Cum sa mai ai obraz sa sarbatoresti Ziua Nationala cand tu ai tradat tara votand SOROSISTI?

Distribuie!by Cum e aia sa te dai mare patriot, sa arborezi steagul romanesc ( pe care Iohannis a pus stema casei regale masonice), cum e sa iti pui  fotografie cu drapel la poza de profil de pe Facebook, dar tu sa sustii si sa votezi presedinti Sorosisti si prim- ministri […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum e aia sa te dai mare patriot, sa arborezi steagul romanesc ( pe care Iohannis a pus stema casei regale masonice), cum e sa iti pui  fotografie cu drapel la poza de profil de pe Facebook, dar tu sa sustii si sa votezi presedinti Sorosisti si prim- ministri sorosisti?

Cum sa iti mai vina sa sarbatoresti Ziua Romaniei, cand vezi la tv doar propaganda masonica si sosrosista. Cum te simti cand vezi, ca tara e jefuita de straini, de corporatii, de cei care ne iau reursele? Cum e cand stii ca lumea treuie sa plece din tara, ca sa nu stea pe salariile de mizerie pe care le dau strainii la noi in tara?


Cum sa mai fii patriot cand ai un presedinte care nu vorbeste bine romaneste, un prim-ministru care la fel, nu vorbeste bine romaneste? Cum sa te dai mare patriot cand ii vezi doar la tv cum isi afiseaza falsul patriotism?

loading...

Cum sa te dai patriot cand tu nu ii tragi la raspundere pe acesti indivizi care ne conduc, macar printr-un comentariu online, o petitie, un share al adevarului?


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite