Daniel Buzdugan e oripilat de manualul de educatie sexuala de clasa a 4-a: Doamne fereste!

Distribuie!by Daniel Buzdugan e oripilat de manualul de educatie sexuala de clasa a patra: “Doamne fereste!” Moderatorul radio a ramas socat in momentul in care a citit un pasaj intr-o carte de educatie sexuala ce, sustine el, urmeaza sa fie introdusa pe bancile scolii pentru elevii de clasa a patra. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daniel Buzdugan e oripilat de manualul de educatie sexuala de clasa a patra: “Doamne fereste!” Moderatorul radio a ramas socat in momentul in care a citit un pasaj intr-o carte de educatie sexuala ce, sustine el, urmeaza sa fie introdusa pe bancile scolii pentru elevii de clasa a patra. Daniel Buzdugan a fost socat de modul in care se explica relatiile intime dintre barbati si femei. “Păi cu așa manual de educație sexuală ( cică e o propunere pt. clasa a IV-a ) să te tot apuci de treabă, că oricum era prea lungă copilaria! Hai să devenim adulți de la 7 ani, zic. Ferească Dumnezeu! Ceva oribil!”, a scris vedeta pe Facebook.

loading...

1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Masonul Răzvan Teodorescu: „Sărăcia românilor este o consecință a ortodoxiei!”
Enkidu ( omul taur) si Gilgamesh (Nimrod)
Cum își transfera ENGIE profitul din România către FIRMA mamă in afara tarii | chiar asa sclavi au ajuns romanii?
Ce surprize mai pregătește UE: PRIVATIZAREA APEI motivul unui nou război între OAMENI și CORPORAȚII. De data aceasta, STATUL de a cui parte va fi?
Beneficiile portocalelor in tratamentul bolilor de plamani
Atentatul terorist din Franta de la Charlie Hebdo: o operatiune sub Drapel Fals pusa la punct de serviciile secrete ! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi "Big Brother" !
Sfaturi uimitoare despre cum sa ne administram sentimentele, gandurile, starile
România e ţinta unei subversiuni planetare. Avem în toate punctele de pe glob, în toate organizaţiile internaţionale care contează (precum şi în „infiltraţii“ lor din ţară), duşmani sîngeroşi, al căror program e ştergerea României de pe faţa pămîntului, prin dezmembrare, epuizarea resurselor, calomnii manipulatorii, intrigi oculte.
Prof. dr. Dan Enescu: ne luptam cu arsuri nemaintalnite, cu un compus nemaivazut, nemaiauzit, plagile au o culoare pe care nu am mai vazut-o niciodata la o arsura
Dacă în viaţa ta faci bine, numai bine vei găsi! Niciodată nu vei găsi rău!
Un restaurant chinezesc din nordul Italiei, acuzat că servește clienților carne de om. Poza postată de un chelner pe internet
La 72 de zile de la prăbușirea avionului, poliția a descoperit un secret teribil ascuns în munți. Dar aflând întreaga istorie, au știut că era imposibil de condamnat.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite