Comportament şocant al unei asistente sataniste. Ce făcea cu pacienţii

Distribuie!by O asistentă medicală care se declară satanistă a fost concediată şi amendată de un tribunal cu echivalentul a 1.000 de euro după ce mai multe fotografii publicate de ea pe internet au stârnit un val de furie din partea rudelor pacienţilor pe care îi îngrijea. Blaze Binder, o femeie de origine filipineză de 37 de ani, care lucra la un cămin de bătrâni din Elveţia, obişnuia să-şi facă poze la căpătâiul pacienţilor aflaţi pe moarte sau deja morţi şi să joace un joc cu cei 2.000 de prieteni pe care îi avea pe Facebook. Prietenii femeii erau invitaţi să […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

O asistentă medicală care se declară satanistă a fost concediată şi amendată de un tribunal cu echivalentul a 1.000 de euro după ce mai multe fotografii publicate de ea pe internet au stârnit un val de furie din partea rudelor pacienţilor pe care îi îngrijea.

Blaze Binder, o femeie de origine filipineză de 37 de ani, care lucra la un cămin de bătrâni din Elveţia, obişnuia să-şi facă poze la căpătâiul pacienţilor aflaţi pe moarte sau deja morţi şi să joace un joc cu cei 2.000 de prieteni pe care îi avea pe Facebook.

Prietenii femeii erau invitaţi să ghicească dacă pacientul alături de care se poza era mort sau viu. Alături de poze, femeia scria mesaje precum: “Sunt hoaţa de suflete” sau “Hail Satan”.

La alte fotografii, femeia posta mesaje precum: “O să-i trimit în iad, acolo unde merită să fie, pe restul într-o groapă de îngrăşământ”.

Femeia, al cărei pseudonim pe Facebook este “Ghostinthedark Satania Blaze” a fost acuzată de un tribunal elveţian de “încălcarea încrederii” şi “tulburarea liniştii morţilor”, primind o amendă echivalentă cu 1.000 de euro şi o altă amendă penală, cu suspendare, echivalentă cu salariul pe 120 de zile.

Blaze Binder spune că nu i se pare că ar fi avut un comportament jignitor.

“Pot pune orice vreau pe pagina mea de Facebook, în fond este pagina mea. Oamenii care nu vor să vadă ce postez să nu se uite. Moartea e ceva normal, oamenii mor tot timpul”, a spus femeia.

Într-un interviu pentru ziarul Blick, aceasta a adăugat că fotografiile i s-au părut “frumoase”.

“Nu înţeleg de ce oamenii sunt atât de supăraţi”, a adăugat ea.

loading...

http://jurnalul.ro/stiri/externe/asistenta-satanista-camin-batrani-658546.html?utm_source=Libertatea&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspirații Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii indeplinite: Conspiratii, Arta, Fibonacci, Divizia de Aur, Rapire, Serialul Sosirile, Medicina Naturista, Geometrie Sacra, Spiritualitate, Reptilieni, Biblie si multe altele... Contact: came@cocoon.ro