Cu o avere de peste 40 de miliarde de dolari, fondatorul Ikea îşi cumpără numai haine second-hand pentru a face economii si duce un stil de viata comunist

Distribuie!by Stilul de viata a fondatorului Ikea e comunist, iar daca ne uitam la produsele Ikea prezente atat in filme americane cat si in casele romanilor, ne aducem aminte ca in comunism gaseai un anumit tip de mobila, sau de farfurii prezente in majoritatea apartamentelor     Ingvar Kamprad, fondatorul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Stilul de viata a fondatorului Ikea e comunist, iar daca ne uitam la produsele Ikea prezente atat in filme americane cat si in casele romanilor, ne aducem aminte ca in comunism gaseai un anumit tip de mobila, sau de farfurii prezente in majoritatea apartamentelor

 

 

Ingvar Kamprad, fondatorul Ikea, care şi-a clădit o avere de zeci de miliarde de dolari, îşi cumpără haine numai de la magazinele second-hand şi se tunde numai în ţări cu un nivel scăzut de trai şi, implicit, cu preţuri mici, pentru a face economie, relatează revista „Time“. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Panama Papers: Casa de avocatură a secretarului de stat Gabriel Biriş,… Cumpără banii fericirea? Cum trebuie să-i cheltuim ca să fim cu adevăr… Fost copil-soldat din Africa, doctorand la Cluj, luptă să construiască… „Nu cred că port ceva care să nu fi fost cumpărat din piaţa de chilipiruri“, spune Kamprad într-un documentar ce urmează să fie difuzat de televiziunea suedeză de stat.   De asemenea, Kamprad recunoaşte că obişnuieşte să se tundă, de regulă, atunci când se află în ţări în curs de dezvoltare, acolo unde tarifele sunt mai mici. „În mod normal, încerc să mă tund când sunt într-o ţară în curs de dezvoltare. Ultima dată a fost în Vietnam“, a spus fondatorul Ikea.   De altfel Kamprad, care va împlini 90 de ani la 30 martie, a explicat că tocmai această zgârcenie i-a permis să facă un succes din Ikea. Potrivit Bloomberg, omul de afaceri are o avere de peste 40 de miliarde de dolari.   Kamprad trăieşte normal, modest – cumpărături de la supermarketul local, conduce un Volvo, nu zboară cu Business class, evită festivităţile şi excentricităţile. Bogăţia ostentativă e foarte departe de viaţa sa trăită într-un bungalow în care are, bineînţeles, mobilier Ikea. Se poate spune că este deopotrivă o convingere şi un stil de viaţă adecvat conceptului Ikea.   Ikea este creaţia lui Ingvar Kamprad, născut în 1926, care a avut, din copilărie, spirit antreprenorial. Puştiul dislexic de 5 ani revindea, în aşezarea natală, chibriturile cumpărate angro din Stockholm. Între timp, a devenit un personaj legendar în lumea oamenilor de afaceri.


loading...

Citeste mai mult: adev.ro/o3tqcz

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Un renumit medic baga spaima in romani: Cancerul vine de la robinet!
Economisti internationali au recunoscut ca Ceausescu se poate compara cu cei mai mari economisti ai tuturor timpurilor, la cum a gestionat tara. A fost dovada clara, a ceea ce se preda astazi in marile Universitati, sa ai scoala vietii, mai intai, experienta necesara si apoi partea teoretica.
Romsilva inconștientă: va tăia, în acest an, 10 milioane de metri cubi de masă lemnoasă din pădurile statului şi din cele private, dar administrate de regie, potrivit bugetului pe 2017, care urmează să fie aprobat prin HG în Guvern.
Președintele Donald Trump: Mă bizui pe Dumnezeu mai mult ca oricând – „Întotdeauna am simțit nevoia de a mă ruga. Biroul de președinte este atât de puternic încât ai nevoie de Dumnezeu chiar și mai mult.”
Scandal monstru la TVR, Pătraru are probe și acte cu care face praf conducerea!
Corporatii straine din Romania exporta apa minerala sub cele mai renumite si scumpe branduri la nivel mondial
Vaccinurile pot fi o cauză a sindromului morţii subite a sugarului
Studiu: „Sângele vegetarienilor are o eficienţă de opt ori mai mare în uciderea celulelor canceroase”
METODELE MASLOV pentru CULTIVAREA ROȘIILOR: Cum ajutați plantele să producă de 10 ori mai mult!
Pr. Elpidios: dupa panica si razboiul din Siria se va afisa antihristul
A existat o propunere de amendament in 1916 in SUA ca fiecare act de razboi sa fie supus unui vot national, iar cei care votau da, trebuiau sa se ofere voluntari in armata!
Informație ȘOC: Avem 6.000 de tone de aur – COMOARA Roșia Montană
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite