Consilierul PSD reținut pentru pedofilie homosexuală își alegea victimele minore printr-o asociație ecologistă

Distribuie!by PSD-istul Cristian Gheorghe Brotoiu, Consilier Local în Breaza, acuzat de relații de pedofilie homosexuală, urma să fie ales viceprimar al orașului Breaza chiar ieri, dezvăluie RepublikaNews, un portal online de Prahova, care anunța că sute de locuitori s-au afișat ieri revoltați la Primăria Breaza. În vârstă de 36 de ani, Cristian […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
PSD-istul Cristian Gheorghe Brotoiu, Consilier Local în Breaza, acuzat de relații de pedofilie homosexuală, urma să fie ales viceprimar al orașului Breaza chiar ieri, dezvăluie RepublikaNews, un portal online de Prahova, care anunța că sute de locuitori s-au afișat ieri revoltați la Primăria Breaza. În vârstă de 36 de ani, Cristian Brotoiu a fost reținut miercuri de Poliția Breaza pentru 24 de ore dar eliberat ieri, la expirarea acestui mandat, transmite Câmpina Tv.
În cursul serii de ieri acesta urma să fie prezentat la Judecătoria Câmpina cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, informează Câmpina TV.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, Marian Popescu, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor în vârstă de 14 ani. Surse apropiate anchetei ne-au spus că PSD-istul ar fi posedat cu bani un minor în vârstă de 14 ani și că nu ar fi primul minor cu care acesta ar fi întreținut relații sexuale, afirmă Ziarul Incomod.
Alte surse locale ne-au informat în exclusivitate că pedofilul homosexual își racola victimele printr-o organizație ecologistă: Asociația pentru Protejarea Mediului Înconjurător – Prahova, al cărei președinte este. Informația se regăsește și în Declarația de Avere a lui Bortoiu, de pe site-ul Primăriei Breaza. În aceasta, Bortoiu apare că nu are absolut nici o proprietate și nu deține nici măcar un automobil, deși în fotografiile de pe pagina de Facebook a asociației apare oferind ajutoare dintr-o mașină cu numărul de înmatriculare PH-20-BGC – inițialele pedofilului homosexual.
În revista Asociației ecologiste, Bortoiu se laudă că a făcut primul marș al bicicliștilor din Prahova iar imaginile prezentate pe Facebook îl arată în acțiuni comune cu Poliția Română sau Jandarmeria locală. Prin intermediul Asociatiei, Bortoiu selecta medii sărace în care distribuia ajutoare cu predilecție copiilor, pentru a-și alege viitoarele victime.
Fotografiile de pe pagina de Facebook îl prezintă în majoritatea lor alături de minori de diferite vârste, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos. ActiveNews recomandă părinților mai mare atenție când își lasă copiii pe mâinile unor asociații “non-profit” iar Poliției și Jandarmeriei să verifice cu mai mare responsabilitate asemenea parteneriate prin care se oferă girul unor pedofili homosexuali, ca în cazul de față.

Secțiuni: LOCALE PRIMA PAGINĂ SOCIAL ȘTIRI

loading...

http://www.activenews.ro/stiri/Consilierul-PSD-retinut-pentru-pedofilie-homosexuala-isi-alegea-victimele-minore-printr-o-asociatie-ecologista-145019


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Zeii, demonii, djinii albastri si legatura cu cei cu sange albastru

TREBUIE CITIT:Despre cunoaşterea lui Dumnezeu

Mihaela Ursuleasa- o brasoveanca de exceptie
Atentatul terorist din Franta de la Charlie Hebdo: o operatiune sub Drapel Fals pusa la punct de serviciile secrete ! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi “Big Brother” !

Chinezii mananca supa de fetusi, embrioni umani si carne de copil

Închide