Corvin Lupu: Ceaușescu a murit și n-a aflat de acei bani ținuți de securitate. Patru miliarde de dolari

Distribuie!by Criza produselor alimentare și de larg consum din România din anii 80 a fost produsă în laboratoarele de la Moscova, cu sprijinul securității române, ca etapă în planul sovieticilor de a-l înlătura de la putere pe Nicolae Ceaușescu. Ideea este prezentată și argumentată de prof. univ. dr. Corvin Lupu, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Criza produselor alimentare și de larg consum din România din anii 80 a fost produsă în laboratoarele de la Moscova, cu sprijinul securității române, ca etapă în planul sovieticilor de a-l înlătura de la putere pe Nicolae Ceaușescu. Ideea este prezentată și argumentată de prof. univ. dr. Corvin Lupu, în ultima sa carte, ”Trădarea securității în decembrie 1989”. Prezentarea cărții a fost făcută în cadrul emisiunii ”Turnul Sfatului TV”.

Corvin Lupu susține că planul sovieticilor a fost modificat la sfârșitul anilor 70 și s-a decis înfometarea românilor, pentru a-l înlătura pe Ceaușescu. ”Punctul culminant a fost în 1989, când, constatăm noi astăzi că arhivele ministerului Comerțului Interior, care n-au fost nici distruse, nici furate, nici incendiate, se găsesc toate, atestă faptul că depozitele alimentare ale României erau arhipline și magazinele erau goale și românii nu aveau ce mânca. Constatăm că depozitele de carburanți erau arhipline și românii primeau rație de 40 de litri de benzină vara și de 20 iarna. Constatăm că rezervele de stat, altă instituție subordonată comerțului interior erau arhipline. Și mai constatăm ceva: în aprilie 2014, din Hotărârea CSAT când a fost desecretizată toată arhiva IC Dunărea, intreprinderea de comerț exterior ale securității, și constatăm că soldul zilei de 22 decembrie 1989 era de patru miliarde de dolari. Ceaușescu a murit și n-a aflat de acei bani pe care securitatea îi ținea. Încă nu-i furase nimeni. Încă. Securitatea nu i-a raportat lui Ceaușescu acești bani, pentru că le era frică că le va da de mâncare la oameni și le strică lor proiectul de răsturnare”, susține prof. univ. dr. Corvin Lupu.


loading...

Militarii în societatea românească dar și în celelalte nu trebuie să fie factori deliberativi. Nu ei trebuie să hotărască ce e bine și ce e rău. Ei sunt niște executanți ai decidentului politic. Asta trebuie să fie și azi și să nu ia exemplul celor din armată și securitate care au trădat în 1989. În momentul în care militarul devine decident, atunci înseamnă că s-a terminat totul.  Vine acum generalul Iulian Vlad, supărat pe mine, că «noi am analizat și am hotărât că nu e bine ce se face»… Păi nu voi hotărâți măi fraților, voi puneți în executare. Dacă nu-ți place, îți dai demisia și pleci”.

 

Emisiunea se poate viziona aici:


TSTV. Corvin Lupu: Ceaușescu a murit și n-a aflat de acei bani ținuți de securitate. Patru miliarde de dolari

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite