De ce e bine să mănânci stând pe podea- secrete ascunse pentru occidentali cu scopul de a le reduce durata vietii

Distribuie!by La muncă, acasă, în mijlocele de transport în comun și când luăm masa obșinuim să stăm pe scaun. Se pare că în trecut oamenii stăteau pe podea în timp ce mănânau. Deși nu este o practică comună în țările occidentale, ea se întâlnește și astăzi în anumite culturi. Această […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La muncă, acasă, în mijlocele de transport în comun și când luăm masa obșinuim să stăm pe scaun. Se pare că în trecut oamenii stăteau pe podea în timp ce mănânau. Deși nu este o practică comună în țările occidentale, ea se întâlnește și astăzi în anumite culturi.

Această tradiție veche are numeroase beneficii pentru sănătate. Dacă nu te simți confortabil să stai direct pe podea, așează-te pe covor sau pe o pernă.


Îmbunătățește digestia

Statul pe podea cu picioarele încrucișate în timp ce mănânci îți îmbunătățește digestia. Mișcările făcute ajută mușchii abdominali să secrete sucurile gastrice, necesare pentru o digestie rapidă. În plus, această poziție permite corpului să se calmeze, aplicând presiune asupra coloanei vertebrale inferioare, ceea ce facilitează relaxarea.

Mărește durata de viață

Un studiu publicat în „Jurnalul European de Cardiologie Preventivă“ din 2012 arată că abilitatea oamenilor de a se ridica din poziția șezând fără a utiliza un suport crește speranța de viață. Potrivit cercetării, ridicarea necesită o flexibilitate considerabilă a corpului, care este necesară pentru a evita accidentele, vătămările corporale și căderile.


loading...

Îmbunătățește flexibilitatea corpului

Această poziție crește flexibilitatea corpului, ajutându-te să te ridici, fără să aluneci, precum și să ridici obiecte grele, fără să-ți rănești spatele. Statul multă vreme pe scaun duce la mușchi abdominici slabi și dureri de șolduri.

Te ajută să ai o postură corectă a corpului

O postură corectă a corpului este importantă în reducerea tensiunii excesive asupra anumitor mușchi și articulații, în special a spatelui și a gâtului. Dacă stai cu picioarele încrucișate pe podea pentru a mânca, îți corectezi automat postura. Trebuie să-ți ții spatele drept, împingând umerii înapoi. Această poziție ajută la prevenirea durerilor de spate și de gât.

http://www.clickpentrufemei.ro/De-ce-e-bine-sa-mananci-stand-pe-podea_0_30558.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite