De ce a fost inmormantat infamul mason Titulescu tocmai la BRASOV dupa revolutie cu ajutorul altor doi masoni Adrian Nastase si Corneliu Coposu?

Distribuie!by Penibilul Ponta a vizitat astazi mormantul lui Titulescu la Brasov si apoi a mers sa manance intr-un restaurant de lux in centrul Brasovului, trecatorii au reactionat cu dezgust spunand: ” Nu mai intru aici daca a intrat boul de Ponta”. Ponta il ridica in slavi pe tradatorul mason Nicolae […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Penibilul Ponta a vizitat astazi mormantul lui Titulescu la Brasov si apoi a mers sa manance intr-un restaurant de lux in centrul Brasovului, trecatorii au reactionat cu dezgust spunand: ” Nu mai intru aici daca a intrat boul de Ponta”.

Ponta il ridica in slavi pe tradatorul mason Nicolae Titulescu, acest vanzator, hot si distrugator infam de tara, pana si masonii lui precum Printul Sturdza l-au acuzat de minciuna si de vanzare si inalta tradare a tarii, nu uitati ca el a fost un fel de Isarescu de azi, caci a carat 24 de vagoane cu intreg patrimonul bancar, aur si bani catre Moscova…. În 1936, regele Carol al II-lea, aliniindu-se presiunilor cercurilor de dreapta (pro-naziste) legionare dar și externe, îl îndepărtează din toate funcțiile oficiale și îl obligă să se exileze.(fraza apare în zeci de locuri pe internet)

Mulți istorici sunt de părere că motivul demiterii ar fi catastrofalul eșec al politicii sale externe. Rezultatele concrete se vor vedea pe harta României la sfârșitul lui august 1940. Adesea însă se uită că Titulescu a fost doar un executant, politica externă fiind dictată de Carol al II-lea și de “oculta” de stânga, subordonată cercului de influență reprezentat de Elena Lupescu 180, care era strâns legat atât de un plan masonic internațional menit să conserve România ca platformă pentru supraviețuirea sau afluxul evreilor, cât și de unul sovietic vizând extinderea sferei de influență a Moscovei asupra țării noastre.[40] Pe acest fond se conturează posibilitatea ca Nicolae Titulescu să fi aparținut, alături de alți lideri regionali, precum Eduard Beneš, unei elite masonice internaționale, căreia să-i fi reprezentat interesele, ce par să fi coincis, în special, cu obiectivele strategice franceze. De aceea, însuși diplomatul român a recunoscut public, printr-o telegramă mediatizată la Paris, că a avut de suferit din cauza Franței și s-a sacrificat pentru aceasta. (1938)[41] Apartenența la elita inițiatică internațională ar putea explica,totodată, accesul lui N. Titulescu la conducerea unor instituții și atașamentul față de idei aparținând francmasoneriei: LigaNațiunilor, respectiv Europa Unită.[8] Anul 1924 a evidențiat că masoneria internațională era dispusă să sacrifice România, abandonând-o în fața Moscovei, care nu ezita să ne pună în discuție suveranitatea și integritatea țării. În context, Nicolae Titulescu avea să constate că Franța nu era dispusă să ofere garanții similare Belgradului și Bucureștiului, așa cum o făcuse pentru Praga și Varșovia. Comparând prevederile acordurilor realizate pe de o parte cu Polonia și Cehoslovacia, iar pe de altă parte cu România, Nicolae Titulescu remarca faptul că, în situația unei agresiuni străine, Franța împărțise aliații din regiune în două categorii: țări pentru care era pregătită să intervină militar, respectiv Polonia și Cehoslovacia, și state pentru care se limita doar la o cooperare la nivel diplomatic, cazul României.


loading...

 

Daca v-ati intrebat vreodata ce cauta ramasitele masonului Nicolae Titulescu si mormantul sau in Brasov, cand el a fost inmormantat la Cannes, va raspund masonii Adrian Nastase si Corneliu Coposu care au intreprins actiuni extraordinare sa il repatrieze pe acest tradator infam la poalele Tampei, mentionand ca aceasta ar fi fost dorinta lui testamentara, un larg articol despre cum a procedat Adrian Nastase privitor la acest fapt il gasisiti intr-un extras dintr-un articol publicat in 2007 in revista Historia, intitlutat ” Lungul drum al marelui Tit  spre casa”: http://www.titulescu.eu/wp-content/uploads/2013/08/Adrian_Nastase-Lungul_drum_al_Marelui_Tit_spre_casa.pdf

Dupa ce veti citi acesasta relatare scarboasa si penibila a lui Nastase va veti intreba probabil de ce a tinut acest mare Tit sa fie inmormantat pe Tampa, el neavand niciodata nicio treaba sau legatura cu Brasovul, fiind nascut in Oltenia, chiar criticat de Printul Sturdza si de occidentali vis a vis de infatisarea sa mongoloida, ca ar fi avut origini cumane sau tatare, mai degraba decat romanesti. Mai mult i s-a ridicat conform dorintei personale, un mausoleu si o statuie, i s-a inchinat numele parcului central din Brasov si o strada .Raspunsul il gasim la regretatul senator Iorgovan, care a fost eliminat de catre masoni din cauza ca si-a expus dispretul fata de ei, demascand faptul ca Brasovul este un centru important al masoneriei, romanesti, existand aici atat Biserica Neagra cat si Biserica Sf.Nicolae, biserici pline de insemne masonice, unde recent s-a inchinat si Printul Nicolae, nepotul tortionarului rege Mihai, adus de atatea ori si prezentat in tara de catre rege. Punctul central al masonilor in jurul caruia graviteaza chiar si inaltii masoni din tara trebuie sa fie Tampa ( Tempus-timp), locul unde se spune ca se faceau diverse sacrificii inca de pe vremea dacilor, unde sunt legende cu dragoni ce mananca oameni, unde a existat o cetate Brasovia, un oras infiintat de catre cavalerii templieri din ordin regal, colonizat mai apoi cu sclavi din toate partile, unde au aparut copii orfani din orasul Hameln in Germania. Nu este de mirare si sacrificiul uman ce s-a petrecut la revolutie si disparitiile misterioase de neveste de politisti, ritualurile oculte ale junilor si intalnirile mebrilor diverselor grupari discrete percum Rotary, cavalerii Mesei Rotunde si altele. Ceausescu nu suferea Brasovul datorita faptului ca colcaia de cladiri si insemne masonice, drept pentru care a si ordonat demolarea aproape totala a acestor edificii. Ceausescu cunostea prin intermediului Directiei Departamentului Zero, ce energii se invarteau in jurul Muntelui Tampa, drept pentru care a si stabilit sediul SRI foarte aproape de acesta, in interiorul ei, chiar si in vechile tuneluri ce traversau parcul Titulescu de astazi. Numele masivului Tampa provine de la zeul pagan al timpului, zeul Saturn sau Cronos, de acolo si denumirea de orasul coroanei, Kronstadt, zei la care masonii se inchina si fac ritualuri si sacrificii in permanenta.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite