CRESTINI ajutati-l pe Florin Barbu, cel caruia un cuplu de homosexuali bogati i-au luat copii!!!! E dramatic ce se intampla!!! Chiar nu se gaseste nimeni sa il ajute???

Distribuie!by Florin Barbu trăiește o adevărată dramă după ce copiii săi i-au fost luați de autoritățile britanice și dați spre adopție unui cuplu de homosexuali. A încercat toate demersurile legale pentru a-și recăpăta copiii, însă până acum fără sorți de izbândă. Cu doar trei săptâmâni înainte de experirarea termenului pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Florin Barbu trăiește o adevărată dramă după ce copiii săi i-au fost luați de autoritățile britanice și dați spre adopție unui cuplu de homosexuali.

A încercat toate demersurile legale pentru a-și recăpăta copiii, însă până acum fără sorți de izbândă. Cu doar trei săptâmâni înainte de experirarea termenului pentru a putea face apel la CEDO, avocata care susținea această cauză l-a anunțat pe Florin Barbu că nu mai poate continua acest proces.


Din această cauză, Florin Barbu face un apel la toți cei care cunosc acest caz și îl pot ajuta în vreun fel.

Tatăl celor doi copii a povestit momentele dificile pe care le traversează și problemele pe care le-a întâmpinat atunci când a încercat să-și recupereze copiii de la autoritățile britanice.


„În ultimii doi ani am lucrat pe bicicletă la Londra, în centrul orașului. Însă, acum vin și lucrez ocazional aici, mai mult în week-end. După cum se poate observa, e foarte frig afară. Am căutat de muncă la Buzău, în România, dar nu am reușit să mă angajez momentan acolo. Sunt foarte trist pentru că mai am foarte puțin timp ca să fac acel apel, care de fapt este ultima șansă de a-mi lua copiii înapoi. Apelul la CEDO este ultima șansă. Pe 31 august a venit refuzul la apel, de atunci am încercat tot ce a fost posibil să fac apel. Chiar a fost o delegație parlamentară din România aici în Londra, care au discutat cumva să ia copiii înapoi, însă nu s-a reușit absolut nimic. Copiii mei nu au fost văzuți de nimeni și nici măcar parlamentarii români nu au reușit să ia copiii înapoi. Acel cuplu e milionar, mă gândesc chiar că a ajuns la avocata mea și a renunțat la caz pe ultima sută de metri. În cel mai rău caz, în februarie mă voi duce la CEDO să completez acel formular pentru apel și mă gândesc că poate împreună cu alte cinci persoane de aici de pe internet să încercăm să lucrăm singuri la caz dacă altfel nu se poate. Mi s-a spus că era bine ca statul român să dea în judecată statul englez la CEDO și atunci ar fi câștigat, mai ales că statul român a spus clar că ei nu recunosc această adopție. Dacă copiii vor veni în vizită în România, chiar și cu acel cuplu, nu vor mai putea pleca înapoi.

loading...

Am nevoie de câteva persoane care să mă ajute cu completarea formularului, cu găsirea legilor care au fost încălcate. Am făcut la CEDO două apeluri, care mi-au fost refuzate. Ultimul, pe motiv că încă nu venise hotărârea finală din Anglia. Am drept de rezident în Anglia, dar nu mai vreau să stau aici, vreau să rămân în România de tot…Mă gândesc că statul român putea găsi un avocat cu care să meargă la CEDO și să câștige. Îmi e și frică, dacă mâine găsesc un avocat și după două săptămâni îmi spune că renunță, nu mai pot face nimic după aceea. Va trebui să aștept apoi nouă ani… Am ccerut ajutorul domnului Gigi Becali, am vorbit personal cu el la telefon. Mi-a spus că îmi va oferi un avocata, asta a fost acum treo luni de zile. După aceea a revenit avocata dânsului cu un mail în care mi-a zis că Ambasada Română de la Londra se va ocupa de caz și va duce copiii acasă. Adică, oamenii aceștia puternici care au încercat cumva să mă ajute, au fost cumva îndepărtați de sistem, deci nu mă așteptam și speram foarte mult în domnul Gigi Becali. După cum se vede, Ambasada României de la Londra nu a făcut nimic, adică bănuiesc că au vorbit la telefon și au spus că nu trebuie să vă faceți griji, cazul e pe mâna noastră și se va rezolva. Au trecut atâtea luni de zile și nu s-a rezolvat nimic, iar mie mi-a fost enorm de greu să ajung să vorbesc cu dânsul la telefon și nu s-a rezolvat nimic. Vă mulțumesc mult pentru sprijin și vreau să vă gândiți la copii mei”, a spus Florin Barbu pe Facebook.
„Fac apel la toți cei care mă pot ajuta ASAP vă rog. Avocata care a lucrat până acum la caz a spus că nu mai dorește să continue deoarece starea ei de sănătate nu îi permite. Mai am până la sfârșitul lunii Februarie să fac apel la CEDO și din atâtea promisiuni nu s-a găsit niciun avocat să lupte până la capăt pentru Andy și Diana. Vă rog să mă ajutați financiar pentru a lua un avocat și a merge la Strasbourg. Vă mulțumesc. Doamne Ajută”, e mesajul transmis de Florin Barbu.

CONT ÎN LEI.
Banca: Transilvania Romania
Nume: Florin Barbu
IBAN: RO88 BTRL RONC RT03 8005 6101
SWIFT/BIC: BTRLRO22 CONT ÎN EURO
Banca: Transilvania Romania
Nume: Florin Barbu
IBAN: RO38 BTRL EURC RT03 8005 6101
SWIFT/BIC: BTRLRO22 BANCA SANTANDER Anglia
Nr. de cont: 51151222
Cod IBAN: GB83ABBY09012851151222
UK Sort code: 09-01-28
Nume: Florin Barbu PayPal: EUROPA2002NL@YAHOO.COM

http://www.activenews.ro/stiri-diaspora/Florin-Barbu-apel-catre-cei-care-il-pot-ajuta-sa-si-recupereze-copiii-dati-spre-adoptie-unui-cuplu-de-homosexuali.-Drama-traita-de-barbat-in-ultima-perioada-140471

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

IRLANDEZ: Daca nu ar fi existat Ceausescu nici acuma nu aveati metrou, ca noi
Conspiratia Melodiilor acordate pe frecventa 440 Hz – o deviere de la frecventa armonioasa din natura 432 Hz! Un teribil mod de a produce mesaje subliminale!
Prof. DULCAN: Dupa 2000 de ani cu totii L-am tradat pe Iisus
Căsătorit de 3 luni, regele Thailandei şi-a prezentat concubina oficială, într-o ceremonie în faţa soţiei
Premierul Vucic: „Serbia nu va uita NICIODATA bombardamentele NATO. Ne-ati ucis copiii”
Părintele JUSTIN ne lămurește și cum e cu monarhia: Nu, nici vorbă. E o altă ramură a masoneriei
Cum se fraudeaza alegerile
Ofensiva pedofililor: vor aceleași drepturi ca și homosexualii și luptă pentru ele, pas cu pas, urmându-le modelul. Cum scapă pedofilii de pușcărie în România
Mint autoritățile române? Un site respectat din Israel continuă să susțină că americanii mută arme nucleare "în grabă" în România. Motivul pentru care ar fi luat această decizie
Luc Montagnier, profesorul care a descoperit virusul HIV, laureat al premiului NOBEL pentru Medicină, avertizează: Se intră în dictatura vaccinurilor! Cu această vaccinare riscăm să otrăvim puțin câte puțin toată populația care ne va urma
In martie 89 dupa plata ultimei rate la FMI, Ceausescu a dat ordin sa fie umplute depozitele cu alimente, sa nu lipseasca nimic romanilor! Dar tu stii de ce nu s-a intamplat asa? Tradatorii in cardasie cu elita masonica globala au luptat impotriva lui Ceausescu si a poporului reusind sa distruga ambele parti!!!!
Nu o să ne mai rămână lemn nici de sicrie…
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite