Daca nu ar fi existat comunism, nu ar mai fi existat nicio padure in Romania, la cat defrisase Casa Regala pana atunci, paduri, aur, petrol, s-ar fi epuizat pana acum daca nu ii oprea comunismul

Distribuie!by Nu a existat niciun presedinte in lumea asta, sa dezvolte o tara din nimic, sa faca o industrie puternica, infrastructura, scoli, spitale, blocuri, electricitate, statiuni turistice etc. cu bani de la F.M.I. fara sa isi piarda suveranitatea, resurse ( paduri, aur, ape, petrol etc), sau viata….Ceausescu a ales sa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu a existat niciun presedinte in lumea asta, sa dezvolte o tara din nimic, sa faca o industrie puternica, infrastructura, scoli, spitale, blocuri, electricitate, statiuni turistice etc. cu bani de la F.M.I. fara sa isi piarda suveranitatea, resurse ( paduri, aur, ape, petrol etc), sau viata….Ceausescu a ales sa isi sacrifice viata pentru poporul sau, cunoscand tacticile masoneriei mondiale, mai ales in cazul lui Kennedy, dar el a spus: “Murim mai bine in lupta, decat din nou sclavi pe propriile noastre pamanturi”. Multa lume l-a avertizat de pericolul asasinarii, inclusiv Gorbaciov, insa raspunsul lui a fost mereu: si ce daca mor, poporul roman va fi liber si Romania va fi una dintre cele mai prospere tari din lume….

F.M.I. credea ca il trage pe sfoara pe Ceausescu, marind dobanzile in valuta, stiind ca era imposibil sa faca rost de valuta, din moment ce productia era interna si tarile capitaliste aveau ordin sa nu cumpere productii romanesti. Atunci Ceausescu s-a orientat catre tarile in dezvoltare din Africa, catre China, catre arabi etc. Innebunise micul grup de bogati, Rotschild, Rockefeller, oculta mondiala a facut spume la gura spundand: ma, voi ati spus ca asta e un incult, un cizmar, cum ne-a tras asta pe sfoara platind intreaga datorie? Impuscati-l!


loading...

Pentru cei care nu pot intelege de ce a existat comunism in Romania, poate e razbunarea naturii, la cat a defrisat Casa Regala din paduri si la cate resurse a exploatat si carat din Romania, pe caile ferate special construite pentru asta. Natura s-a regenerat in cei 40 de ani de comunism, ca apoi sa vina iar capitalismul sa inceapa jaful padurilor si al tuturor resruselor. Daca nu ar fi existat comunism, Casa regala ar fi defrisat, desertificat Romania pana acum si am fi ramas tot la lumina lumanarii si la analfabetism, asa cum ne tinusera pana atunci, ca sa fim mana de lucru ieftina pentru ei.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite