Confesiuni pe patul de moarte: Nikola Tesla a fost asasinat de catre SS-istii Otto Skorzeny si Reinhard Gehlen

Distribuie!by Marturisirea pe patul de moarte a lui Otto Skorzeny   Nikola Tesla a fost unul dintre cei mai mari și mai talentați oameni  care au trait vreodata pe acest pământ . Multe s-au scris despre geniul risipitor Nikola Tesla și deci nu mai e nevoie sa spunem mai multe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Marturisirea pe patul de moarte a lui Otto Skorzeny

 


Nikola Tesla a fost unul dintre cei mai mari și mai talentați oameni  care au trait vreodata pe acest pământ .

1

Multe s-au scris despre geniul risipitor Nikola Tesla și deci nu mai e nevoie sa spunem mai multe aici despre viața lui , stralucirea lui , viziunea lui , și realizările sale .


 

Dar, pe scurt , Tesla a fost un geniu intuitiv extraordinar , creator care , printre altele , a inventat curentul alternativ (  sustinut de lumea moderna ) și radioul ( care ii sunt atribuite lui Marconi în mod eronat).

 

Biografi contemporani  l-au numit pe Tesla “părintele fizicii ” , “omul care a inventat secolul al XX-lea ” , și ” sfântul patron al energiei electrice moderne ” .


 

O mare parte din munca lui de o viață a fost cu privire la furnizarea de energie liberă (  costuri zero ), ceea ce Tesla avute în vedere era sa transmita wireless ( fara fir) prin aer sau prin pământul în sine fără a fi nevoie de liniile de putere – dar , în ciuda a multor ani de încercări , nu a obținut finanțarea pentru a realiza acest lucru , unul din visele sale .

 

A trecut mult timp de când se zvonește că el a inventat sau a dezvoltat un număr semnificativ de aparate electrice și electronice care au fost cu zeci de ani înaintea timpurilor lor și ar fi fost de interes special pentru armata și in cercurile de informații americane . În jur de 300 de brevete au fost emise lui Tesla în 25 de țări , multe dintre brevete fiind majore și de anvergură în concept.

 

Realitatea despre uciderea lui Tesla, este urmatoarea . Eric Bermen ii spune lui Greg Syzmanski cum a descoperit ca fosta lui iubită a fost fiica ex – nazistului SS Otto Skorzeny Commando  și  care prin urmare, s-a întâlnit cu batranul Skorzeny care a trăit ani de zile în Statele Unite , care lucrase ca tâmplar , cu o noua identitate furnizata de catre CIA după al doilea război mondial .

 

Bermen ( care folosește uneori pseudonimul Eric Orion ), a auzit o mărturisire completă a lui Skorzeny , care se afla aproape de sfârșitul vieții sale și i-a dat o cutie de pantofi plina de peste o sută de fotografii pentru a dovedi afirmatiile sale .

 

Prin seria altor revelații extrem de importante , Bermen auzit de la Skorzeny că l-a sufocat personal Nikola Tesla pe 06 ianuarie 1943 , asistat de colegi – mai exact nazistul Reinhard Gehlen . Tesla avea atunci 86 de ani .

1

Confesiunile pe patul de moarte ale lui Otto Skorzeny, membru SS/Odessa/CIA , spion si asasin
In prima fotografie Otto Skorzeny alaturi de Adolf Hitler, fusese garda de corp a lui Hitler; spion si asasin, care a fugit ca multi nazisti, exfiltrati catre Statele Unite dupa al doilea razboi mondial, ca parte a proiectului Paperclip impreuna cu Reinhardt Gehlen, care a creat CIA-ul si apoi serviciul secret german al Germaniei de Vest BND
In a doua Reinhardt Gehlen, al doilea asasin a lui Tesla.
Surse recente confirma ca Tesla a murit a doua zi dupa ce a fost interogat o zi intreaga de catre doi agenti ai serviciului secret, Otto Skorzeny si Reinhard Gehlen, care dupa ce l-au sufocat, i-au furat toate documentele.

 

Dupa spusele  lui  Skorzeny , el și Gehlen l-au păcălit pe Tesla in ziua precedentă să le dezvăluie detaliile complete ale celor mai importante descoperiri ale sale . După crimă , au furat conținutul seifului  lui Tesla , pe care i l-au livrat lui Hitler . ( Notă: desigur , că armata americană ar fi repatriat pe deplin această comoară inovativa prin intermediul proiectului paperclip-agrafă de birou, de la sfârșitul războiului ).

 

Otto Skorzeny a fost garda de corp a lui Hitler si, de asemenea, un asasin, unul dintre cei multi  naziști care s-au ex-filtrat în SUA după al doilea război mondial, ca parte a Proiectului Paperclip. Mulți dintre acești oameni de știință naziști au ajuns sa lucreze pentru NASA, CIA, și alte servicii secrete americane.

 

Deși se presupunea că a murit în 1975, în Spania, Skorzeny a reapărut în 1999. Otto Skorzeny a descris modul în care (“spre deosebire de cărțile de istorie scrise de catre CIA”), el l-a ajutat pe Hitler să scape din Austria intr-un avion pilotat de catre un pilot de sex feminin, Hanna Reitsch.

 

“Hitler nu s-a sinucis,” a povestit Skorzeny . “Dublura lui a fost împușcata între ochi și înregistrările/radiografiile dentare au dovedit că nu era Hitler. Americanii au păstrat acest secret, îngrijorati ca adevărul ar putea supăra pe ruși. ”

1

Tanarul Tesla

 

În ciuda conflictelor literare și istorice contradictorii , Nikola Tesla , un sârb de origini romanesti , s-a nascut pe 10 iulie 1856 , în Smiljan , Lika provincie sârbă , in Imperiul Austro-Ungar de atunci , sau ceea ce este astazi in zilele noastre Croația . Înainte de Primul Război Mondial , Smiljan se afla la granița imperiului austro-ungar .

 

Fiu al unui preot ortodox sârb , care ajunsese la rangul de Arhiepiscop , Tesla a avut posibilitatea de a studia o varietate de subiecte incluse în biblioteca personală a tatălui său . Fiind băiat , el l-a însoțit pe tatăl său in excursii la Roma , unde el a putut  studia lucrările mai puțin cunoscute, stocate în marea biblioteca științifica a Vaticanului .

 

După terminarea studiilor sale în inginerie și fizică la Institutul Politehnic din Graz , Austria , Tesla s-a inscris la Universitatea din Praga . El a demonstrat , de timpuriu , o abilitate innascuta de a rezolva probleme mecanice și științifice , în special în domeniul energiei electrice și aplicațiile sale în producția de energie .

 

După ce a lucrat pentru filialele Edison,-compania telefonica din Budapesta , Paris  și alte orașe din Europa, Nikola Tesla a plecat în America , pentru a-l satisface pe omul al cărui companie i-a dat primul său loc de muncă , Thomas Edison .

 

Lui Tesla i-a fost greu să lucreze pentru Edison ( din cauza nerespectarii lui Edison a promisiunilor financiare ) , dar în curând a găsit sponsori pentru a-si  finanța proiectele sale de cercetare și dezvoltare a noilor sale invenții .

 

Finantatori , cum ar fi John Pierpont ( JP ) Morgan , George Westinghouse și John Jacob Astor au fost printre cei care au văzut potențialul de pionierat al spiritului lui Tesla , antreprenorialitatea de a valorifica descoperirile sale tehnologice de energie electrică , comunicații fără fir și fizica .

 

Singura  documentatie oficiala a sosirii lui Nikola Tesla în Statele Unite s-a produs în portul din New York. La data de 07 aprilie 1882 un Tesla de 25 de ani a ajuns prin intermediul SS Nordland , care a plecat de la Anvers , el revenind , în această călătorie în SUA , după cursuri efectuate la Paris .

 

Destinația lui Tesla a fost : New York . Tesla a emigrat ca un ” muncitor “, deși această etichetă cu greu se potriveste celui care va deveni cel mai prolific inventator din istorie , cu aproximativ 700 de patente tehnologice pe numele lui . Au existat si inventiile  anterioare din timpul  asocierii lui Tesla in proiectele lui Thomas Edison,  în Statele Unite ale anilor 1870 .

1.gif

Tesla in laboratorul sau din Colorado Springs

 

Numeroasele sale descoperiri tehnologice cu siguranta  au atras atenția celor infometati dupa dominație mondială și superioritate .

 

Până și marile invenții ale lui Tesla si cariera lui au fost excluse din cărțile noastre de istorie , deoarece invențiile și brevetele sale au fost furate și folosite apoi ca armă biologică .

 

Nu s-a dorit niciodata sa aflam despre suprimarea  descoperirilor științifice avansate ale lui Tesla , nici despre cei care au profitat de furt – si despre orchestratorii  planurilor .

 

Deși de mult a fost scris despre succesele și eșecurile lui Tesla , puțini au detaliat activitățile financiare din spatele scenei , care dezvăluie un complot nazist de a dobândi tehnologia sa , în timp ce costurile de cercetare și dezvoltare au fost în mare parte plătite ( în necunoștință  de cauza ) de catre cetatenii contribuabili americani .

loading...

 

Multe dintre brevete lui Tesla au căzut în mâinile naziștilor înainte de și în timpul războaielor mondiale I și II . Ca urmare , Tesla s-a trezit în mod continuu într-un litigiu asupra drepturilor de brevet și in alte probleme .

 

Deși el a reușit să câștige majoritatea proceselor sale de brevet , tehnologia sa a fost în mod repetat, furata și vânduta naziștilor germani și de alte guverne străine , așa că el nu a atins succesul financiar meritat.

 

Deturnarea capitalizarii a trecut  necontrolat de-a lungul carierei lui Tesla . La momentul morții sale ( care a fost o crimă , în conformitate cu ce afirma Skorzeny ) pe 06 ianuarie 1943 , Tesla a murit practic cu nici un ban .

 

Varianta oficiala sustine ca in Vinerea Mare , Ortodoxa a Ajunului  Crăciunului , a fost găsit în pat , îmbrăcat în costum negru solemn , cu brațele încrucișate pe piept . Ei spun că o minte mare a simțit ca moartea lui se apropie , el imbracandu-se intr-un  costum negru solemn – și apoi a murit . O minciună incredibilă și o misiune imposibilă , chiar și pentru o minte atat de mare cum a fost Nikola Tesla .

Aceasta este dovada supremă că a fost ucis și ucigașii lui l-au îmbrăcat într-un costum și l-au lăsat în pat ! Ucigașii lui, Otto Skorzeny si Reinhard Gehlen. Succesele lui Nikola Tesla în descoperirea de noi tehnologii nu a trecut neobservată de mulți capitaliști industriali și de guvernele lumii .

 

De fapt , multe dintre invențiile sale au fost dezvoltate prin intermediul programelor guvernamentale secrete, care au început la scurt timp după descoperirile sale în curent ( AC) , tehnologii energetice electromagnetice , motoare electrice , generatoare , bobine , de transmisie radio, dispozitive de economisire a energiei , precum și de transmisie fără fir alternativ .

 

Deoarece Tesla a fost de multe ori îngropat adânc în cercetare la laboratoarele sale , multe dintre afacerile sale financiare și juridice au fost supravegheate de către cel mai apropiat colaborator al său , George H. Scherff  care se banuieste ca era de fapt Prescott Sheldon Bush, bunicul actualului presedinte american George Bush.

 

Scherff l-a  sfătuit de multe ori Tesla cu privire la litigiile în curs de brevetare , contracte , propuneri , demonstrații , și afacerile financiare .

 

Ca orice asociat de “încredere” , Scherff stătea lângă Tesla trecand impreuna prin toate suișurile și coborâșurile  cosmarurilor sale financiare , aranjand uneori organizarea de sedere extinsa la Waldorf – Astoria , unde Tesla avea reședința , sau il ajuta pentru obținerea unui avans de numerar spre cercetarea pe care el era contractat sa o efectueze . In realitate se pare ca dublul agent Scherff, era Prescot Bush, care a furat toate brevetele, banii si inventiile lui Tesla furnizandu-le SS-istilor, fiind in stransa legatura cu nemtii, dar laudandu-se ca se tragea si din sange regal-britanic.

 

Aproape de sfârșitul carierei sale , Tesla a fost evacuat de la Waldorf pentru restante care ar fi depășit 20.000 dolari – o sumă destul de mare pentru acele zile .

 

In timp ce Tesla lucra la proiecte guvernamentale secrete americane la Colorado Springs , Colorado , Scherff i-a comunicat lui Tesla statutul afacerilor sale . Tesla vorbea despre succese financiare , pline de speranță în viitor, chiar dacă Scherff  ii livra în mod repetat  știri despre scădera  fondurilor . Tesla a început construcția unui turn de transmisie de putere fără fir ( ” Wardenclyffe , ” Shoreham , Long Island), cu fondurile investite de către JP Morgan .

1.gif

 

1.gif

1.gif

1.gif

 

1

Conform spuselor lui Otto Skorzeny , fotografiată este familia Scherff și câțiva prieteni ( circa 1938 ) . ” Mama “Scherff este tinuta de mana de catre Martin Bormann . In fata este Reinhardt Gehlen . În spate este Joseph Mengele și la dreapta Skorzeny ,tânăr . La centru-dreapta ( în uniforma marinei germane ) este George H. Scherff , Jr. și tatăl său, George H. Scherff , Sr. Bormann apropiatul lui Hitler, al doilea la comanda . Reinhardt Gehlen a fost ofițer SS și șef asasin care a fost scos din Germania, în cadrul operațiunii Paperclip . Skorzeny a fost garda de corp a lui Hitler și spion SS / asasin care a ajuns în SUA după război sub Proiectul Paperclip . Skorzeny și GHW Bush au avut un rol în unirea inteligentei naziste ( SS) de informații cu OSI pentru a forma CIA cu ” Wild Bill ” Donovan și Allen Dulles . Tipii ăștia au facut, de asemenea, parte din experimentele CIA de control al minții , cum ar fi MK – ULTRA . Ofițer ulSS și medicul Joseph Mengele , notoriu sadic ” Ingerul Mortii ” de la Auschwitz , a scapat din Germania catre America de Sud după război . George H. Scherff , Jr. , a devenit președintele al 41-lea din Statele Unite sub numele de GHW Bush și George H. Scherff , Sr. , a fost ” asistentul de încredere “ al lui Nikola Tesla. Ceea ce ati citit este un alt pas dincolo de cercetarea pionier de la începutul anilor ’90 a autorului / istoricului Webster Tarpley , bazata în mare parte pe patul de moarte ” indiciile “, furnizate de către fostul bodyguard al lui Hitler, Otto Skorzeny și cutia lui de fotografii . De la moartea lui Skorzeny în 1999 , diferitele date pe care le-a furnizat au fost urmate și au tendința de a susține ceea ce , la prima vedere , par a fi fabulațiile de necrezut ale unui bătrân amărât . Ceea ce se dovedeste prin înregistrări publice oficiale , corespondența privată , memorii , articole de ziar , fotografii și alte ” indicii ” este că înregistrările familiei Bush (cele care există ) sunt un puzzle de neconcordanțe și curiozități . Din moment ce este un fapt stabilit de Congres , ca Prescott Bush a fost implicat în afaceri cu naziștii în timpul celui de- al doilea război mondial , putem spune cu siguranță că/ conexiunea nazista-Bush a existat . Cine sunt Bushii ? Cum au ajuns în legătură cu naziștii ? Este legătura încă în viață prin presedinti americani George HW Bush și George W. Bush ? Răspunsurile nu sunt la fel de literale cum ne-am dori să fie . Dar noi avem mărturia lui Otto Skorzeny și fotografiile sale – mai ales cea din dreapta . De aici vom merge – catre prima tranșă a unei anchete care indică spre o concluzie curioasa : Familia ” Bush ” a fost creata sa distruga America.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Lupta impotriva Ciobanilor : LEGÂND ÎMBOLNĂVIRILE BEBELUȘILOR DE "BRÂNZĂ" ci nu de Vaccinuri, GUVERNUL SOROȘ A REUȘIT SĂ DISTRUGĂ EXPORTUL DE BRÂNZĂ AL ROMÂNIEI. Comisia Europeană a emis o alertă privind INTERZICEREA brânzei de oaie provenind din România
Un transexual român spulberă ideologia transgender: „Transexualitatea este o problemă mentală. Din punct de vedere medical, este clar”
DEMANTELAREA României continuă: FMI şi Comisia Europeană ne impun DISTRUGEREA Căilor Ferate Române
Calendar ocult: din nou se dovedeste ca sfârșitul lui aprilie este vremea sacrificiilor umane și a incendierilor
Peste 1000 de copii abuzați de Martorii lui Iehova, în Australia
O USR+PLUS-istă consideră că avortul trebuie să fie OBLIGATORIU pentru familiile care au un venit mediu (92% din populație)
ÎNŞELĂTORIA BOMBEI ATOMICE 1945| Cea mai teribila manipulare din istoria omenirii
Clasa de mijloc din Elveţia creată prin răpirea copiilor săracilor şi exploatarea lor ca sclavi în ferme-lagăr de muncă forţată
Dacă omul s-ar întoarce la post şi la rugăciune, viaţa pe acest pământ s-ar schimba pentru toţi,-Iulian lazar duhovnic Prodromu
Calendar cu datele in care se practica ritualuri satanice dezvaluit de Fritz Springmeier
Daca cantaretul AKON poate sa asigure energie solara pentru 600 de milioane de africani pe an....atunci ce au facut toate ONG-urile acestea de "caritate" in ultimii 30 de ani in AFRICA?
Luptătorul Daniel Ghiţă spune că aşa-zişii membri ai galeriilor i-au recunoscut că sunt plătiţi de partide să spargă protestele: "Vor să ne sperie, să plecăm acasă. Nu trebuie să ne lăsăm intimidaţi!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite