Cum cheltuie Fiscul 10 milioane de euro aiurea | Vedeti ca distrugerea romanului e premeditada,ei vin peste firmele romanesti si apoi isi bat joc de bani!!!

Distribuie!by Corespondenţa ANAF cu contribuabilii înseamnă aproape un milion de scrisori expediate pe lună, iar costurile acestui mijloc rudimentar de comunicare se ridică la 10 milioane de euro pe an. Preşedintele ANAF, Dragoş Doroş, recunoaşte că statul mai degrabă pierde bani decât câştigă în urma acestei operaţiuni. Şeful ANAF a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Corespondenţa ANAF cu contribuabilii înseamnă aproape un milion de scrisori expediate pe lună, iar costurile acestui mijloc rudimentar de comunicare se ridică la 10 milioane de euro pe an.

Preşedintele ANAF, Dragoş Doroş, recunoaşte că statul mai degrabă pierde bani decât câştigă în urma acestei operaţiuni.


Şeful ANAF a anunţat în cadrul unei emisiuni la Antena 3 că această situaţie anormală va fi remediată, iar instituţia va trece la sistemul informativ. Celebrul „plic negru” a devenit în timp coşmarul contribuabililor.

Scrisorile ANAF, de multe ori trimise fără niciun rost şi concepute într-un limbaj contabilicesc din care cu greu poţi înţelege ceva, înseamnă pentru contribuabil timp pierdut în faţa ghişeelor supraaglomerate ale Poştei şi ale Fiscului pentru a te dumiri ce ţi se comunică.


Recordul absolut

Un om de afaceri din Gorj a atins un record în materie de notificări venite de la ANAF. Bărbatul a primit acasă nu mai puţin de 46 de înştiintări, toate în aceeaşi zi.

loading...

Omul a spus că nu îşi va irosi timpul citindu-le pe toate şi vrea ca funcţionarii să pună sumele într-un tabel, ca totul să poată fi mai uşor de contabilizat.

http://jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/cum-cheltuie-fiscul-10-milioane-de-euro-aiurea-726206.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite