Cum si-a batut joc sotia lui Ciolos de economia romaneasca in 2004

Distribuie!by Dacian Ciolos a fost numit ‘premier tehnocrat’ de catre presedintele Klaus Iohannis. Sotia noului premier, fostul comisar european pe agricultura promovat de Traian Basescu, frantuzoaica Valerie Ciolos-Villemin a realizat un raport in anul 2004 in care desfiinta vinurile romanesti. Sotia lui Ciolos a dat o lovitura teribila economiei romanesti […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dacian Ciolos a fost numit ‘premier tehnocrat’ de catre presedintele Klaus Iohannis. Sotia noului premier, fostul comisar european pe agricultura promovat de Traian Basescu, frantuzoaica Valerie Ciolos-Villemin a realizat un raport in anul 2004 in care desfiinta vinurile romanesti.

Sotia lui Ciolos a dat o lovitura teribila economiei romanesti in anul 2004, cand exporturile de vinuri au scazut considerabil. Potrivit unui raport intocmit de Valerie Ciolos, Romania are vinuri de proasta calitate ori contrafacute.


La o simpla analiza, profitul din vinuri poate ajunge la sute de mii de euro (vezi familia Isarescu) pana la milioane de euro, pe termen lung, in functie de soi.

loading...

Sursa; https://turnultevede.wordpress.com/2015/11/10/ce-lovitura-a-dat-sotia-lui-dacian-ciolos-economiei-tarii-noastre-e-vorba-de-sute-de-mii-de-euro/


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite