Comisia de sanatate a PARLAMENTULUI EUROPEAN vrea VACCINAREA OBLIGATORIE a tuturor cetatenilor UE deoarece tot mai multi europeni refuza vaccinarea

Distribuie!by Europarlamentarii, îngrijorați de scăderea numărului de vaccinări la nivelul UE Din ce în ce mai mulți europeni ezită să se vaccineze de teama efectelor secundare. În opinia aleșilor de la Bruxelles, acest comportament poate duce la explozia cazurilor de boli infecțioase. Amănunte în corespondența de la Lucian Pîrvoiu. 21 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Europarlamentarii, îngrijorați de scăderea numărului de vaccinări la nivelul UE

Din ce în ce mai mulți europeni ezită să se vaccineze de teama efectelor secundare. În opinia aleșilor de la Bruxelles, acest comportament poate duce la explozia cazurilor de boli infecțioase. Amănunte în corespondența de la Lucian Pîrvoiu.


21 Martie 2018, 09:26 (actualizat 21 Martie 2018, 09:33)

Semnal de alarmă


De la începutul anului 2016, nu mai puțin de 50 de europeni au murit din cauza pojarului, boală pe care nu ar fi contractat-o dacă ar fi fost vaccinați.

Cu 15 mii de cazuri la nivelul UE, pojarul este doar una dintre bolile infecțioase care pot da bătăi de cap sistemului european de sănătate.

Renate Sommer, europarlamentar PPE: „Avem o problemă din ce în ce mai importantă în toată Europa, şi anume faptul că din ce în ce mai mulţi oameni decid să nu se vaccineze sau nu permit vaccinarea copiilor lor. Aceasta are deja ca efect creşterea numărului de cazuri de boli infecţioase, cum ar fi pojarul”.

Europarlamentarii din Comisia de mediu și sănătate dau asigurări că vaccinurile aflate pe piață sunt absolut sigure și doresc să promoveze la nivel european o legislație care să impună vaccinarea cetățenilor.

Pentru a deveni efectivă o astfel de decizie, ea trebuie votată în plenul Parlamentului și supusă apoi aprobării șefilor de state și guverne.

loading...

Comisia de sănătate a PARLAMENTULUI EUROPEAN vrea VACCINAREA OBLIGATORIE a tuturor cetățenilor UE deoarece tot mai mulți europeni refuză vaccinarea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite