Confesiunea unui rocker scăpat din infernul „Colectiv”

Distribuie!by Mesajul tânărului Marius Bratiloveanu a apărut în această dimineață pe pagina sa de facebook și la două ore de la postare a închis contul de facebook. „Astăzi, 02.11.2015 am decis să scriu despre ce a fost la Clubul Colectiv. Sunt unul dintre tinerii care a fost în Club în […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Mesajul tânărului Marius Bratiloveanu a apărut în această dimineață pe pagina sa de facebook și la două ore de la postare a închis contul de facebook.

„Astăzi, 02.11.2015 am decis să scriu despre ce a fost la Clubul Colectiv.
Sunt unul dintre tinerii care a fost în Club în acea seară și am trăit toate acele momente din noaptea de Halloween. Da, a fost un Halloween perfect poate cel mai reușit din țara noastră din câte au fost până acum și poate din câte o să mai fie dacă cineva o să mai sărbătorească asta după cele petrecute.
De ce zic că a fost cel mai frumos Halloween pentru că am avut tot ce ne trebuia cea mai frumoasă seară că doar pentru asta am fost acolo să sărbătorim ziua morților ziua când suntem mai aproape de iad și cum să sărbătorești asta dacă nu pe muzică rock ce exprimă acele trăiri și focul declanșat a făcut atmosfera perfectă.
Cine este vinovat de crima de la Clubul Colectiv? Noi suntem pentru că acele persoane  au murit din cauza noastră, a celor care am fost acolo și am  alergat spre ieșire fără a mai ține cont de ceva sau de cineva. Acele persoane de sunt moarte au fost călcate de noi în picioare în înbulzeală și acum îmi aduc aminte că am călcat pe mâna cuiva, dar nu știu dacă este printre morți sau răniți, că răniți din cauza asta sunt,  nu numai (cu) arsuri și au și fracturi din cauză că au fost călcate în picioare. Eu unul mă consider părtaș la crimă, de voi ceilalți nu știu ce veți considera sau veți încerca să găsiți vinovați pe alții și nu pe voi, ca să nu aveți mustrări de conștiință. Acum pentru că se dorește sânge și nu contează al cui este, vom găsi vinovați în oricine zice un cuvânt aparte de cei care îi plâng pe morți sau îi încurajează pe răniți. Acum suntem sensibili la orice și vinovații principali vor fi cei din clasa politică și partide după care instituțiile statului și biserica care nu știu ce dracu caută în treaba morților din club. Poate de acum înainte o să ne gândim mai bine dacă vom mai merge în cluburi sau nu și poate voi cei care ați fost acolo veți încerca să vă iertați pentru crimă și să nu mai dați vina pe altcineva. Noi am vrut să fim acolo  pentru distracție sau cum zicem mai mereu să ne distrăm că viața e scurtă și chiar s-a dovedit că este extrem de scurtă. Nu știu ce să mai zic, dar voi încerca să mă duc la o biserică și să mă rog poate o să aibă vreun efect.
Să trăiți cu pace în suflet! (un fost rocker)”


loading...

Sursa: http://efectivnews.blogspot.ro/2015/11/crima-de-la-clubul-colectiv.html

Confesiunea unui rocker scăpat din infernul „Colectiv”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ce-ati facut asasinilor de la conducere din industria brasoveana?
Justin Timberlake declara ca stapanul sau este Satana
Descoperiri uluitoare despre adevăratele cauze ale CANCERULUI. Corpul se vindecă singur, dacă bolnavul înţelege CAUZA BOLII
Aceasta bautura simpla te va ajuta sa elimini pietrele la rinichi, in mod natural
Apa de argint coloidal, o soluţie pentru acnee şi infecţii vaginale. Nicoleta Luciu şi-a tratat coşurile cu apă argintată!
Lidl, făcut praf de un turist străin: La noi în Polonia, aceleași produse sunt cu 50% mai ieftine. Explicația retailerului, taxată de români pe Facebook
Semnele care Indica Faptul ca Ai Candida si Ce Trebuie sa Faci in Privinta Asta
Prof. univ. dr. George Litarczek: Religia e și ea o doctorie. Se ocupă de suflete. Toată imunitatea organismului ține de CREDINȚĂ.
CONDUCERE MALEFICA: România, țara care-și vinde mamele
ANDREEA RĂDUCAN a cunoscut succesul olimpic dupa '89, e important de inteles ca (pe langa peseverenta si munca uriasa depusa de ea), sistemul care a propulsat-o printre primele gimnaste ale lumii - a fost construit integral in perioada comunista. 'Olimpiada romanilor', DACIADA a fost pepiniera pentru majoritatea sportivilor romani de succes din acea perioada.
Asa arata o biserica satanista in America. Observati ca folosesc simboluri francmasonice: piramida si ochiul!
Copilul de 8 ani al unei prezentatoare tv are cancer- Dr. Clark: vaccinurile provoaca cancer, nu fiecare se îmbolnăvește de cancer după imunizare, dar organismul oricum a fost îmbibat cu ingrediente ce pot contribui la dezvoltarea cancerului
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite