Cum a ajuns patronul DigiTv sa fie cel mai bogat roman din Transilvania si de ce se ascunde. De unde a avut bani sa isi cladeasca asa un imperiu media?

Distribuie!by În anul 2016 a fost desemnat de revista Forbes, cel mai bogat om de afaceri din Transilvania, având o valoare estimală la 1.7 miliarde de lei. Zoltan Teszari este orădeanul care a reușit să facă din RCS & RDS unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În anul 2016 a fost desemnat de revista Forbes, cel mai bogat om de afaceri din Transilvania, având o valoare estimală la 1.7 miliarde de lei. Zoltan Teszari este orădeanul care a reușit să facă din RCS & RDS unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Ungaria, Cehia, Serbia, Spania şi Italia, Slovacia şi Croaţia.

Despre acesta se știu însă foarte puține și asta pentru că evită apariţiile în public, fiind supranumit “miliardarul invizibil” sau „miliardarul fără chip”.


Omul de afaceri bihorean duce o viaţă discretă şi deşi are o avere impresionantă nu are zeci de case sau maşini. Teszari preferă să locuiască în anexa unui hotel de două stele aflat în vecinătatea unei păduri de lângă Oradea şi are două maşini, un Porsche Cayenne şi un Ferrari 430. Despre patronul RCS&RDS se mai ştie că a practicat judo şi a reprezentat România, în 1990,  la Campionatul European de judo, pentru juniori, din Turcia. Acesta a obţinut medalia de argint, fiind învins în finală de elveţianul Eric Born, potrivit Business Magazin.

loading...

Image result for Zoltan Teszari

SURSA: http://stireazilei.com/unde-locuieste-zoltan-teszari-miliardarul-patron-al-rcsrds-pe-care-putini-oameni-l-au-vazut/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

ROMANUL care A SALVAT OMENIREA: Guccifer L-A ADUS LA PUTERE PE TRUMP / VIDEO
Ce dovezi mai vreti? SOROS recunoaște cinstit intr-un interviu că finanțează MULTĂ LUME prin România, incepand de la sefi de stat, prim- ministri pana la cei de jos!
Se repetă cazul TEO PETER? Soldatul american care a provocat recent un accident rutier nu va fi anchetat în România
Coaliția pentru Sănătate critică legea vaccinării obligatorii: Este ilegal, neconstituțional și profund abuziv, și din aceste motive este în totalitate lovit de nulitate. Care sunt argumentele juridice pentru respingerea proiectului Ministerului Sănătății
Initierea New Age: rosicrucianismul, Francmasoneria, Mormonismul, Ordinele Hermetice- Golden Dawn, înflorirea învățăturilor despre reîncarnare și scrierile ocultiștilor, cum ar fi Eliphas Levi și Aleister Crowley- nazismul, teozofia care sustine luciferianismul
Stii de la ce vine PECO? Iata istoria benzinariilor comuniste disparute dupa '90. De ce nu a devenit un brand in Europa asa cum au venit la noi MOL, OMV si altii?
JOHANNISMUL – FRATE CU BĂSISMUL
Ce reprezinta Votul ?
Conspiratia Melodiilor acordate pe frecventa 440 Hz – o deviere de la frecventa armonioasa din natura 432 Hz! Un teribil mod de a produce mesaje subliminale!
Elevă de 10 la examenul de Bac: "Doar în România pot avea atât împlinire materială, cât şi sufletească"
Azerbaidjan: Un bloc arde in 30 de secunde datorita polistirenului-material foarte inflamabil
Henri Coandă: omul ar putea călători spre stele cu o viteză fantastică, folosind pentru propulsie propria sa energie.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite