Curajul de a spune adevărul. Reputat medic român: Cauza apariţiei cancerelor este înlocuirea mâncării tradiţionale cu alimente importate din alte ţări!

Distribuie!by Dezvăluirile pe care le face doctorul Mircea Beuran despre alimentele de pe rafturile din supermarketuri este alarmantă. Cu fel de produse obișnuiți să consumați dumneavoastră? Vă uitați vreodată pe ambalaje sau citiți din ce țară provin și ce componente au acestea? Este extrem de important să fiți precauți la ceea ce procurați […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dezvăluirile pe care le face doctorul Mircea Beuran despre alimentele de pe rafturile din supermarketuri este alarmantă. Cu fel de produse obișnuiți să consumați dumneavoastră? Vă uitați vreodată pe ambalaje sau citiți din ce țară provin și ce componente au acestea?

Este extrem de important să fiți precauți la ceea ce procurați și consumați, căci riscul de îmbolnăvire cu boli grave vin din consumul produselor de import.


„Viața modernă a adus cu ea și schimbarea stilului alimentar. Dar organismul nu se obișnuiește peste noapte cu o nouă alimentație, mai condimentată, mai piperată, cu sosuri diverse sau altele, de aici și creșterea suferințelor digestive. Mai mult de o treime din cancerele din om sunt pe tubul digestiv. Vorbim de cancer de colon şi rect, dar şi de stomac, ficat, pancreas, esofag, adică toate segmentele tubului digestiv şi anexele tubului digestiv – ficat şi pancres”, a spus Mircea Beuran, şeful Secţie chirurgie II a Spitalului de Urgență Floreasca din Capitală, citat de doctorulzilei.ro

Totuşi, el a apreciat că au fost făcute progrese importante în depistarea cancerului, chiar dacă nu există un program național de screening.


„S-a dezvoltat endoscopia atât ca diagnostic, cât și ca tratament. Făcând genomul uman, putem avea harta genetică a noastră și să aflăm mult mai de timpuriu ce potențial de boală avem în noi și care ar fi gestul profilactic ca să nu trecem prin evoluția bolii”, a arătat medicul. În România, însă, nu există un program de screening, ceea ce duce la creşterea frecvenţei cancerelor digestive depistate prea târziu. Beuran semnează, alături de medicul oncolog Alexandru Irimie şi gastroenterologul Mircea Grigorescu, cel de-al treilea volum al „Tratatului de Oncologie Digestivă”, volum premiat, deja, de Academia Română.

loading...

sursa: stireazilei.com

ADEVĂRUL NESPUS despre bolile românilor! Reputat medic: ”Cauza apariţiei cancerelor este” …

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

ARME SILENȚIOASE PENTRU RĂZBOAIE TĂCUTE DE UCIDERE ÎN MASĂ. Gheorghe Piperea a descoperit principiile de inrobire, control si distrugere psihico-spirituala a populatiei, aplicate (si) asupra poporului român: “Întotdeauna există un PROFIT ÎN CONFUZIE… Familiile clasei de jos trebuie DEZINTEGRATE printr-un proces de SUPRA-OCUPARE A PĂRINȚILOR şi de transfer către stabilimente guvernamentale de îngrijire zilnică a COPIILOR, RĂMAȘI, PRACTIC, ORFANI, prin separarea funcţională de părinţii ultra-ocupaţi cu PLATA DATORIILOR”
Doamne, am ajuns să mâncăm gunoaie alimentare!
22-25 decembrie 89′: 957 de morți și 5000 de răniți, criminali în libertate
UN CUNOSCUT MEDIC DIN ROMANIA DEMASCA MAFIA MEDICAMENTELOR: UNII DOCTORI PRESCRIU CITOSTATICE PENTRU BANI!
Ion Iliescu i-a decorat pe Schweighofer, austriecii l-au decorat pe Iohannis pentru sustinerea companiei Schweighofer, frumos nu?
Renumit avocat si primar al NY: Clinton, familia de infractori numărul unu din America
LE PARISIEN: Asociația „Autisme Vaccinations" din Franța dă în judecată Sanofi, Pfizer, Eli Lilly și GlaxoSmithKline pentru vaccinurile care provoacă autismul
Codin Maticiuc: ISU nu are ISU. Institutul vestit din Dealul Spirii nu are vestitul certificat
Ceausescu iritat de Papa si declaratia transanta pe care i-a facut-o
LEACUL PENTRU ORICE IN AFARA DE MOARTE! DE LA DIABET SI EPILEPSIE PANA LA STAFILOCOCUL AURIU!
Regina Angliei nu are un pasaport, ea este peste sistem, sangele de reptila ii da aceste drepturi
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook: „Nu mai sunt ateu. Cred că religia este foarte importantă"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite