CUTREMURĂTOR Imaginile DISPERĂRII din Grecia | Pensionari prăbușiți în fața băncilor

Distribuie!by   Demonizate printr-o campanie populista desantata, masurile de austeritate adoptate de Guvernul Emil Boc au ajutat Romania sa iasa cu bine din valtoarea crizei financiare care a zguduit intreaga lume. In Grecia, sute de mii de varstnici stau la cozi in fata bancilor in speranta ca isi pot scoate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

Demonizate printr-o campanie populista desantata, masurile de austeritate adoptate de Guvernul Emil Boc au ajutat Romania sa iasa cu bine din valtoarea crizei financiare care a zguduit intreaga lume.

In Grecia, sute de mii de varstnici stau la cozi in fata bancilor in speranta ca isi pot scoate pensia. Limita pana la care pot extrage bani din bancomate a scazut de la 60 de euro pe zi la 50 de euro. Bancile sunt inchise si este putin probabil ca se vor redeschide pe 6 iulie, asa cum a anuntat premierul grec. „Rezervele de cash din banci au scazut la 500 de milioane de euro. Daca cineva crede ca se vor deschide pe 6 iulie viseaza cu ochii deschisi. Intr-o ora se vor lua toti banii”, a declarat Constantine Michalos, seful Camerei de Comert a Greciei.

Imagini ale pensionarilor care isi striga disperarea in fata bancilor fac inconjurul lumii. Acesta de mai jos a fost impiedicat sa isi scoata 120 de euro din pensie. Vezi si alte imagini cutremuratoare.

loading...

grecia2grecia3grecia4grecia5grecia7grecia8grecia9grecia10grecia-pensionar


– See more at: http://www.nasul.tv/cutremurator-imaginile-disperarii-din-grecia-pensionari-prabusiti-in-fata-bancilor/#sthash.Z8a7zDBS.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite