Cristiana Anghel: Guvernul Cioloș nu este un guvern românesc. Dacă până acum am venit îmbrăcată normal, astăzi am venit îmbrăcată în negru din cauza guvernului (VIDEO)

Distribuie!by Senatorul ALDE, Cristiana Anghel, a declarat pentru B1Tv că nu este mulțumită de noul guevern format sub conducerea lui Dacian Cioloș din cauza faptului că nu este un guevern românesc, fapt ce a determinat-o să poarte culoarea negru. “Guvernul Cioloș nu este un guvern românesc. Dacă până acum am […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Senatorul ALDE, Cristiana Anghel, a declarat pentru B1Tv că nu este mulțumită de noul guevern format sub conducerea lui Dacian Cioloș din cauza faptului că nu este un guevern românesc, fapt ce a determinat-o să poarte culoarea negru.

“Guvernul Cioloș nu este un guvern românesc. Dacă până acum am venit îmbrăcată normal, astăzi am venit îmbrăcată în negru din cauza guvernului. Prima fază a fost ca s-a înmormântat suveranitatea poporului, iar ăsta este un lucru de plâns. Mie o sa-mi fie bine și în continuare dacă rămân în Parlament, însă poporului nu-i va fi bine cu alegerile care se vor face. Îmi va fi bine în sensul material, pentru că în cel psihic nu”, a spus Cristiana Anghel.


Aceasta a subliniat că președintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat pentru că a făcut falsuri cu anumite bunuri, iar o casă și-a însușit-o în mod necuvenit.

“Ar trebui să-l suspendăm pe Iohannis pentru că a făcu falsuri ca să se îmbogățească.


Eu am o țintă, am puterea să recunosc când dușmanul meu face un lucru bun, nu doar când greșește. Eu am spus multe lucruri care s-au adeverit în timp”, a încheiat senatoarea Cristiana Anghel.

loading...
Cristiana Anghel: Guvernul Cioloș nu este un guvern românesc. Dacă până acum am venit îmbrăcată normal, astăzi am venit îmbrăcată în negru din cauza guvernului

http://www.b1.ro/stiri/politica/cristiana-anghel-guvernul-ciolos-nu-este-un-guvern-romanesc-daca-pana-acum-am-venit-imbracata-normal-astazi-am-venit-imbracata-in-negru-din-cauza-guvernului-video-131319.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite