Cum recunoşti un om căruia DIAVOLUL îi dă târcoale. Află care sunt primele semne ale POSEDĂRII

Distribuie!by Cum recunoşti un om căruia DIAVOLUL îi dă târcoale. Află care sunt primele semne ale POSEDĂRII Demonii atacă oameni cu tot ce au la îndemână. Şi au multe viclenii. Oamenii lui Dumnezeu spun că o persoană care nu are gânduri bune se află deja sub influenţă demonică. Sfântul Maxim […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Cum recunoşti un om căruia DIAVOLUL îi dă târcoale. Află care sunt primele semne ale POSEDĂRII

Demonii atacă oameni cu tot ce au la îndemână. Şi au multe viclenii. Oamenii lui Dumnezeu spun că o persoană care nu are gânduri bune se află deja sub influenţă demonică.

Sfântul Maxim Kafsokalivitul îi povesteşte Sfântului Grigorie Sinaitul, în cartea “Despre lucrarea duhurilor rele”, că duhul rău al înşelăciunii, când vine la un om, îi tulbură mintea şi-l face nebun, îi îngreunează inima. El face o persoană să fie laşă, să fie fricoasă, să deznădăjduiască şi să fie plină de aroganţă.


El face ochii persoanei sălbatici, tulbură mintea, produce fiori prin trup. Lumina nu apare strălucitoare celui căruia diavolul îi dă târcoale, ci roşie. Mintea devine demonică. Duhul rău îl încurajează pe om să hulească. Oricine e posedat de un astfel de duh demonic e mânios şi devine nebun.


Nu e nici umilinţă, nici jale adevărată cu lacrimi în el. Se laudă cu toate realizările sale şi caută să fie lăudat şi cinstit. El se lasă târât de patimile sale. Îşi pierde mintea şi e cu totul distrus. De asemenea, trebuie menţionat că diavolul nu face închinăciuni, nici nu I se închină lui Dumnezeu.

Cum face Duhul Sfânt o persoană


Când Duhul Sfânt sălăşluieşte într-o persoană, gândurile îi sunt adunate, reiese din cartea Arhimandritul Ioannikios, Patericul atonit. Acea persoană e cu grijă şi smerită. Ea îşi aduce aminte de moarte, de păcatele sale, de judecata de apoi, de iadul veşnic. Ea devine sensibilă la lucrurile sfinte.

loading...

Ochii îi sunt umpluţi de lacrimi şi linişte. Cu cât vine mai mult la el harul lui Dumnezeu, cu atât mintea îi este mai odihnită şi sufletul mângâiat de patima lui Hristos şi de marea Lui dragoste pentru omenire.

Mintea, în această stare, intră în tărâmul adevăratelor vedenii şi înţelege puterea uluitoare a lui Dumnezeu, Care numai cu un singur cuvânt a adus universul din nefiinţă la fiinţă. În acelaşi timp mintea este în admiraţie pentru atotputernicia lui Dumnezeu, prin care El guvernează toate, şi copleşită de neputinţa de a înţelege Sfânta Treime şi imensitatea Jertfei Dumnezeieşti.

Mintea e ridicată deasupra simţurilor materiale, e iluminată şi umplută cu cunoştinţa divină. În această lumină dumnezeiască, luminoasă, inima se linişteşte, se înseninează şi e plină de roadele Sfântului Duh: bucurie, pace, răbdare, bunătate, dragoste, smerenie şi multe altele. Atunci sufletul omului e în fericire deplină, mai spunea sfântul Maxim Kafsokalivitul.

Sursa articol: romaniatv.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Iata ce au facut un primar crestin si o asociatie crestina in Caransebes: au construit case pentru familii nevoiase!!!
Premiile anuale ale MASONERIEI, singurul ONG ale cărei Gale sunt transmise de TVR. Cine a participat la eveniment și de ce râdea Valeriu Zgonea
Parintele Sarbu:La Judecata vom merge cu totii, de mana si vom fi intrebati ce am facut pentru cel de alaturi. Vom fi judecati nu atat pentru raul pe care l-am facut, cat pentru binele pe care am neglijat sa-l facem
Arsenie Boca, 10 secrete ale celor mai puternice învăţături din Post şi explicaţia unei porunci neştiute - cum se ruga Sfântul Ardealului, cel mai sever călugăr
Oamenii de stiinta au ramas uimiti de faptul ca un preot ortodox din Etiopia vindeca SIDA cu apa sfintita!!!! Unor bolnavi le-a iesit testul negativ dupa primul tratament!!!!
MASINA NOUA: Iohannis continua sa risipeasca banii statului
Norvegia primul stat ateu neo-marxist-monarhic. Molohul care confiscă copiii creștinilor
Articol de combatere a ecumenismului şi de ȋnştiintare a ierarhilor B.O.R. faṭǎ de implicaṭiile participǎrii la sinodul bisericesc de la Constantinopol, din 2016.
Despre dragoste
Dacă în viaţa ta faci bine, numai bine vei găsi! Niciodată nu vei găsi rău!
Atentatul terorist din Franta de la Charlie Hebdo: o operatiune sub Drapel Fals pusa la punct de serviciile secrete ! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi "Big Brother" !
ASTA ne mai lipsea: FRUCTELE și LEGUMELE sunt pline de CHIMICALE OTRĂVITOARE…Cine are INTERESUL să distrugă SĂNĂTATEA NOASTRĂ ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite