De când a plecat PSD de la guvernare nu mai vrea nimeni autostrăzi?

Distribuie!by Cât timp a fost PSD la guvernare am avut încontinuu în spațiul public tot felul de manifestări prin care guvernarea era criticată că nu face autostrăzi. Începând de la mitinguri și până la campanii de genul ”#șîeu vreau autostrăzi în România”. Oare ce se întâmplă că nu mai avem […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cât timp a fost PSD la guvernare am avut încontinuu în spațiul public tot felul de manifestări prin care guvernarea era criticată că nu face autostrăzi. Începând de la mitinguri și până la campanii de genul ”#șîeu vreau autostrăzi în România”.

Oare ce se întâmplă că nu mai avem nici măcar un ONG să picheteze un minister, o revoltă spontană cu 10 camioane care să claxoneze că nu au autostradă, o dezbatere publică cât de mică pe tema autostrăzilor?


Chiar nu mai vrea nimeni autostrăzi sau a fost doar o manipulare și românii au fost instigați ca să se creeze impresia că toată lumea vrea autostrăzi și din cauza guvernului PSD nu se fac? Nici măcar USR-ul nu mai țipă la guvern pe tema autostrăzilor. Nu vi se pare ciudat?

Iosub Robert


loading...

SURSA: https://www.ziarpiatraneamt.ro/de-cand-a-plecat-psd-de-la-guvernare-nu-mai-vrea-nimeni-autostrazi?fbclid=IwAR1mDfg5RkRaUtOargb5ntrX8dLCxR-zdyuVdLV0tAlXbiCcjOdx-hG5B2Y

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite