţinută de Alin George Anastasescu (47%), Costin Mincu (23%) şi Paul Cătălin Gancea (30%).


Iată ce scriau Mediafax și jurnalul.ro, pe 4 noiembrie, în 2010: Terasa Goblin din staţiunea Vama Veche a fost distrusă într-un incendiu, în 2010. În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că o persoană necunoscută a aruncat combustibil pe lemnul terasei, iar apoi i-a dat foc.

Articolele vremii îi citează pe reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa, incendiul a izbucnit în jurul orei 01.30, la terasa Goblin din Vama Veche, la faţa locului fiind trimise trei autospeciale ale Staţiei Mangalia.

Incendiul a fost stins după aproximativ trei ore, în jurul orei 04.30, potrivit Mediafax.

În urma incendiului, terasa şi anexele, construite din lemn, au fost distruse în totalitate, pe o suprafaţă de aproximativ 850 de metri pătraţi. De asemenea, în incendiu au ars şi mai multe materiale depozitate în apropiere.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o persoană necunoscută, care a aruncat combustibil pe lemnul terasei, iar apoi i-a dat foc.

Alte informații, postate anul trecut de utilizatorul FB Hyperlink, arată că:
Un incendiu puternic a izbucnit în jurul orei 11 și 45 de minute, deasupra clubului Elephant Pub, de pe strada Gabroveni din Centrul Vechi al Capitalei.

loading...

Clienții clubului au fost evacuați de urgență. Pompierii au intervenit în jurul orei 00.00, cu mai multe autospeciale și echipaje de prim ajutor. Un reprezentat al echipei de intervenție a declarat pentru Hyperflash, că a existat pericolul producerii unei explozii, deoarece în imobilul alăturat se aflau câteva butelii de gaz. Focul s-a răspândit pe abele părți ale imobilului, flăcările fiind vizibile atât de pe strada Gabroveni cât și de pe strada Covaci.
Focul s-a răspândit pe o suprafață destul de mare la nivelul acoperișurilor.

Dacă vi se pare că aveți întrebări, eu cred că o parte dintre ele coincide cu cele pe care le vor pune și procurorii.
Ar mai fi câteva, în plus: cum se va reglementa situația minorilor care sunt acceptați în cluburi, lăsați să bea și să fumeze? De asemenea, nu cumva în zone cu trafic uman considerabil, nu trebuie să existe, pe langă amenajările legale necesare, și pompieri? Măcar pompieri civili?
Pe de altă parte, întrebări care nu țin de procurori, dar le pun eu:
–    Cât de absent să fii din viața copilului tău, ca să nu știi unde e el noaptea,mai ales dacă e minor?
–    Cât trebuie să ne doară, ca să învățăm să ocolim pericolele?

SURSA: radio3net.ro

Foto: www.evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Să nu uităm – astăzi se împlinesc 579 de ani de la odiosul „Unio Trium Nationum”, prin care ungurii, secuii și sașii le-au luat toate drepturile românilor din Transilvania
Ceaușescu a tăiat în două un bloc de 7.000 de tone, l-a mutat 70 de metri, 5 ore și 40 de minute. Unde ati mai vazut asemenea performante dupa 89?
Povestea Palatului din Stockholm, bântuit de fantome „prietenoase”. Ce spune Regina Suediei despre asta
DESTINUL ELITELOR ROMANESTI |Fost profesor de matematica supravietuieste din gunoaie: „Era deosebit de DESTEPT”.
Stiati ca Eduard Kövesi a avut contracte cu primaria lui Iohannis, cu constructia autostrazilor, cu SRI?
MINUNE: O tumoare de pe creierul unui copilaș dispare după ce părinții ei se roagă
INCENDIAR/Filmări cu RITUALURI MASONICE în care apar ACTORI, REGIZORI și POLITICIENI români!
România e ţinta unei subversiuni planetare. Avem în toate punctele de pe glob, în toate organizaţiile internaţionale care contează (precum şi în „infiltraţii“ lor din ţară), duşmani sîngeroşi, al căror program e ştergerea României de pe faţa pămîntului, prin dezmembrare, epuizarea resurselor, calomnii manipulatorii, intrigi oculte.
Specialisti: o megamoschee in Romania ar atrage valuri, valuri de islamisti din toate partile, iar atentatele nu ar lipsi exact ca in Londra si Paris
Daily Mail: O femeie vândută în copilărie unui cerc criminal de pedofili belgieni, membri ai caselor regale si politicieni, mărturisește ororile prin care a trecut
Cum a sarbatorit Iisus pe Muntele Templului Hanukkah
De unde vin problemele de sănatate, cearta în familie și paguba averilor noastre (Pr. Arsenie Boca)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite