CONSPIRATIA ILLUMINATI: Documentar subtitrat TREBUIE VAZUT!!! CONSPIRITUS REMAKE

Distribuie!by Daca vă puteţi rezerva 2 ore din statul vostru la calculator pe diferite jocuri, sau ce mai faceti voi, uitându-vă la acest documentar, daca vă interesează, veţi fi captivaţi şi în acelaşi timp cu pielea zbârlită.” Daca nu ati vazut pana acum acest documentar, trebuie sa il vedeti. Mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca vă puteţi rezerva 2 ore din statul vostru la calculator pe diferite jocuri, sau ce mai faceti voi, uitându-vă la acest documentar, daca vă interesează, veţi fi captivaţi şi în acelaşi timp cu pielea zbârlită.”

Daca nu ati vazut pana acum acest documentar, trebuie sa il vedeti. Mai ales ca William Cooper a murit ca sa aflam aceste lucruri pretioase. William Cooper ( Bill Cooper) a fost un conspirationist impuscat in fata casei de catre politie, pentru ca a dezvaluit intreaga conspiratie despre extraterestrii, Noua Ordine Mondiala, 9/11, masonerie, societati secrete, satanism, tot, tot, tot ce ne ascund elitele si tot ceea ce lumea profana considera ca sunt teorii ale conspiratiilor!!!!!


loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite