Cum explică o directoare rezultatele slabe de la Bacalaureat: „Ne vin elevi care nu știu să citească. La clasa a IX-a am făcut adunări, scăderi și tabla înmulțirii”

Distribuie!by Rezultatele finale la Bacalaureat 2017 au fost publicate luni, 10 iulie. Datele publicate pe 5 iulie de Ministerul Educației plasau județul Sibiu în topul celor mai bune rezultate la Bacalaureat. Cu toate acestea, în oraș sunt licee unde mai mult de jumătate dintre absolvenți nu au obținut media 6, necesară pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Cum explică o directoare rezultatele slabe de la Bacalaureat: Ne vin elevi care nu știu să citească La clasa a IX-a am făcut adunări scăderi și tabla înmulțirii

Rezultatele finale la Bacalaureat 2017 au fost publicate luni, 10 iulie. Datele publicate pe 5 iulie de Ministerul Educației plasau județul Sibiu în topul celor mai bune rezultate la Bacalaureat. Cu toate acestea, în oraș sunt licee unde mai mult de jumătate dintre absolvenți nu au obținut media 6, necesară pentru a promova examenul. 

Mirela Hanea, directoare și profesoară de matematică la Colegiul Tehnic ”Independența” explică de ce s-a ajuns în această situație. Ea se plânge de faptul că la admitere vin elevi cu mediile 2 și 3, care nu știu să citească.


Colegiul Tehnic ”Independența”, Colegiul Tehnologic ”Henri Coandă” sau Colegiul Tehnic Energetic Sibiu sunt câteva din liceele care au înregistrat rezultate proaste la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat. Deși județul se situează în topul celor mai bune rezultate, în aceste unități de învățământ jumătate dintre absolvenți nu au promovat examenul.

loading...

„Colegii mei în fiecare an fac pregătire suplimentară cu elevii, dar întâmpinăm dificultate pentru că oricât ne chinuim noi, ei nu participă la aceste ore suplimentare. Avem elevi care ne vin la liceu cu medii de 2 și de 3. Avem elevi care nu știu toate literele când vin în școală, nu știu să citească bine”, spune profesoara, potrivit Turnul Sfatului.


Hanea s-a mai plâns de faptul că, la clasa a IX-a, a ajuns să predea, la orele de matematică, adunări, scăderi și tabla înmulțirii. „Ne arată toți cu degetul, dar de ce nu se uită nimeni la școlile generale să vadă cum ni-i trimit? Nu se face nimic acolo. 80% din elevii noștri sunt din mediul rural. Acolo ar trebui să se facă ceva. Eu vă spun sincer că la orele de matematică am făcut un an de zile, la clasa a IX-a, adunări, scăderi și tabla înmulțirii. Când am ajuns la împărțire îmi venea să mă las păgubașă”, spune aceasta.

În județul Sibiu, din cei 2403 candidați care au susținut Bacalaureatul sesiunea acwasta, 3 l-au promovat cu 10 pe linie.

http://www.libertatea.ro/stiri/cum-explica-o-directoare-rezultatele-slabe-de-la-bacalaureat-1902068

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

JURĂMÂNTUL FRANCMASONIC – un jurămănt cumplit pe care cei ce intră în masonerie trebuie să-l respecte! În jurământ aceștia acceptă de bună voie să fie torturați sau uciși dacă revelează secretele masonice noua „profanilor” (conspiraționiștilor)!
EXPLOZIV/ Afacerea pădurilor din România pe filiera Harvard-Suedia: Kovesi decorată de Regele Suediei
STII cine au fost? Unde sunt Constantinii si Elenele vremurilor noastre?
Firma de mezeluri şi mici a familiei Rovanei Plumb. „Firma avicolă” i-a garantat un împrumut fiului, deși, în acte, acesta nu era acționar
Iata cum sunt inrudite toate casele regale din lume
TRĂIM VREMURI ISTORICE! SUNTEM CONTEMPORANI CU MOARTEA UNUI STAT…
Compania Nestle acuzata ca a vandut apa de la robinet in valoare de 900 de milioane de dolari pe an
Mesteacănul, denumit și arborele vieții, remediul MIRACULOS care a uimit medicii
SCANDALOS | George Maior afirmă din nou că SRI trebuie să aibă ofiţeri acoperiţi inclusiv în presă
Avram Iancu l-a pus la respect pe Imparatul Franz Iosef, cum niciun roman nu a avut curaj in toata istoria poporului pana la Ceausescu
Economisti internationali au recunoscut ca Ceausescu se poate compara cu cei mai mari economisti ai tuturor timpurilor, la cum a gestionat tara. A fost dovada clara, a ceea ce se preda astazi in marile Universitati, sa ai scoala vietii, mai intai, experienta necesara si apoi partea teoretica.
Ceausescu- cel mai mare patriot al tuturor timpurilor!!! Dacă puteţi, comparaţi mesajele de Anul Nou de atunci cu cel al lui Iohannis pentru 2017:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite