Criza in America e dura: se inchid 700 de restaurante McDonalds, oameni din interior spun ca McDonalds mai are putin de trait

Distribuie!by Detinatorii francizelor McDonals confirma: “Gigantul lant de fast-food, se afla in declin.” San Diego, lantul fast-food McDonalds, si-a lansat micul dejun pentru intreaga zi, dar dupa ce campania se va termina, proprietarii francizei spun ca nu stiu ce se va intampla. Compania McDonalds a inceput sa scada in vanzari, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Detinatorii francizelor McDonals confirma: “Gigantul lant de fast-food, se afla in declin.”

San Diego, lantul fast-food McDonalds, si-a lansat micul dejun pentru intreaga zi, dar dupa ce campania se va termina, proprietarii francizei spun ca nu stiu ce se va intampla. Compania McDonalds a inceput sa scada in vanzari, cum nu s-a mai intamplat in ultimii 40 de ani.


In luna aprilie a acestui an McDonalds a anuntat ca va inchide 700 de restaurante in Statele Unite. Cei care au luat in franciza acest brand spun ca situatia e mult mai rea decat o prezinta francizorul, “Suntem intr-o mare depresie si nimic nu se schimba”, a afirmat un detinator de franciza la ultimul recensamant, facut de Nomura Grup. “Probabil ca 30% dintre operatori se afla in insolventa”, a mai adaugat acesta.

loading...

Chiar daca compania a dominat piata timp de decenii, alti operatori cu mancare mai sanatoasa au luat-o inainte, cum ar fi Chipotle, care s-a oprit recent sa mai introduca in meniuri mancare modificata genetic. In ultimul timp tot mai multe lanturi de fast food din America au fost nevoite sa inlature chimicalele toxice din meniurile lor si sa treaca mai mult pe alternative organice si sanatoase, ceea ce McDonalds nu a reusit inca sa faca.


Sursa: http://www.davidwolfe.com/mcdonalds-franchise-owners-confirm-fast-food-giant-facing-its-final-days/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite