Datoria totală a întregii populații planetare este de 233.3 mii de miliarde de dolari! Catre cine?

Distribuie!by Datoria totală a întregii populații planetare este de 233.3 mii de miliarde de dolari! Fiecare copil care se naște preia o datorie care crește în fiecare zi! Cum am ajuns aici? Cum de a fost posibil ca o structură de tip infracțional l nivel planetar să înrobească și să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Datoria totală a întregii populații planetare este de 233.3 mii de miliarde de dolari! Fiecare copil care se naște preia o datorie care crește în fiecare zi! Cum am ajuns aici? Cum de a fost posibil ca o structură de tip infracțional l nivel planetar să înrobească și să sclavizeze întreaga UMANITATE prin intermediul DATORIEI? Dacă tiparnițele de bani (TOATE de pe PLANETĂ) sunt în mâna acestor ȘERPI cum poate UMANITATEA să se elibereze vreodată?
Modelul civilizațional care să restabilească normalitatea pe planeta pământ este cel rusesc! SOCIALISM și NAȚIONALIZARE! Începând de la tiparnițele de bani și terminând la terenul agricol, apă și oxigen!

loading...

Sursa: Luci Lucescu


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Iohannis ezita sa pronunte corect numele Shhaideh deoarece in limba germana numele celei propuse ca prim-ministru inseamna VAGIN!!!!
CONSPIRATIA ILLUMINATI: Documentar subtitrat TREBUIE VAZUT!!! CONSPIRITUS REMAKE
Fostul locţiitor al şefului Direcţiei de Contraspionaj, Filip Teodorescu : În 1989-1990, la Revoluție, erau 29.000 de agenti ruși în România. Confruntările de la Târgu-Mureș din martie 1990, au fost pregătite de Serviciile Secrete Maghiare.
O romanca venita din America pe litoral s-a speriat ce spitale au romanii: Din cauza acestui spital şi a majorităţilor spitalelor de stat din România, ţara asta este în lumea a treia!
Bunul Samaritean din Bihor ajută oamenii fără adăpost, dar autorităţile i-au declarat război. Oamenii sărmani, la un pas să ajungă, din nou, în stradă
Unul dintre cei mai străluciţi olimpici români, student la Cambridge, a murit în condiții suspecte
ATACURILE DIN PARIS NU AU FOST COMISE DE TERORIȘTI MUSULMANI
"TOATE ROMÂNCELE SUNT CURVE!" Judecător spaniol, înregistrat când vorbea cu trei colegi (AUDIO)
O fata de 14 ani s-a spanzurat de dorul mamei care munceste in Spania! Unde esti tovarase Ceausescu?
FERMIERII ROMANI IAU ATITUDINE SI INCEP REVOLTA “Ne-au ras industria și se duce dracului și agricultura!Chiar dacă nu vrem să recunoaștem, România este ocupată economic, străinii fac legea la noi în țară”
Catastrofa nucleara de la Sodoma si Gomora dovedeste din nou veridicitatea Bibliei
Remus Cernea posteaza imagini editate pe Facebook ca sa denigreze crestinismul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite