Cum să iei bani de la PSD, apoi să te plângi că ți-e frică să mai trăiești în România

Distribuie!by PSD a câștigat detașat alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, dar la câteva săptâmâni de la preluarea puterii a făcut o gafă uriașă, adoptând noaptea, fără a pune nici măcar pe ordinea de zi, o ordonanță de urgență discutabilă de modificare a Codului Penal. La presiunea străzii, a opoziției, […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

PSD a câștigat detașat alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, dar la câteva săptâmâni de la preluarea puterii a făcut o gafă uriașă, adoptând noaptea, fără a pune nici măcar pe ordinea de zi, o ordonanță de urgență discutabilă de modificare a Codului Penal. La presiunea străzii, a opoziției, a Președintelui, a ambasadelor UE și chiar a unor membri PSD, Ordonanța este retrasă.

Rămân în schimb protestele, care par a se transforma dintr-o mișcare ad-hoc într-una organizată.


Printre protestatari, alături de inamicii veșnici al PSD-ului (diverși lideri, antreprenori sau bloggeri) s-au aflat și oameni care în urmă cu câteva luni susțineau, într-un fel sau altul PSD.

Trupa Voltaj a cântat în campania electorală pentru PSD. Când ajungi să cânți pentru o formațiune politică, oricare ar fi ea, nu poți spune că o faci pentru fanii tăi. Fanii tăi vin să te vadă în concerte la care plătesc bilet, ceea ce se întâmplă într-o campanie electorală este altceva. Fie crezi în ideile partidului, fie accepți acest lucru pentru bani, punând direct umărul la succesul partidului cu care (acum) nu te identifici.


În urmă cu câteva zile, Călin Goia, solistul și liderul trupei Voltaj, după ce a ajutat PSD să ajungă la guvernare compune cântece pro-manifestanți și își exprimă teama (!!!) de a mai locui în România: „Nu am vrut să plec din țara asta. Vreau să-mi cresc copiii în țara asta, să aibă niște valori morale sănătoase”, a spus el în Piață. „Nu vreau să trăiesc în frică!”, a adăugat Călin Goia.

Călin Goia nu este singurul exemplu de oportunism.

În urmă cu un an și jumătate, marele actor Victor Rebengiuc era prezent de câteva ori pe zi în casele tuturor românilor. Nu cu vreun film, ci cu o reclamă în care juca rolul bunicului ce își plimbă nepotul prin România, arătându-i lucrurile mărețe înfăptuite de Ministerul Dezvoltării Regionale condus la acea vreme de… Liviu Dragnea! Totul în baza unui contract, bineînțeles, semnat de actor cu guvernul României condus de PSD.

loading...

Iată ce spune acum actorul ce a împlinit recent 84 de ani despre protestele din Piața Victoriei: “Mă surprinde în bine, adică nu mă așteptam să existe o asemenea amploare. Știu, îmi dau seama că toată lumea este nemulțumită de ceea ce s-a întâmplat, de toată hoția pe care Guvernul PSD a comis-o, dar faptul că există atâta responsabilitate cetățenească în rândul românilor, ca să folosesc și eu un termen consacrat, mă surprinde în bine, îmi place faptul că românii ies și își manifestă dezacordul față de hoțiile care se întâmplă, încercând să fie ascunse, dar de fapt sunt foarte evidente. Este o practică bine știută a PSD-ului, îți bagă pumnul în gură și gata, s-a terminat, nu mai avem ce discuta. Ei credeau că nici nu au ce discuta, pentru că au invocat votul popular, zic ei, dar asta e… Nu m-a surprins modul în care ei au acționat, e știut, îi caracterizează”.

 

http://www.activenews.ro/stiri-social/Cum-sa-iei-bani-de-la-PSD-apoi-sa-te-plangi-ca-ti-e-frica-sa-mai-traiesti-in-Romania-140922

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

România pierde tot! Am vândut AURUL de lângă Roșia Montană pentru 20 de ani
Sacrificiile ILLUMINATI de Craciun ( Saturnalii) George Michael si Corul Armatei Rosii | Coincidenta din nou?
O operaţie de micşorare a stomacului a fost începutul sfârşitului pentru o studentă eminentă. Valentina a fost plimbată prin cinci spitale până a murit
Pentru purtarea blândă cu soţia ta te aşteaptă răsplată de la Dumnezeu
Ungaria a incendiat toate plantatiile Monsanto GMO, Ungaria si Peru sunt printre putinele tari din lume care interzic cresterea produselor modificate genetic!!!!! Doar cateva tari din intreaga lume carora le pasa de sanatatea populatiei lor!!!
Mârlanul, în trenul de Constanța este fost sef la Hidroelectrica, iar afirmatia "copilul e al societatii nu al tau", este o mentalitate tipic masonica!
Viata intre reptilieni: Înregistrările secrete ale Prințesei Diana. Devenise extrem de geloasă pe cumnata ei, iar Regina o vedea drept „o amenințare”
Windows 10 – un Sistem de Operare bazat pe spionarea utilizatorilor dus catre perfectiune ! Protejati-va de programele spion cu ajutorul antivirusilor avansati in combaterea programelor de spionaj (Spyware) !
A MAI CAZUT UN MIT! SARACIA IN ROMANIA A CRESCUT DUPA ADERAREA LA UE, ARATA DATELE EUROSTAT!
Ambasada SUA prinsa intr-un scandal de coruptie despre care PRESA A TACUT!!!
Camelia Smicală medic- demontează mitul educației Finlandeze, dă de pământ cu el
ZECI DE FEMEI AGRESATE SEXUAL ȘI TÂLHĂRITE DE SUTE DE REFUGIAȚI ÎN CENTRUL ORAȘULUI KOLN
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite