Daniel Buzdugan: „Noaptea trecută am vorbit vreo oră la telefon cu un prieten neurochirurg în Germania și printre multe altele mi-a povestit despre un pacient de-al lui aflat pe sfarsite de moarte, care și-a trăit toată viața ca ateu”

Distribuie!by Daniel Buzdugan, susținător al Bisericii Ortodoxe, a povestit pe Facebook o discuție avută cu un medic român din Germania. Pe Facebook Daniel Buzdugan a scris: „Noaptea trecută am vorbit vreo oră la telefon cu un prieten neurochirurg în Germania și printre multe altele mi-a povestit despre un pacient de-al lui aflat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daniel Buzdugan, susținător al Bisericii Ortodoxe, a povestit pe Facebook o discuție avută cu un medic român din Germania.

Pe Facebook Daniel Buzdugan a scris: „Noaptea trecută am vorbit vreo oră la telefon cu un prieten neurochirurg în Germania și printre multe altele mi-a povestit despre un pacient de-al lui aflat pe patul de moarte, care și-a trăit toată viața ca ateu, iar acum în actuala situație a aruncat din brațe ideea cum că ne-am trage din maimuțe.


Fiind conștient că era pe ultima sută de metri, omul a început să se și roage lui Dumnezeu, cerând sfaturi de la personalul spitalului. Atunci când vedem că finalul e aproape nu ne mai mulțumim să fim descendenții maimuței.

Omul întreba cu disperare personalul medical: ,, voi muri cu-adevărat? Există un Dumnezeu care mă judecă? Am făcut bine ce am făcut? Voi fi chinuit, rugați-vă pentru mine după ce nu voi mai fi, că ai mei nu cred în nimic”.


Medicul nostru român i-a adus un tânăr preot de acolo din Germania care l-a și spovedit pe bolnavul respectiv, la scurt timp după aceea, dându-și ușor duhul, cum se spune …..Așa suntem noi oamenii, spunem lucrurilor de genul ăsta: ,,mă voi gândi mâine, nu acum”.

loading...

E o întrebare superbă în Biblie care sună cam așa: ,,Si ce ar folosi unui om sa castige toata lumea, daca si -ar pierde sufletul?”

https://extranews.ro/daniel-buzdugan-noaptea-trecuta-am-vorbit-vreo-ora-la-telefon-cu-un-prieten-neurochirurg-in-germania-si-printre-multe-altele-mi-a-povestit-despre-un-pacient-de-al-lui-aflat-pe-sfarsite-de-mo/?fbclid=IwAR1HR6KepkLASl3wBkM_6meWoYNzsBq0LUZQnxrstYOEp88OyiTe9Tqj6iE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite