Cum s-au imbogatit parintii lui Boureanu din aurul Zambiei care a alimentat intre 1980-1982 conturile Securitatii| Romania avea 50% din extragerea aurului din Zambia!

Distribuie!by De altfel, în Zambia, la Lusaka a venit pe lume și Cristian Boureanu în urmă cu 44 de ani. Generalul Mihai Pacepa, şeful Securităţii până în 1978 când a fugit în SUA, spunea că „în anul 1978, dictatorul Zambiei, Kenneth Kaunda, a luat un împrumut de 15 milioane de […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

De altfel, în Zambia, la Lusaka a venit pe lume și Cristian Boureanu în urmă cu 44 de ani.

Generalul Mihai Pacepa, şeful Securităţii până în 1978 când a fugit în SUA, spunea că „în anul 1978, dictatorul Zambiei, Kenneth Kaunda, a luat un împrumut de 15 milioane de dolari de la Nicolae Ceauşescu pentru a cumpără tractoare. Banii urmă să-i plătească în aur, de la prospecţiunile pe care le făcea statul român, care avea 50% din extragere. Aşa că timp de trei ani, din 1980-1982, tot aurul Zambiei a alimentat conturile Securităţii”.


Agenţia de Investigaţii Media completa informațiile de mai sus cu unele proprii: „Părinţii săi (ai lui Boureanu), geologi de profesie, au primit o oferta de muncă în această ţară, după ce au descoperit marele zăcământ de aur de la Valiug. Până în 1984, tânărul a stat în Zambia. A venit apoi în România şi, după Revoluţie, în doar câţiva ani, a ajuns unul dintre cei mai bogaţi politicieni. Cum s-a întâmplat însă acest lucru, rămâne un mister. Deşi Boureanu spune că a muncit din greu pentru a face bani, realitatea pare a fi altă. Mai exact, avuţia democrat-liberalului s-ar datora şi activităţilor familiei sale înainte de 1989”.

Conform declarației de avere completate în 2012, Cristian Boureanu deţinea mai multe proprietăţi şi bunuri de valoare, având, împreună cu terţi, 19 terenuri în Bucureşti şi judeţul Ilfov, o colecţie de obiecte de uz casnic din argint estimată la 45.000 de euro și bijuterii şi ceasuri în valoare de 380.000 de euro.


De asemenea, el era acționar la cinci firme şi avea datorii de peste 4 milioane de euro, provenite din credite luate în perioada 2006-2011.

loading...

În anul 2014, Boureanu a divorțat de Valentina Pelinel. Potrivit www.ziarulring.ro, surse din preajma cuplului susţineau la acea vreme că afacerile pe care cei doi le-au făcut atât împreună, cât şi separat îi făceau să nu fie siguri ce au de împărţit şi în ce fel. Așadar, nu se știe cum s-au împărțit bunurile deținute de Boureanu și Pelinel.

“Prima oară când am lucrat pentru bani a fost în clasa a şasea când lucrăm că zilier pentru o echipa de prospecţiuni geologice, părinţii mei fiind ingineri geologi. Puţin mai târziu, am făcut ceva mai mulţi bani vânzând ziare la sfârşit de săptămâna. Câştigăm mai mult într-un weekend decât părinţii mei într-o luna. Atunci am realizat pentru prima oară că dacă vrei să ai succes, trebuie să încerci să reuşeşti pe cont propriu.  Am fost de multe ori tentat să emigrez şi o dată am şi făcut-o. În anul 1994 am plecat în Africa de Sud. Un an mai târziu, am decis să mă întorc şi nu îmi pare rău pentru că în acel moment am luat două decizii care mi-au marcat viaţă: mi-am deschis o firma şi am intrat în politică. Am descoperit că mă pricep binişor la amândouă”, a explicat Boureanu originea averii sale.

http://evz.ro/strania-si-complicata-origine-avere-boureanu.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Secui din Covasna: Cei din Ungaria să ne lase pe noi în pace, să rămână în casa lor
Arestările televizate făcute de DNA un circ pentru turma de oi la comanda SUA
Ofensiva pedofililor: vor aceleași drepturi ca și homosexualii și luptă pentru ele, pas cu pas, urmându-le modelul. Cum scapă pedofilii de pușcărie în România
Scrisoarea Deschisa a unui tanar filolog catre Presedintele Iohannis: "Eu nu sunt legionar. Sunt liberal în gândire și socialist în formele de manifestare. Dar îmi dau seama, spre deosebire de dumneavostră, de efectele acestei legi antinaționale"
HALUCINANT! Ambasador norvegian | Norvegia ia copiii imigranților pentru a-și împrospăta sângele
Ceaușescu despre Mișcarea legionară: La început au fost multe energii curate, oameni care au vrut binele. Apoi lucrurile n-au mai stat așa. Dar despre asta să nu te apuci să scrii, pentru că lucrurile sunt timpurii”
Ce salariu „colosal” avea fostul dictator comunist Nicolae Ceauşescu
Daca nu ar fi fost lichidat, am fi ajuns cea mai bogata tara din lume!
De ce depindem atat de mult de gazul din Rusia? Daca rusii nu ne-ar mai da gaze cu ce ne-am incalzi? Cu lemnul exportat de Schweighofer?
Ciudata boală de care a suferit regele Carol al II-lea. De ce a avut monarhul un apetit sexual anormal si de ce apare in special la membrii caselor regale
Povestea Palatului din Stockholm, bântuit de fantome „prietenoase”. Ce spune Regina Suediei despre asta
RAPOARTELE CIA CONFIRMA TEORIILE CONSPIRATIEI: DE CE NU ARE ROMANIA AUTOSTRAZI
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite