Cum ar arăta scenariul filmului Singur Acasă în țările scandinave? Kevin ar fi fost luat de stat si dat la homosexuali, de prima oară. Filmul nu e considerat azi “politically correct”

Distribuie!by In fiecare an de Craciun ne uitam la celebrul film Singur Acasa 1 si 2, cateodata si 3, cu nostalgia anilor ´90 si cu bucuria de a revedea actori preferati, printre care si actrita nascuta in Romania, Diana Campeanu. Ne place sa revedem an de an cum Kevin este […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In fiecare an de Craciun ne uitam la celebrul film Singur Acasa 1 si 2, cateodata si 3, cu nostalgia anilor ´90 si cu bucuria de a revedea actori preferati, printre care si actrita nascuta in Romania, Diana Campeanu. Ne place sa revedem an de an cum Kevin este uitat acasa in prima parte, iar apoi se rataceste prin New York a doua oara, dar nu ne gandim ca astfel de filme nu s-ar mai produce astazi, in vremurile “politically correct”, ceea ce ne face sa realizam chiar si pe cei mai neconspirationisti dintre noi, ca vremurile chiar s-au schimbat, inspre rau, atat pentru copii cat si pentru adulti. Astazi, daca ar fi abordata aceeasi tema, ar fi fost strecurate idei LGBT, s-ar fi scos partea unde Kevin merge la biserica in seara de Craciun si lumea ar sari in sus ca piscata de fund cu privire la parintii iresponsabili care ar trebui decazuti din drepturi de urgenta, pentru neglijenta repetata de a-l pierde pe copilul lor si de pericolul de a fi expus unor hoti. Va dati seama cum ar fi reactionat Barnevernet sau oricare comisie de protectie a copilului daca ar fi intalnit un asemenea caz “scandalos”? Ce circ ar fi facut, daca serviciile de protectie sociala de astazi, se isterizeaza la un copil care spune rugaciuni la scoala, sau ai carui parinti se cearta sau divorteaza. In Anglia,romanul Florin Barbu spre exemplu a ramas fara copii doar dupa niste certuri cu sotia lui, iar copii lui, un baiat si o fetita au fost luati de stat si dati unui cuplu de homosexuali. Ce conteaza ca cei mici voiau cu tata si nu la alti tati straini? Doctorita romanca Camelia Smicala a ramas fara cei doi copii frumusei in urma unui divort, copii ajungand la un camin hitleristic, luati cu forta intr-un mod brutal, in ciuda vointei si suferintelor lor,.Mai are rost sa mentionam despre familia Bodnariu?

loading...

De fapt un asemenea film nici nu ar mai fi promovat in ziua de astazi deoarece incurajeaza natalitatea, familiile mari cu multi copii, in loc de feminismul avortisto-tolerant din zilele de astazi….Acest film chiar ne facem sa relizam ca traim vremurile din urma, profetite in Biblie. Astazi filmele pentru copii trebuie sa contina mesaje subliminale sexuale, cu trimitere la LGBT, schimbare de sex, vrajitoare, vampiri, satanism, ocultism, magie, toate ambalate intr-o poveste frumoasa.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite