Cum a ajuns o familie din Maramureş să deschidă o pensiune în Insulele Maldive

Distribuie!by Corina şi Mihai Mulea au fost pentru prima oară în Maldive în urmă cu opt ani, iar paradisul din Oceanul Indian i-a impresionat atât de mult încât şi-au dorit să se întoarcă. Chiar dacă nu ştiau foarte multe despre construcţii sau turism, cei doi şi-au urmat visul şi au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Corina şi Mihai Mulea au fost pentru prima oară în Maldive în urmă cu opt ani, iar paradisul din Oceanul Indian i-a impresionat atât de mult încât şi-au dorit să se întoarcă. Chiar dacă nu ştiau foarte multe despre construcţii sau turism, cei doi şi-au urmat visul şi au deschis anul acesta o pensiune, prima investiţie românească din acest stat insular.

La circa 6.700 de km de Baia Mare, pe insula Dharavandhoo din atolul Baa din insulele Maldive, familia Mulea poate spune că are o a doua casă.


În urmă cu opt ani, Corina şi Mihai au ales insulele Maldive pentru luna de miere, la fel ca mulţi turişti români care aleg destinaţiile exotice pentru luna de miere. După prima călătorie în Maldive, a urmat cea de-a doua, dar de data asta nu au mai ales un resort, ci au preferat să stea într-o pensiune pe o insulă locuită de băștinași. Au avut astfel acces mai uşor la cultura şi obiceiurile localnicilor. Dorinţa şi visul de a reveni pe plajele cu nisp fin sărutat de ape albastre s-a păstrat, iar în urmă cu doi ani, cei doi soţi se gândeau serios cum ar putea să-şi deschidă o pensiune în insule.

loading...

Citeşte mai mult pe Economica.net


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite