Confesiunea socanta a savantului dr. Michio Kaku la TV: HAARP este responsabil pentru uraganele recente | iata ca HAARP si Chemtrails nu mai sunt conspiratii!!!

Distribuie!by Fizician renumit al lumii vine cu o marturie care era catalogata drept teorie a conspiratiei, la televiziunea publica CBS, in direct, afirmand ca uraganele sunt create prin tehnologia HAARP, adica create de om prin arme meteorologice. Cerul afirma el, sunt spreyate cu nanoparticule, iar furtunile sunt activate prin lasere. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fizician renumit al lumii vine cu o marturie care era catalogata drept teorie a conspiratiei, la televiziunea publica CBS, in direct, afirmand ca uraganele sunt create prin tehnologia HAARP, adica create de om prin arme meteorologice. Cerul afirma el, sunt spreyate cu nanoparticule, iar furtunile sunt activate prin lasere.

Exista o baza oficiala HAARP, in Alaska, la Gakona, unde o retea de 180 de antene, instalate cu fata catre cer, actioneaza ca radio-transmitaori foarte puternici, pe frecvente, care au puterea de a produce energie de 10megawati, schimband paturile ionosferice, la o distanta de 50 de km fata de pamant.


In 1998 Parlamentu European a trebuit sa dea o declaratie cu privire la statiile acestea, spunand ca sunt folosite in scopuri ale armatei.

In anul 2002, o comisie a prezentat in Parlamentul Rusiei, lui Vladimir Putin, din partea Comitetului International al Apararii,  ca HAARP este un proiect care poate actiona ca “arma meteo”, capabila de a manipula atmosfera si vremea.


loading...

Sursa: Traducere de pe https://worldtruth.tv/dr-michio-kakus-shocking-confession-on-tv-haarp-is-responsible-for-the-recent-spate-of-hurricanes/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=SocialWarfare

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite