Cum e posibil ca regele Mihai sa fie conform FORBES printre cei mai bogati suverani ai lumii daca el a plecat cu nimic din Romania?

Distribuie!by O întrebare pentru iubitorii de monarhie: cum e posibil ca aşa-zisul să dețină şi acum mașina primită cadou în 1937, dacă el a plecat din tara cu mâinile in buzunare, iar vestitul tren e doar o invenţie comunistă? Cum e posibil ca regel Mihai sa fie conform revistei Americane […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O întrebare pentru iubitorii de monarhie:
cum e posibil ca aşa-zisul să dețină şi acum mașina primită cadou în 1937, dacă el a plecat din tara cu mâinile in buzunare, iar vestitul tren e doar o invenţie comunistă?

Cum e posibil ca regel Mihai sa fie conform revistei Americane FORBES unul dintre cei mai bogati regi ai lumii, daca el nu a plecat cu nimic din Romania, daca el nu stie unde e tezaurul romanesc. Sa fie oare cum spunea Stanculescu, vorba despre renta lunara primita in comunism, dusa personal de Stanculescu in Elvetia, pana cand Ceausescu s-a saturat si a fost lichidat din acest motiv? De ce nu se desecretizeaza povestea cu casetele video lasate de Stanculescu cu marturii in acest sens?


Sa nu uitam ca regele Mihai a indemnat tineretul prin radio Europa Libera sa iasa la revoultie in strada si sa moara, ca astazi familia regala a Romaniei sa aiba beneficii si copii celor care au murit in 89 sa lucreze la Auchan.

loading...

Sursa: Silvestru Sosoaca


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite