Cum sa te VINDECI de orice boala: AURUL organic produs de CORPUL UMAN

Distribuie!by In corpul fizic, modificarea celulelor sanatoase in celule bolnave si disfunctiile organelor pornesc din dezechilibrele produse la nivelul moleculei de ADN, adica din cauza faptului ca organismul nu mai este capabil sa-si produca singur metalele de care are nevoie. La ora actuala, subiectul efectelor aurului asupra sanatatii starneste controverse. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In corpul fizic, modificarea celulelor sanatoase in celule bolnave si disfunctiile organelor pornesc din dezechilibrele produse la nivelul moleculei de ADN, adica din cauza faptului ca organismul nu mai este capabil sa-si produca singur metalele de care are nevoie.

La ora actuala, subiectul efectelor aurului asupra sanatatii starneste controverse. In mare parte deoarece nu este clar inteles sub ce forma poate fi folosit aurul in terapiile alternative. Si mai exista un motiv pentru care se creeaza confuzie: oamenii nu stiu ca acest metal (ca si altele) exista deja in organismul nostru. Sa vedem bazele stiintifice ale acestei afirmatii.


 

Existenta metalelor alchimice in ADN-ul nostru

 

Este important de retinut faptul ca metalele care produc variatiile de structurare a moleculei de ADN sunt aceleasi pe care alchimistii le-au atribuit corpurilor ceresti si planetelor. Spre exemplu, zincul, magneziul si cobaltul au fost atribuite ultimelor 3 planete descoperite: Uranus, Neptun si Pluton. Planetei Saturn ii corespunde plumbul, lui Marte fierul, Lunii argintul, iar Soarelui aurul.

 

Ideea care trebuie retinuta aici este urmatoarea: metalele alchimice existente in organism sunt diferite de cele obtinute din minereuri. Ele constituie materializarea in organism a energiilor subtile din sistemul planetar. Asadar, structura metalelor din corp este cu totul aparte. Atomii lor sunt grupati in „clusteri” (grupari de mai multi atomi), iar structura lor este organica. Oamenii de stiinta afirma ca aceste metale sunt lanturi proteice care simuleaza metalele minerale. Nu ar trebui sa ne mire faptul ca incercand sa compensam carenta unui metal din organism, ingerand sub o forma sau alta metalul respectiv, el este respins cu agresivitate sau in cel mai bun caz nu se asimileaza.


loading...

 

Rezultatele studiilor lui Étienne Guillé, doctor docent in stiinte, cercetator la Universitatea Paris-Sud din Franta, arata ca variatiile de structurare a bazelor primare din molecula de ADN (acid nucleic) sunt cele creeaza rezonanta organismului cu energiile vibratorii ale planetelor (respectiv ale metalelor) si astfel corpul isi produce singur aur, cupru, fer, zinc samd. Cu alte cuvinte, modul in care se secventializeaza aceste baze in ADN-ul nostru constituie un cod care da comanda de a se produce un metal sau altul, in lipsa acestor secvente, oricat metal am introduce noi din exterior, organismul va suferi de lipsa acelui metal. Viata omului este strans legata de viata cosmica, de aceea noi avem nevoie de energiile planetelor. Suntem parte integranta a intregului si nu putem exista izolat.


http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~medicina-alternativa/34200/cum-sa-te-vindeci-de-orice-boala-terapia-cu-aur-coloidal.html

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Masonul Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri
Spaţiul poate oferi condiţiile necesare pentru printarea 3D a organelor
Capcanele care ni le întinde televizorul
O milionară din IAȘI creşte 30 de copii sarmani si de pe strazi, investeste in educatia lor si ii face premianti!
Elevă la spital după vaccinul anti difterie, liceeni sub semnătură, directorul n-are habar: Tuturor le-a fost frică de vaccin
Există sute de mii de funcţionari români de stat (mai ales la primării şi prefecturi), de poliţişti şi militari români, de directori ai unor companii de stat, de funcţionari prin diferite ministere care dacă ar fi luaţi acum la un control serios nu şi-ar putea justifica nici măcar zece la sută din averile pe care le deţin.
Motivul incredibil pentru care benzina este scumpită intenționat în România
Rezultatul capitalismului: Avem trei milioane de copii în România. 57.000 sunt în orfelinate și aproape un milion au părinții plecați în strainatate!
Pr. Iustin Pârvu despre vaccinare: „Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a început Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor iată că începe și prigoana aces­tui veac de pe urmă…” Sursa: Pr. Iustin Pârvu despre vaccinare: „Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a început Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor iată că începe și prigoana aces­tui veac de pe urmă…”
Viktor Orban spune raspicat: „Refugiatii arata mai degraba ca o ARMATA decat ca oameni in cautare de azil”
Dr. Nicolae Paulescu:Îngrijiţi pe bolnav nu ca pe un frate, ci ca pe Însuşi Dumnezeu!
Scapa de Picioarele Umflate, in mod Natural
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite