Crăciunul, o sărbătoare plină de simboluri oculte

Distribuie!by Cuvânt înainte: „Faptul că nu crezi sau nu cunoști semnificația unui ritual nu înseamnă că acesta nu-și produce efectele.” — Mircea Eliade Acest articol conține o mulțime de informații foarte controversate, susținute însă cu argumente ce dovedesc că Crăciunul este o sărbătoare cu o puternică conexiune ocultă. Vă sfătuiesc […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Cuvânt înainte: „Faptul că nu crezi sau nu cunoști semnificația unui ritual nu înseamnă că acesta nu-și produce efectele.” — Mircea Eliade
Acest articol conține o mulțime de informații foarte controversate, susținute însă cu argumente ce dovedesc că Crăciunul este o sărbătoare cu o puternică conexiune ocultă. Vă sfătuiesc să citiți acest articol cu o minte deschisă, și să vă folosiți intuiția pentru a putea discerne informațiile. Dacă sunteți interesați de cunoașterea ocultă, informațiile din articol ar trebui să vă fie de folos. – PL Chang
Craciunul este un moment în care mulți oameni, în special persoanele care locuiesc în țările occidentale, se reunesc pentru a sărbători o zi plină de simboluri: brazi veșnic verzi, lumini colorate, produse alimentare delicioase și cadouri. Din păcate, cei mai mulți oameni nu au nici cea mai vagă idee despre ceea ce reprezintă cu adevarat ziua de Crăciun deoarece nu s-au informat despre originile și simbolurile asociate cu aceasta.
Originile cuvântului Crăciun
Înainte de a explora cunoștințele oculte despre Crăciun trebuie să aflăm originile cuvântului. Știind de unde provine cuvântul Crăciun vom face legătura între cuvântul Hristos (Christ – în engleză) și Sfânta Comuniune sau Liturghia (Mass – în engleză). Cuvântul Crăciun are o puternică conexiune cu o tradiție medievală a Bisericii Romano-Catolice numită Sfânta Comuniune (Liturghia), ce este celebrată la miezul nopții, în ajunul zilei de 25 Decembrie. Alăturați cuvintele Hristos (Christ) și Sfânta Comuniune (Mass), și veți obține cuvântul Christ-mass, sau Crăciun (Christmas).
Sfânta Comuniune (Mass) este definită ca „sărbătoare publică a Euharistiei în Biserica Romano-Catolică și unele biserici protestante”. În ceea ce privește cuvântul Hristos, acesta provine din grecescul khristos, care înseamnă „cel uns”.
Crăciunului i se mai spune uneori și Xmas. Litera X este simbolul grecesc pentru cea de-a 22-a literă a alfabetului elen, „chi”…litera inițială în cuvântul Χριστός, adică Hristos. În anumite învățături oculte, litera X reprezintă cromozomul X, introdus în mod artificial în ADN-ul nostru de către zeii extratereștri, prin tehnici de inginerie genetică.
Un alt aspect ce trebuie știut despre Crăciun / Xmas este că această sărbătoare este plină de simbolism sexual. De exemplu, litera X este utilizată și pentru a reprezenta o activitate cu conotație sexuală. Acesta este motivul pentru care filmele pentru adulți sunt evaluate cu litera X. În limba latină, adjectivul mas înseamnă „bărbătesc, viril, curajos, nobil, masculin, de sex masculin”. Pe baza acestor definiții, Xmas nu reprezintă doar o zi în care se celebrează nașterea Fiului sau Soarele, ci înseamnă și o zi în care se celebrează sexualitatea masculină. Mai multe dovezi pentru legătura între sexul uman și Crăciun pot fi găsite în sărbătoarea romană denumită Saturnalia.
Saturnalia era un festival antic roman în onoarea zeului Saturn, ce se desfășura timp de o săptămână. În timpul desfășurării festivalului (sărbătorit în timpul solstițiului de iarnă) Tribunalele romane erau închise…cetățenilor le era permis să facă aproape orice deoarece era o perioadă de timp în care legea nu acționa.
Iată cum este descris festivalul, pe SimpleToRemember.com:
În dialogul său intitulat Saturnalia, poetul, scriitorul și istoricul antic grec Lucian descrie desfășurarea festivalului, în timpul vieții sale. El menționează, în plus față de sacrificiile umane din perioada festivalului, și alte obiceiuri și tradiții: o stare de beție generalizată; colindatul din casă în casă, în ținută nud; violuri și alte obiceiuri sexuale; consumul de prăjituri în forma corpului uman (produse încă în unele brutării din Anglia și, în mod special, în Germania, în timpul Crăciunului).
Luminile de Crăciun, și legătura cu ADN-ul uman
În alfabetul englez X este cea de-a 24-a literă. Acest lucru poate fi conectat cu ziua de 24 Decembrie… Christmas Eve (Ajunul Crăciunului) sau Xmas Eve. O altă literă ce poate fi conectată cu Crăciuniul este Y, cea de-a 25-a literă a alfabetului englez. Pentru a conecta aceste 2 aspecte putem considera că literele X și Y semnifică cromozomii umani X și Y.
Omul are 23 de perechi de cromozomi. Perechile numerotate 1-22 se numesc autozomi, ele fiind identice atât la bărbați cât și la femei. Perechea ce diferă este cea cu numărul 23, cunoscută sub numele de cromozom sexual. În celulele bărbaților cromozomul pereche 23 este compus din cromozomii X și Y (X-Y). În ceea ce privește femeile, cromozomul pereche 23 are în compunerea sa un cromozom dublu X (X-X).
Cuvântul cromozom provine din cuvintele grecești χρώμα (chroma) și σώμα (soma). Cuvântul croma înseamnă culoare, iar cuvântul soma înseamnă corp fizic. ADN-ul și corpul uman sunt alcătuite din culori diferite (benzi de frecvență), la fel ca și culorile chakrelor. Acesta este motivul pentru care ne numim oameni. Fonetic, human se pronunță exact ca și „hue man„. Cuvântul hue (nuanță) este definit ca fiind „o gradație sau o variație de culoare”. Combinând cuvintele hue și man vom obține cuvântul „HUEman” / uman.
Pentru a merge și mai departe, atunci când se decorează cu lumini de Crăciun brazii veșnic verzi și se pun cadouri sub ei, se comunică Forțelor Întunecate, simbolistic și în necunoștință de cauză, că suntem de acord să le dăruim cromozomii X și Y (ADN-ul), ca daruri sau ofrande. Acest lucru se datorează faptului că simbolismul reprezentat de luminile colorate de Crăciun reprezintă diferitele culori și benzi de frecvență ale ADN-ului uman. Cheia” acestei înșelăciuni este reprezentată tocmai de aceste simboluri.
Simbolurile sunt de fapt energii foarte puternice. Atunci când sunt utilizate în cunoștință de cauză ele pot deveni vrăji ce pot fi utilizate în scopuri benefice, sau malefice. De ce credeți că Magicienii Negri, cei ce controlează această lume, sunt atât de obsedați de simboluri?! V-ați întrebat vreodată de ce Corporațiile au simboluri (logo-uri) pentru a reprezenta Organizațiile lor? Acest fapt are legătură cu magia! Dacă aveți o problemă în a crede în puterea simbolurilor, urmăriți videoclipul următor. Ar trebui să deveniți conștienți de puterea simbolurilor. Fiți convinși că folosirea simbolurilor sau a sigiliilor pentru a crea vrăji nu este recomandată pentru cei ignoranți și iresponsabili. Dacă lipsesc cunoașterea și responsabilitatea, nu te joci cu sigiliile și magia pentru că se poate ajunge la auto-vătămare sau chiar la contactarea entităților negative (demoni, paraziți astrali, etc).
Manipularea materiei, particulă cu particulă (video)
Substantivul gift (cadou) poate fi înțeles și ca G.I.F.T. – Gamete Intrafallopian Tube Transfer, un proces ce înseamnă „eliberarea ovulelor feminine, fecundarea acestora cu spermă, și plasarea lor în tubul uterin„. Atunci când participați la ritualul de Crăciun, oferiți simbolic Forțele Întunecate și Controlorilor (slujitorii acestora) permisiunea de a-și continua experimentele genetice și clonarea rasei umane/HUEman.
Legătura între Bradul de Crăciun, steaua din vârful bradului, coloana vertebrală, glanda pineală, și Conștiință
Simbolic, bradul de Crăciun reprezintă coloana vertebrală umană, adică „Pomul Vieții”. Totodată, „Pomul Vieții” simbolizează și o serie de alte lucruri, dar atunci când discutăm despre Crăciun el simbolizeazăcoloana vertebralăColoana vertebrală este conectată cu craniul, cupola care găzduiește glanda pineală (simbolizată tot de un brad)Glanda pineală reprezintă Împărăția Cunoașterii (kingdome – în engleză)sau Cupola Regală (king-dome), localizată între Templele noastre (emisferele cerebrale – n. tr.)Templul Împărăției tale (creierul uman – n. tr.). Și ăsta este unul dintre motivele pentru care regii și reginele poartă o coroană pe capetele lor, simbolizând astfel Regatul dintre Templul lor.
În versetul din Biblie Luca 17: 20-21 (Versiunea Regelui James) se spune:
Atunci când a fost întrebat de farisei când va veni împărăția lui Dumnezeu, El le-a răspuns: Împărăția lui Dumnezeu nu vine în așa fel încât să fie observatăȘi nici nu se va spune Iat-o aici! sau Iat-o acolo!…pentru că Împărăția lui Dumnezeu este înăuntrul vostru!
În versetul biblic de mai sus este vorba despre casa din interiorul craniului (între Templele noastre), Împărăția (kingdom/king-dome) lui Dumnezeu. Cuvântul Casă (house, în engleză) provine din goticul gudhus, însemnând „templul” sau „casa lui Dumnezeu”. Metaforic, Biblia ne spune că Împărăția Prim-Creatorului se află între Templele noastre – glanda pineală…nu în lumea exterioară. Din nefericire, cei mai mulți oameni citesc Biblia ad-litteram și, prin urmare, asimilează informații ce conduc la o falsă cunoaștere, la înșelăciune.
Glanda pineală are o formă de con de brad. De aici și numele de glandă pineală. Ați observat că cuvântul spine (coloana vertebrală) conține cuvântul pine (brad)? Dacă se înlătură litera „s” din cuvântul spine, vom avea „s-pine”. Forma literei „S” arată exact ca forma coloanei vertebrale. Simbolic, litera „S” reprezintă coloana vertebrală conectată la craniul ce găzduiește glandă pineală.

V-ați întrebat vreodată de ce sunt folosiți brazii ca decorațiuni de Crăciun? Aceștia simbolizează coloana vertebrală, structura osoasă conectată cu craniul. Interiorul craniului este cupola sau templul care găzduiește glanda pineală. Simbolic, conurile de brad din brazi reprezintă glanda pineală.
Coloana vertebrală este zona corpului uman care produce plasma sanguină aurie, cunoscută sub numele de Sângele zeilor. În mitologia greacă, Sângele zeilor este un fluid de culoare aurie consumat de zei, ce le permitea să trăiască mii de ani. Acesta este motivul pentru care coloana vertebrală este asemuită cu „Pomul Vieții” (așa după cum este descris în lucrarea mea, Word Magic and the Power of Words).
Forțele Întunecate ne consideră pe fiecare dintre noi ca fiind un minereu, deoarece noi însemnăm „minereul” ce este extras pentru aur (Au), prin procesul de control al minții. Fonetic, cuvântul Mind (minte) se pronunță la fel ca și mined (extragere de minereuri), oferindu-ne un indiciu în ceea ce privește sosirea Annunaki aici, pe Pământ. Unul dintre motivele pentru care au venit pe Pământ, pe lângă a extrage minereul aurifer, a fost și acela de „a extrage” și „aurul” din mintea noastră. Pentru a ne putea controla mințile trebuie să controleze „plasma sanguină aurie” din corpurile noastre și energia aurie din aură, energii ce pot fi folosite pentru a-și extinde durata vieții, și/sau să încarce cu energie Soarele-Zeu Ra. De aici, cuvântul aură (Au-Ra).
Această plasmă sanguină aurie se găsește în cantități foarte mici în corpul uman. Cu toate acestea, în timpul unui ciclu ascensional, organismul uman poate produce o cantitate însemnată. Elementul special care se găsește în plasma sanguină aurie este aurul monoatomic organic (un praf alb). Aurul monoatomic organic poate fi creat doar de către organismele noastre, pe cale naturală, iar compoziția sa nu este aceeași cu cea a aurului monoatomic sintetizat, vândut ca supliment alimentar.
Pentru a sintetiza informațiile, atunci când se pun cadourile sub bradul de Crăciun (coloana vertebrală) transmitem Forțelor Întunecate consimțământul nostru de a ne prelua plasma sanguină aurie a coloanei vertebrale, oferindu-le o ofrandă. Când se intenționează să se facă acest lucru? În timpul procesului de Ascensiune, proces ce ar trebui să aibă loc la sfârșitul acestui ciclu evolutiv.
Poate acesta este motivul pentru care Ascensiunea mai este menționată drept „Recoltă”. Vestea bună este că aceste Forțe pot prelua din ADN și din plasma sanguină aurie DOAR cu acordul nostru, așa că opriți acordarea consimțământului pentru recoltare. Pentru a opri în mod eficient acest consimțământ trebuie să învățăm cum să ne apărăm drepturile noastre naturale. Un site care te învață cum să-ți aperi drepturile tale naturale este Privatis.me.
Pentru a afla mai multe despre relația dintre Ascensiune și Recoltarea Umană, citiți articolul meu intitulat Jupiter Ascending and the Harvesting of Humans During Ascension: Is This Movie Telling Us the Truth in Plain Sight? (Ascensiunea lui Jupiter și Recoltarea umană în timpul Ascensiunii: ne dezvăluie acest film adevărul gol-goluț?)
Simbolic, steaua de pe pomul de Crăciun, sau bradul, sau coloana vertebrală este tot reprezentarea glandei pineale (ochiul atotvăzător sau ochiul minții)…atunci când este deschisă ea acționează ca o „ușă” ce permite conectarea cu ChristulDumnezeu sau Super-Conștiința Individuală. Atunci când este activată și folosită cu înțelepciune, steaua sau glanda pineala poate conduce la adevărata iluminare. Această glandă este comparată deseori cu imaginea ce reprezintă Ochiul lui Horus.
 
Iată câteva fragmente în care se explică ceea ce reprezintă steaua, din perspectivă masonică (Freemasons-Freemasonry.com):
În cadrul Masoneriei, simbolistica Pentagramei poate fi corelată cu imaginea stelei cu 5 raze/colțuri. Potrivit lui Albert Pike, pentagrama este sinonimă cu Steaua Lojilor Masonice:
Steaua Strălucitoare a Lojelor noastre, am spus deja, reprezintă pe Sirius, Anubis, sau Mercur…Veghetorul și Ghidul Sufletelor. De asemenea, vechii noștri frați englezi au privit-o ca pe o emblemă a Soarelui. În prelegerile lor ei au afirmat: “Poziționată în centru, Steaua Strălucitoare sau Gloria reprezintă Marele Astru Luminos, Soarele, cel ce luminează Pământul, cei care, prin marea sa influență, binecuvântează omenirea. De asemenea, s-a spus în acele conferințe că reprezintă un simbol al Înțelepciunii. Înțelepciune înseamnă, în esențăViziune…în consecință, Steaua Strălucitoare a fost considerată un simbol al Omniscienței, sau Ochiul Atotvăzător care, în viziunea antică, era Soarele. [vi]
În continuare, el a asociat această stea cu „Energia Divină, manifestată ca Lumină, Creatoarea Universului„. [Vii]
Savantul mason Rex Hutchins susține că Pentagrama este simbolul Divinului din om… Steaua cu 5 colțuri, cu un singur colț îndreptat în sus, reprezintă Divinitatea. Ea simbolizează, de asemenea, omul. Cele 5 colțuri reprezintă cele 5 simțuri umane, cele 5 membre (cap, brațe și picioare), precum și cele 5 degete de la fiecare mână, semnificând simbolurile ce disting masonii de rest.
Mai mult decât atât, el scrie că această stea este simbolul Microcosmosului, Universul în care oamenii trăiesc. Având în vedere că pentagrama poate fi înscrisă într-un pentagon ce poate fi format prin conectarea celor 5 puncte ale extremităților corpului uman, de multe secole acest simbol a fost utilizat pentru a reprezenta umanitatea, în general.
Așadar, acest simbol al stelei semnifică și o reprezentare a umanității și a rolului nostru Divin în Univers, ca co-Creatori ai Eternității.
Originile oculte ale lui Iisus Hristos
Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu referitor la Iisus Hristos este faptul că el este doar un nume, folosit ca un simbol pentru reprezentarea lucrurilor fundamentale din natură, sau concepte importante în viața omului. Acest lucru nu înseamnă că nu a existat un om, în trecut, care a expus principiile Christice. De fapt, în istorie au existat destul de mulți alți mari învățători spirituali care au expus aceste principii Christice.
Să încercăm să deslușim sensurile ascunse ale celor două cuvinte: Iisus și Hristos.
Mai întâi, despărțim cuvântul Jesus (Iisus) în „Je-sus”. În franceză, „je” înseamnă „eu”. Din punct de vedere fonetic, în engleză litera „I” se pronunță exact ca și „eye” (ochi). Ochi înseamnă Ochiul Atotvăzător, sauglanda pineală, sau Ochiul lui Iisus, sau Ochiul lui Horus, sau stea, sau Soare. În latină, cuvântul susînseamnă pește„. În astrologie, peștele simbolizează Era Vărsătorului. Pe baza acestor definiții, Iisus este Soarele sau Steaua Erei Vărsătorului. Din acest motiv, mai găsim numele Iisus în interiorul unui simbol în formă de pește.

loading...
În ceea ce privește cuvântul Hristos, acesta provine din grecescul khristoscare înseamnă „cel uns”. Cel Unspoate fi tradus și ca Mesia. Din punct de vedere fonetic, pronunția cuvântul grecesc χριστος (khristos) se aseamănă cu cea a cuvântului cristalKhristos se referă la creierul cristalin și glanda pineală. Cuvântul grecesc χριστος poate însemna, de asemenea, cel ce a fost uns cu ulei sfântUleiul Sfânt este secretat de către coloana vertebrală. Atunci când o persoană învață cum să folosească anumite tehnici spirituale și de meditație pentru a ridica „uleiul sfânt” până la glanda pineală, aceasta se activează și permite atingerea unei anumite stări de „iluminare”.
Revenind la celebrarea Crăciunului, Iisus reprezintă o metaforă pentru Soare, cel ce răsare în est și apune în vest. Din punct de vedere fonetic, cuvântul sun (soare) se pronunță ca și cuvântul son (fiu). Acesta este motivul pentru care lui Iisus i se mai spune și Lumina Lumii. Soarele ne oferă energie (căldură și lumină) și, prin urmare, Soarele/Fiul (sun/son) este mântuitorul nostru.
Iată câteva pasaje din versiunea Bibliei (ediția Regelui James), ce ne conferă câteva indicii privind motivul pentru care Iisus reprezintă Soarele (lumina). De remarcat că această versiune este protejată prin copyright, în anul 1982, de Thomas Nelson, Inc. Conținutul altor versiuni ale Bibliei pot fi ușor diferite.
Atunci Isus le-a vorbit din nou, spunând„Eu sunt lumina lumii. Cei ce Mă vor urma nu vor orbecăi în întuneric, ci vor avea lumina vieții.” (Ioan 8:12)
Atâta timp cât Eu sunt în lume, Eu sunt lumina lumii. (Ioan 9: 5)
Atunci, ei vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori, cu mare putere și cu slavă. (Marcu 13:26)
Atunci, Iisus a ieșit, purtând cununa de spini și haina de purpură. (Ioan 19: 5)
Când Biblia spune că Iisus este „lumina lumii”, de fapt face referire la Soare (lumină). Acesta este motivul pentru care Biblia vorbește despre Iisus ca „venind pe nori” și „purtând coroana de spini”…spinii simbolizează razele soarelui. Aveți nevoie de mai multe dovezi?! Latinescul corona înseamnă coroană(crown). În engleză, corona este definit ca „un cerc sau un set de cercuri de lumină de culoare albă sau colorată ce se pot vedea în jurul unui corp luminos, mai ales în jurul Soarelui sau a Lunii„. Conform acestei definiții, expresia „coroană de spini” înseamnă „cerc sau cercuri de lumină, cu raze„.
Originile ascunse ale lui Moș Crăciun
Unele dintre cele mai vechi menționări ale personajului Moș Crăciun le găsim în texte din Egiptul Antic și Grecia. Conform mitologiei egiptene, Zeul-Soare Osiris s-a născut pe data de 25 Decembrie. Atunci când își aniversa ziua de naștere el obișnuia să meargă prin văzduh, cu carul său.
Despre Zeul grec al Soarelui, Helios, este scris că s-a născut tot pe 25 Decembrie. La fel ca și Osiris, la aniversarea zilei sale de naștere, Helios mergea prin cer, în carul său strălucitor tras de cai. În timpurile moderne avem parte de un personaj similar: Moș Crăciun, cel ce zboară prin cer, într-o sanie trasă de reni, în Ajunul Crăciunului.
Cuvântul Santa este o anagramă pentru Satan…Moș Crăciun este „Satan”! V-ați întrebat vreodată de ce Moș Crăciun poartă un costum roșu?! Culoarea roșie este deseori folosită pentru reprezentarea Diavolului. Santa/Satan sunt nume și simbol utilizate pentru reprezentarea ideologiei Forțelor Întunecate.

Aveți nevoie de mai multe dovezi că Moș Crăciun este „Satan” sau „Diavolul”?! Ei bine, Moș Crăciun mai este cunoscut sub numele de Saint Nick (Sfântul Nicolae). Etimologic, cuvântul nick este definit ca fiind „Diavolul”. În ceea ce privește cuvântul saint (sfânt), acesta provine din latinescul sanctus, care înseamnă sfânt/sfințit. Fonetic, cuvântul holy (sfânt/sfințit) se pronunță la fel cu hollyHolly este definit ca „grup de arbori sau arbuști ai genului Ilex„.
Din lemnul arborelui de Ilex druizii își făureau baghetele magice deoarece credeau că acest arbore are puteri magice. Astăzi, unii magicieni (nu vorbesc despre falșii magicieni) încă își crează baghete magice din lemnul acestui copac.
Alt cuvânt care prezintă o puternică legătură cu holy este holidayHoliday înseamnă zi sfântă sau Holly-day…o zi magică. Cele mai multe dintre aceste zile sfinte/magice sunt create de Forțele Întunecate, ca o modalitate de a pune vrăji/magii asupra oamenilor care participă la celebrarea acestora.
Cuvântul Claus din Santa Claus (Crăciun/Moș Crăciun) derivă din cuvântul claustrum, definit ca „unul dintre cei patru ganglioni de bază ai fiecărei emisfere cerebrale…o lamelă subțire de materie cenușie, separată de nucleul lenticular de un strat de materie de culoare albă”. Dacă separăm claustrum în „claus-trum” vom obține cuvântul claus (crăciun).
Iată un fragment dintr-un articol publicat pe EsotericOnline.net, în care se explică legăturile între claus și claustrum și între personajele Moș Crăciun și Sfântul Nicolae:
Claustrum este o lamelă subțire de materie cenușie izolată, localizată în mijlocul Zonei Reil. Santee spune că „este o lamelă de substanță gri, ciudată, alcătuită din organisme celulare fusiforme„. În compoziția sa, acest claustrum conține o substanță de culoare galbenă, înconjurată de una gri, formând un neprețuit ULEI ce curge în jos, în fasciculus olivari. Fasciculus olivari se continuă cu tractul rubrospinal, alcătuind o formațiune reticulară, Pons, ce leagă medulla oblongata cu talamusul, apoi cu măduvaspinării. Acest ulei ajunge în materia cenușie a măduvei spinării, cel mai probabil formând nucleoizi în trunchiul cerebral„. Așadar, acesta este ULEIUL, darul cel mai prețios despre care și Biblia face referire: „Tu, cel care îmi ungi capul cu ulei sfânt”.
Și nu numai că există un ulei fabricat în acest laborator special al creierului, dar putem să vorbim, de fapt, despre un măslin ce poartă așa numitele măsline la care se face referire în orice tratat de anatomie umană. Cele 2 măsline sunt 2 formațiuni microscopice, cu un aspect piramidal, localizate de fiecare parte a măduvei spinării, fiind bine dezvoltate numai la mamiferele superioare. Pot fi comparate cu un releu care face legătura între cerebrum și cerebel, și între măduva spinării și cerebel.” (conform aceluiași Santee).
Acest Ulei este substanța sacră din organism…este chintesența auruluiAurul lui Ophir, un adevărat dar rar. Particulele de ulei se găsesc în fluidul vital, în materialul seminal, iar atunci când fiul risipitor a risipit averea el constată că este nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a înlocui deficitul, pentru a umple golul.
Măslinele, cele care conțin ulei, sunt rezervoarele stațiilor releu care furnizează uleiul pentru Lampă: glanda pineală, localizată în vârf…Flacăra sau Ochiul. Atunci când Kundalini (focul șarpe ascuns în plexul sacral) este trezitarde zgura din măduva spinării și ajunge la conariumacest Ulei ia foc și, astfel, se aprinde Lampa Veșnică„, cea care Luminează întreaga casă„.
Așadar, Claus/claustrum reprezintă darul sfânt sau uleiul prețioscreat la nivelul coloanei vertebrale. Simbolic, coloana vertebrală este hornul ce conține uleiul sfânt care călătorește în sus și în jos. În momentul în care acest ulei sfânt se aprinde și interacționează cu energia Kundalini ajungând la glanda pineală (ochiul sau lampa), omul devine atotvăzător sau iluminat. Simbolic, aceasta este Ochiul Atotvăzător de pe partea dorsală a bancnotei de 1 dolar, simbolul Illuminati folosit pentru a reprezenta societatea lor secretă.

Acesta este motivul pentru care versetul din Biblie Matei 6: 22-23 spune:
Ochiul este lumina trupului. Daca ochii tăi sunt sănătoși, tot trupul tău va fi plin de Lumină. Dar dacă ochii tăi sunt bolnavi, tot trupul tău va fi plin de Întuneric. Dacă Lumina din tine este Întuneric, cât de mare este acel Întuneric!
Pe baza acestor definiții oculte, Moș Crăciun sau Sfântul Nicolae este un vrăjitor/diavol care vine în perioada Crăciunului/Ajunul Crăciunului să-i ia ființei umane darul prețios sau uleiul sfânt, plasma sanguină aurie, cromozomii X/Y și ADN-ul. Atunci când puneți cadourile sub bradul de Craciun (coloana vertebrală), îi spuneți SIMBOLIC Moșului/Satana/Diavolului că SUNTEȚI DE ACORD să-i oferiți acest dar neprețuit.
De ce ar trebui să înceteze Sărbătorirea Craciunului
Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu despre Crăciun este că acesta este un ritual religios și, totodată, un Contract de magie. Creatorii acestui ritual, Forțele Întunecate, se folosesc de el pentru a păcăli oamenii în ceea ce privește un acord, un consimțământ liber exprimat. Ceea ce trebuie să știți despre ritualuri este faptul că acestea au forțe sau energii obligatorii ce le sunt atașate. Aceste energii atașate nu depind de cunoștințele acumulate și/sau de credința religioasă personală.
Prin simpla ACȚIUNE a efectuării ritualului religios cunoscut sub numele de Crăciun, efectele și/sau rezultatele acestuia sunt atinse și, prin urmare, cei care l-au efectuat sunt obligați să respecte și să accepte condițiile acestuia.
Pentru a ne păcăli să participăm la acest Ritual al sărbătorii de Crăciun, sau Ziua Sfântă, sau Ziua MagicăForțele Întunecate au conceput un Crăciun atrăgător, foarte colorat…acesta este motivul pentru care există atât de multe creaturi drăguțe, bomboane colorate, alimente delicioase și muzică veselă în timpul Crăciunului (valabil și pentru alte sărbători). Scopul lor este să ne atragă…să participăm la ritualurile lor de sărbătoare, manipulându-ne și hipnotizându-ne, determinând astfel scurgerea energiei cătrei ei și înrobirea sufletele noastre. Forțele Întunecate sunt foarte viclene…sunt maeștri ai manipulării.
Unii dintre voi poate vă întrebați de ce aceste Forțe Întunecate nu ne pot forța să facem ceea ce vor ele să facem. Motivul pentru care nu ne pot forța îl reprezintă Legea Liberului-Arbitru. Pentru a evita încălcarea acestei Legi DivineForțele Întunecate au creat (conceput) anumite contracte, zile de sărbătoare și alte trucuri, pentru a ne înșela, pentru a le dărui acordul nostru. De aceea, este esențial să devinim conștienți de toate aceste trucuri ale lor, astfel încât să putem elimina/refuza acordarea liberului nostru consimțământ, stopând efectuarea ritualurile lor de celebrare a așa numitelor zile sfinte.
În ceea ce privește ritualul de Crăciun, atunci când devii conștient de el, stopând acordarea liberului-consimțământ prin punerea cadourilor sub bradul de Craciun, vrăjile/magiile acestui Ritual sau Contract nu te mai pot afecta la fel de mult.
Dacă aveți de gând să sărbătoriți Crăciunul ar fi înțelept să meditați înainte de a face acest lucru. În timpul meditației transmiteți Universului sau Prim-Creatorului că refuzați să vă dați liberul-consimțământ Forțelor Întunecate. În plus, transmiteți Universului sau Prim-Creatorului că pe 25 Decembrie sunteți alături de familie și prieteni pentru a petrece împreună clipe minunate, nu pentru a sărbători Crăciunul.
Atunci când afirmi aceste lucruri mintea generează semnături energetice pe care apoi le proiectează în Univers. Aceste semnături energetice transmit Forțelelor Întunecate că sunteți conștienți de ceea ce reprezintă Ritualul sau Contractul de Crăciun, și că refuzați să le dați consimțământul. În cazul în care Forțele Întunecate nu-ți onorează decizia și-ți provoacă vreun rău, atunci ar încălca Legea Divină a Liberului-Arbitru și, prin urmare, ar trebui să se confrunte cu consecințele acțiunilor lor. Toate gândurile, intențiile și acțiunile sunt cunoscute de Univers, și nu există vreo cale de a scăpa de consecințele încălcării Legilor Divine.
În ceea ce privește cadourile, este bine să faceți daruri prietenilor, membrilor familiei, sau altor cunoscuți, dar evitați punerea lor sub bradul de Craciun.
Amintiți-vă: simbolic, bradul de Crăciun reprezintă coloana vertebrală. Cadourile reprezintă componentele și fluidele corpuluiuleiul sfânt și ADN-ul.
Sursa articolului

Crăciunul, o sărbătoare plină de simboluri oculte

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite