Cum au reactionat Iohannis, Ciolos, Cernea si trupa TAXI la fotografia profesorului in metrou

Distribuie!by Afland despre popularitatea profesorului Danaila, Klaus Iohannis a decis sa mearga si el cu metroul, in concediu, ca sa primeasca mai multe like-uri si share-uri. A cerut achizitionarea unui metrou special dotat la ultimele standarde, cu piscina si sala de sport. Pentru sotia sa Carmen, va fi amenajata o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Afland despre popularitatea profesorului Danaila, Klaus Iohannis a decis sa mearga si el cu metroul, in concediu, ca sa primeasca mai multe like-uri si share-uri.
A cerut achizitionarea unui metrou special dotat la ultimele standarde, cu piscina si sala de sport. Pentru sotia sa Carmen, va fi amenajata o camera cu un magazin, ca doamna sa faca shopping.
Iohannis s-a si gandit sa lanseze un slogan : Ne-am luat metroul inapoi de la comunisti si de la legionarii care au furat liniile de metrou si tunelurile de la sasi, argumentand ca Ceausescu nu a facut inbunatatiri la sistemul de metrouri, de cand a fost luat abuziv de la ei.
Remus Cernea a declarat ca el ar vrea sa mearga cu metroul dar in chiloti si cu parul despletit, doar ca ii e teama ca va fi singur, ceilalti parlamentari preferand sa doarma sau sa se uite la filme porno in parlament.
Dacian Ciolos a declarat ca trebuie sa intrebe mai intai la Bruxelles si pe Soros, daca are permisiunea sa mearga cu metroul, insa calatorii metroului Bucuresti au intrat in panica si l-au sfatuit sa isi ia gandul, pe motiv ca pe acolo unde calca prim ministru, se duce totul de rapa, ca si in agricultura.
Trupa TAXI, impreuna cu cei 32 de artisti au declarat ca vor sa realizeze de urgenta o poezie cantata in stil hip-hop, despre cum le place lor sa calatoreasca cu metroul, Grigore Lese nu a mai fost chemat doarece e sucit si s-ar putea sa coboare in mijlocul tunelului din metrou.
Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite