Cum a fost DAT AFARĂ Cosmin Prelipceanu de la Antena 1: E atât de prost pregătit, incompetent… A lucrat doar o zi la noi

Distribuie!by Cosmin Prelipceanu este cel care taie și spânzură la Digi 24, cel care decide ce apare pe post și ce oameni mai lucrează la postul de televiziune. Cosmin Prelipceanu a decis, din poziția sa de redactor-șef, să nu difuzeze nicio știre despre măsurile luate de DNA împotriva trustului și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cosmin Prelipceanu este cel care taie și spânzură la Digi 24, cel care decide ce apare pe post și ce oameni mai lucrează la postul de televiziune.

Cosmin Prelipceanu a decis, din poziția sa de redactor-șef, să nu difuzeze nicio știre despre măsurile luate de DNA împotriva trustului și a unor șefi din RCS&RDS.


La Antena 3, Mihai Gâdea a dezvăluit, la emisiunea ”Sinteza zilei”, cum a fost dat afară Cosmin Prelipceanu pentru incompetență.

„A fost pus să facă un material despre declarațiile de avere, despre datornicii din Parlamentul European. El avea studii economice. El n-a înțeles care erau datoriile pe care parlamentarii le aveau și banii pe care i-au împrumutat ei. Așa că i-a trecut pe cei care au împrumutat la datornici. Atunci, redactorul-șef i-a spus că dacă e atât de prost pregătit, incompetent…A lucrat doar o zi la noi”, a dezvăluit Mihai Gâdea.


loading...
În trecut, Prelipceanu a mai lucrat la Ralitatea TV, TVR sau Raiffeisen Bank.
SURSA: http://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Cum-a-fost-DAT-AFARA-Cosmin-Prelipceanu-de-la-Antena-1- -E-atat-de-prost-pregatit-incompetent…-A-lucrat-doar-o-zi-la-noi-143665

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
In timp ce tara e in doliu MASONII au petrecut la marele • BAAL• la PALATUL PARLAMENTULUI

Năşia nu este un act de văzul lumii, ci este o înrudire duhovnicească plină de dăruire şi de responsabilitate

INCREDIBIL: Un barbat din Vietnam inmormanteaza toti copiii avortati si adopta toti copiii abandonati din zona lui

COMUNICAT: Suspendati functionarea ilegala a fabricii SCHWEIGHOFER de la Reci!

Ne-am lamurit: Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, resedinta regala unde familia regelui isi petrece in mod traditional sarbatorile de iarna.

Închide