Dacian Cioloş se opune creşterii salariale cu 15%. Dar, primeşte lunar 8300 de euro de la Bruxelles

Distribuie!by De ce nu vor sa stea Ciolos, Iohannis si toti politicienii pe salariul minim pe economi?   Dacian Cioloş se opune creşterii salariale cu 15%, însă el primeşte încă pe lună 8300 de euro de la Comisia Europeană. Deși au terminat mandatul încă din noiembrie 2014, 16 foști comisari […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De ce nu vor sa stea Ciolos, Iohannis si toti politicienii pe salariul minim pe economi?

 

Dacian Cioloş se opune creşterii salariale cu 15%, însă el primeşte încă pe lună 8300 de euro de la Comisia Europeană. Deși au terminat mandatul încă din noiembrie 2014, 16 foști comisari europeni din cabinetul lui Jose Manuel Barroso încă primesc indemnizații lunare de aproximativ 8.300 de euro. Printre aceștia se numără și premierul Dacian Cioloș, care îndeplinea în Comisia Barroso funcția de comisar european pentru Agricultură. Cioloș a comentat aceste informații în cadrul unei declarații oferite presei, susţinând că „indepedența mea este totală și sunt foarte conștient de responsabilitatea pe care o am în calitatea actuală“.


 

„Am văzut și eu lucrurile astea prezentate ca o noutate șoc supriză. Dacă vă uitați în declarațiile mele din trecut am spus încă de când am terminat mandatul că există această indemnizație care se dă pentru toți comisarii pentru că sunt restricții profesionale pentru foștii comisari. Se dă fără nicio obligație pentru foștii comisari față de Comisia Europeană, se dă pentru 3 ani, noiembrie 2014-noiembrie 2017. Ea apare în declarația de avere, totul a fost făcut transparent, nu sunt bani de la firme private care să aibă contracte cu guvernul, nu sunt bani care să vină din partea altora care să aibă anumite interese, sunt banii care vin de la o instituție publică pe baza unor regulament european.

Poziția mea ca prim-ministru față de Comisia Europeană a fost foarte clară de la început, când a fost de criticat, am criticat, când am avut de susținut puncte de vedere ale României, am susținut. Nu am nicio obligație, față de Comisia Europeană. Pentru că văd tot felul de comentarii din partea unora, nu eu sunt premierul care a primit un “to do list” de la Comisia Europeană care să îi spună ce să facă.


Eu sunt cel care a spus clar foarte ferm atunci când a fost cazul că România nu acceptă cotele de migranți, eu sunt cel care am negociat și am insistat pentru implicare Comisiei Europene pentru eliminarea vizelor pentru Canada. Nu am absolut nicio problemă și vreau să fie foarte clar pentru toți cetățenii că indepedența mea este totală și sunt foarte conștient de responsabilitatea pe care o am în calitatea actuală“ a declarat Dacian Cioloș, potrivit B1tv,

loading...

„Indepedența mea este totală și sunt foarte conștient de responsabilitatea pe care o am în calitatea actuală“

Dacian Cioloș încă este plătit de Comisia Europeană la 2 ani de la terminarea mandatului: “Indepedența mea este totală și sunt foarte conștient de responsabilitatea pe care o am în calitatea actuală”.

Dacian Cioloș primește un salariu de la Comisia Europeană, în timp ce este premier al României. Pozițiile din instituțiile europene sunt plătite foarte bine, dar de “alocația de tranziție” românii nu știau. Foștii comisari europeni, la doi ani după ce și-au încheiat mandatul, mai primesc minimum 8.300 de euro pe lună ca să nu fie tentați să se angajeze în posturi bine plătite, unde să dezvăluie secrete adunate în timpul activității la Comisia Europeană.

Premierul Dacian Cioloș a explicat că acesta nu este un secret și că a menționat această sumă primită de la Comisia Europeană încă de când a devenit premier. “Da, am văzut și eu aceste lucruri, prezentate ca ceva surpriză. Eu, dacă țineți minte, am spus încă de când am terminat mandatul, că există aceste indemnizații pentru toți foștii comisari europeni, indemnizație de tranziție, care se acordă, pentru că există și restricții profesionale, se acordă automat pentru trei ani de zile. Ea se acordă automat, fără nicio obligație, tuturor foștilor comisari. Este o perioadă de trei ani, a început în noiembrie 2014 și se termină în noiembrie 2017.”

– See more at: http://miscareaderezistenta.ro/politica/36298-ciolos-salariu-comisie-europeana-scandal#sthash.ib9FWhlp.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Dr. Pavel Chirilă le scrie celor de la Taxi și prietenilor lor: Vă spun un secret: Dumnezeu este în inima voastră, iar voi Îl căutați în lifturi
Confesiunea socanta a savantului dr. Michio Kaku la TV: HAARP este responsabil pentru uraganele recente | iata ca HAARP si Chemtrails nu mai sunt conspiratii!!!
El este fostul milionar care, de 20 de ani, trăiește singur pe o insulă pustie
Ea este cea mai bogata consiliera a lui Klaus Iohannis! Colaboratoare si a lui Emil Constantinescu, Sandra Pralong are case de sute de mii de euro in America, Elvetia si Romania, dar si 300.000 de euro in conturi!
Copil paralizat de un vaccin: Medicul care s-a ocupat de copil e complet uimit, nu intelege ce anume a dus la o astfel de complicatie
Nephilim: ADEVARATA POVESTE despre satana, ingerii cazuti, extraterestrii,uriasi
Ti-ai trimis copilul la scoala sa invete sa scrie si sa socoteasca, dar ceea ce nu stiai este ca l-ai predat dusmanului, sa fie crescut, indoctrinat de STAT!!!
UPDATE – VERDICT TERIBIL AL UNUI SPECIALIST: GENERALUL COLDEA SUFERA DE DEMENTA
BUDAPESTA REACȚIONEAZĂ. Liderul UDMR Kelemen Hunor explică: Vreți Basarabia? Vrem Transilvania!
TEMPLUL MASONIC a primit AUTORIZAȚIE de construire | Masoneria a distrus tara dupa 89 fiind in spatele tuturor partidelor si capul ei este CASA REGALA
Inventatorii de boli. Cum sunt TRANSFORMATI oamenii SANATOSI in cumparatori de medicamente
Medic de la spitalul din Sighisoara: n-avem lift, pacienții sunt ridicați la etaj pur și simplu în spate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite