#COLECTIV Dezvăluiri ȘOCANTE: Cineva a oprit curentul și instalația de ventilare | ACUZAȚII GRAVE la adresa lui Adrian Rugină: Cum să-l declari erou naţional, când el a fost principalul cap aici!

Distribuie!by Administratorul clădirii în care a funcţionat clubul Colectiv a făcut dezvăluiri uluitoare la România TV, acuzând că după izbucnirea incendiului cineva a oprit curentul, astfel că s-a oprit şi instalaţia de ventilare. Intrarea în clubul Colectiv este, în continuare, păzită de poliţişti. O echipă România TV l-a găsit pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Administratorul clădirii în care a funcţionat clubul Colectiv a făcut dezvăluiri uluitoare la România TV, acuzând că după izbucnirea incendiului cineva a oprit curentul, astfel că s-a oprit şi instalaţia de ventilare. Intrarea în clubul Colectiv este, în continuare, păzită de poliţişti. O echipă România TV l-a găsit pe administrator în curtea interioară a fostei fabrici de încălţăminte Pionierul. Bărbatul a făcut dezvăluiri uluitoare, susţinând că preşedintele Iohannis s-a pripit când l-a făcut erou pe Andrei Rugină, acesta din urmă fiind cel care a adus în Colectiv artificiile fatale. „Cum să-l declari erou naţional, când el a fost principalul cap aici! Suntem şi noi vinovaţi, dar să facem fiecare parte! Avem fiecare greşeala noastră! Dar de ce pe-unul îl declarăm erou naţional, unul cu care ne-am confruntat… I-am zis: „De ce-ai adus aşa ceva, că nu trebuie!”, iar el a răspuns „Nu, că-ţi aduc specialist! Că sunt cu ardere rece!”. Deci el a insistat să se pună”, a declarat administratorul clădirii. Adrian Rugină a scos din flăcările de la Colectiov cel puţin 10 persoane care astăzi sunt in viaţă. Administratorul de la fosta fabrică Pionierul spune că mai există un vinovat, pe care nu l-a identificat încă nimeni. „Pe cameră nu se vede cine a oprit curentul. Undeva… heblul e-n stânga! Au intrat în panică când s-au stins luminile. Au stat până când a curs buretele ăla pe ei. Fumul n-ajunsese jos. Dacă nu se oprea curentul mergea şi instalaţia de ventilare. Fumul era tras afară şi doar îi ardea„, mai spune administratorul. Bărbatul lansează în continuare acuzaţii dure, spunând că tragicul incendiu a avut loc pentru a fi răsturnat guvernul Ponta. În spitale din Capitală mai sunt internate, luni, trei persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care una în stare critică, iar în clinici din Marea Britanie, Olanda, Belgia, Austria, Israel şi Germania sunt 18 pacienţi.

loading...

. – See more at: http://www.nasul.tv/colectiv-dezvaluiri-socante-ale-administratorului-cladirii-in-care-functiona-clubul-cineva-a-oprit-curentul-si-instalatia-de-ventilare-acuzatii-grave-la-adresa-lui-adrian-rugina-cum-sa-l-declar/#sthash.9L6sAVDW.dpuf


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Vrei să contești un act emis de Fisc? Cum procedezi în acest an
Imagini tulburătoare. Un maidanez a cărat în gură un nou-născut pentru a-l salva| Acolo unde oamenii nu mai fac voia lui Dumnezeu o fac animalele!
La MAMAIA (partea a II-a - 1920 - 1940) sau ”de la Palat la REX”
Are PENSIE de numai 547 de lei, insa a donat 300 de lei pentru nenorocirea de la Colectiv
VIDEO Latoya Jackson la intrebarea: este Michael Jackson un pedofil? Da, nu l-au interesat niciodata femeile
Aparatul minune care usucă hainele într-un singur minut, inventat de un student VIDEO
A vopsit pădurea ca să oprească defrișările insa companiei Schweighofer, lui Iohannis si politicienilor nu le pasa!
REȚEAUA SOROS. BANI „ALBI” pentru POLITICIENII și ONG-urile care se implică în VIAȚA POLITICĂ DIN ROMÂNI.. Zdrențele Sorosiste: Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Mihai Răzvan Ungureanu, Sandra Pralong, Cătălin Drula, Cristian Ghinea, Violeta Alexandru, Mungiu Pippidi, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Liviu Mihaiu, (Bau) Victoria-Violeta Alexandru,Cristina Guseth, Gabriel Petrescu,Mihai Dragoș, Edmond Niculuşcă, Sorin Ioniţă, Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Elena Calistru, Dinu Zamfirescu, Laura Ştefan, Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu….etc.
Un jurnalist din Elvetia nu intelege de ce romanii voteaza parlamentari pe liste fixe, stabilite de partide, imposibil de modificat de catre alegatori
Cum se face cașcavalul de casă – mult mai ieftin și mai sănătos
Inventia unui gospodar din Neamț se vinde ca pâinea caldă în toată țara! Cazmaua-minune face furori pe internet
Ileana Vulpescu: Nu știu de ce naționalismul este taxat de parcă ar fi sifilis sau blenoragie, când în definitiv nu este decât atașamentul față de țara și poporul tău!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite